Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minás,Pigis,Morinis?
A morinisben meg a pigisben a hengerfejben a vizcsatlakozó alatt.2db csavar tartja leveszed és ott lessz.Minarellist nem ismerem de lehet le kell venni a hengerfejet és ott lessz.
hello skacok.
ki tudja.h vizes srben hol a termosztát?
nem találom....
lehet az öninditó szénkeféje kopott el!az akkor cserés.vagy nézd meg a bendixet hogy jó-e..mozog-e lehet bevan ragadva!
izééé karbis:)*
sziasztok, fekvőminarellis barbis levegős Isten [censored] es sremvan bár irtam már egy párszor és rugásra indul,de ha önindítozok akkor recseg , a fogaskerék lenne annyira elkopva h egymáson csuszik? nem látszik annyira vészesnek:S ha valakinek lenne ehez hozzáfüzni valója , tippe, ötlete irjon:) köszi hali
Helló mindenkinek , ismét megpróbálok segítséget kérni valakitől . Nemrég vettem egy factoryt és valami oknál fogva tompított helyzetben csak éppen hogy világit a hátsó lámpa . Remélem hogy nem így kell neki .
Szerintetek ez jó lesz Morinis Di-Techbe? Vagy elég vmivel olcsóbbat venni? http://www.scooterracing.hu/pr...
Köszi Zoli!
SAE 75W90 márka tök mindegy de hajtóműolaj legyen.
Köszi! gondoltam nem étolaj kell bele. van valami száma vagy neve a 'hajtóműolaj'on kívül esetleg?
Lehetőleg ne étolaj legyen.Hanem hajtóműolaj.
Hát talán olajat!
Tudja valaki mit tegyek a hátsó tengelynél lévő olajtartányba?
Hoppá, a link lemaradt.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Üdv 2006-os újkasztnis sr eladó. Sok tuningcuccal, motorikusan 300km-el. Érdeklődni mcsubikaa@hotmail.com email címen, vagy telón (ha kérde megadom).
Köszönöm az infót.
Debrecen 4026 Bethlen u.47.
Nem egy nagy bolt de szerintem van ott aminek lenni kell.
de szerintem a srácok segítenek neked váladsztani
Megtudnád mondani a címet ,hogy hol található a bolt?
én ugy tudom van.
ha SR50 akarsz és ismered akkor biztos szeretni fogod.
vagyis attól fugg hogy mire akarod használni.
Nekem van és én szeretem,semmi gond vele megy mint a barom.
Van szerviz is?Szerinted érdemes ilyet venni?
Debrecenbe a aprilia debrecenbe tucc veni motorot
apriliadebrecen@gmail.com
Szeretnék vásárolni egy sr 50-est tud valaki aprilia márkaboltot Hajdú-Biharban?
Ne sajnáld azt a kis időt a járatásra,meghálálja Jó a polini is,de ha lett volna több pénzem,inkább a malossit vettem volna meg,eddig legalábbis az a tapasztalatom,hogy jobb minőségű cuccokat gyárt.Eddig a csúcs az óra szerinti 110volt,most xaraxanak a kuplungrugóim,meg a kontraszt is kicsit kilágyult, 95-100 a vége.Olyan 70-80óra szerinti sebességgel szoktam használni,fogyasztás nekem megugrott,olyan 3lityi körül jön így ki 100-on.
ha az injektor szar akkor az menet közben is szarakodik?remélem ha cserélni kell nem mind a kettőt,mert az húzós!
az elég lapos,de a boltba nincs.az a baj!