Megtörtént az első égőcserém...............Hát ,megadta a munkát,még ennyi csavart...Megoldottam,azért az elgondolkodtató,hogy 1000km után bal első égőt kellett cserélnem,ha nem tévedek "tomeewap"-nak voltak hasonló problémái régebben.(Érdekelne,hogy mire jutott.)Viszont mentem tnap este"félszemmel",szerintem tűrhető volt a világításom,remélem ez az égőcsere csak dob majd az esti látásomon.
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni: SR Factoryhoz keresek elektromos kilométermeghajtot és hátsó telót. ha valakinek van esetleg vagy tud oldalat ahol találok dobjon 1 e-mailt. Előre is kössz!
PajsziSR
Áh nem túl érdekes csak a 4 hónap portól szabadítom meg nem ér fényképet.Meg eladásra készítem fel egy sor apró vackot rakok fel pár matricát meg polírozom mert az olcsó festő nem jó festő szar melót végez.
csá
Lenne egykét eladó cuccom!
Aprilia sr 50-es robogóhoz: műszerfal, kis ülésidom, középsztender, 50 ccm gyári fekvő vizes henger, hátsó alsó idom, 5 küllös sr felni (tárcsás), fékcsövek, fekete fékkarok, fekete gyári légszűrőház, gumitapasó, megmég egykét dolog!
Ha valaki érdekel valami akkor a dpaco@citromail.hu E-mail címen vagy az u.patrik@citromail.hu msn-en címem érdeklődjön! Képeket ugyanitt!
Üdv: dpaco
Hali srácok!
Eléggé haldoklik a fórum az utóbbi napokban. Mi van veletek? Pedig nagyon tavaszias ma az idő.
xxdavidxx! akkor sonic eredetileg, vagy toreo? Hova adtad el? (ha látom, akkor szólok)
Hello coolbiker egy kérésem lenne majd így tavaszodván ha motorozol írj majd msn re ha látsz egy rieju toreo ra hasonlító motort csak a rieju helyett sonic van ráirva jah és fekete sárga:D az volt a volt vasam :D egy kiscsaj vette meg:D
CPI-t nem ismerem de asszem más a főtengely mint a minarellinél és kevés fajta az eredeti CPI henger így általában tengőt is szoktak minarellire cserélni úgy felmegy egy sor mina henger igény szerint.De cserélni kell a lendkereket is.
Ha ez műkszik egy bontott lendkerék,Egy RMS racing tengely egy DR 70-es henger egy DO 17,5 karbi csapágy+szimering és egy giannelli reverse,Leo ZX S6 pro replica kipuff meg egy red filter a gyári házba.
Egü forumon an pár CPI mágus ők eligazítanak titeket.
Üdv srácok!
Zoli! A segítségedet kérném! Egy haverom meg akarja combosítani a Cpi Hussar-ját (70-es henger+egy átlagos túlélőcsomag). Tudom hogy a márka nem ide vág, de ha tudnál mondani egy részletes összeállítást, ami egész jó teljesítménynövelést eredményez, azt nagyon megköszönnénk!
Számítok a segítségedre, és előre is köszönöm!
Biztos hogy ott van a győcsatlakozó alatt.Szerintem a gumi O gyűrű bir annyit hogy pasztával tömítve nem fog folyni.Legalábbis nekem birt annyit hogy 2x is visszahúztam ugyanazt.
aszsem minarelli,és sztem a hengerfejben lesz.....
csak egy vízcsonk áll ki a hengerfejből.
elég utána oda egy heng.fej tömítés?
70ccm,1995-ös asszem. anyámé,de ha javítani kell akkor az enyém.
Segitséget szeretnék kérni: SR Factoryhoz keresek elektromos kilométermeghajtot és hátsó telót. ha valakinek van esetleg vagy tud oldalat ahol találok dobjon 1 e-mailt. Előre is kössz!
PajsziSR
Nincs mit!
KÜl nem tudsz valakit akinek kéne a cuccaim kötül valami?
Azért köszi.
Nekem van kör sr műszerfalam ha érdekel!
Lenne egykét eladó cuccom!
Aprilia sr 50-es robogóhoz: műszerfal, kis ülésidom, középsztender, 50 ccm gyári fekvő vizes henger, hátsó alsó idom, 5 küllös sr felni (tárcsás), fékcsövek, fekete fékkarok, fekete gyári légszűrőház, gumitapasó, megmég egykét dolog!
Ha valaki érdekel valami akkor a dpaco@citromail.hu E-mail címen vagy az u.patrik@citromail.hu msn-en címem érdeklődjön! Képeket ugyanitt!
Üdv: dpaco
Zoli! Képeket kérünk!
Eléggé haldoklik a fórum az utóbbi napokban. Mi van veletek? Pedig nagyon tavaszias ma az idő.
xxdavidxx! akkor sonic eredetileg, vagy toreo? Hova adtad el? (ha látom, akkor szólok)
Ha ez műkszik egy bontott lendkerék,Egy RMS racing tengely egy DR 70-es henger egy DO 17,5 karbi csapágy+szimering és egy giannelli reverse,Leo ZX S6 pro replica kipuff meg egy red filter a gyári házba.
Egü forumon an pár CPI mágus ők eligazítanak titeket.
http://eguforum.myip.hu/forum/...
Zoli! A segítségedet kérném! Egy haverom meg akarja combosítani a Cpi Hussar-ját (70-es henger+egy átlagos túlélőcsomag). Tudom hogy a márka nem ide vág, de ha tudnál mondani egy részletes összeállítást, ami egész jó teljesítménynövelést eredményez, azt nagyon megköszönnénk!
Számítok a segítségedre, és előre is köszönöm!
csak egy vízcsonk áll ki a hengerfejből.
elég utána oda egy heng.fej tömítés?
70ccm,1995-ös asszem. anyámé,de ha javítani kell akkor az enyém.