Kérdésem:Minnél szélesebb körben szeretném a segítségeteket,nem holnapra kell,de akkor már célirányossan tallóznék.Nos,szétnéztem az EGÜ,és a SCOOTER honlapjain Leo Vince ZX ügyben,a SCOOTER 3 ezerrel olcsóbb(32000),felrakhatom a 2007-es SR 50 Sport pro Street-emre?Nekem ez tűnik a leg szimpatikusabbnak,de szeretném kérni a véleményeteket a vetélytársairól.
Köszönöm.
Köszönöm,de sajna még sosem volt bukóm ,így nemtom a méretemet,a Romethoz,és a Simsonhoz nem kellett ,mert a mi környékünkön akkor az égő volt...........De mindenképpen fogok venni egyet,eddig az UVEX Boss tetszik a legjobban.
Sziasztok!Nekem van egy sr di-tech-em.Az injektoron kívül kicseréltem rajta nagyrészt mindent 70-es henger,elektronika,sportkipufogó,kompresszor,főtengely
,szimering,csapágy,variátor,kuplung,és még most sem jó!Úgy kezdődött a problémám,hogy mindig köpte a gyertyát, kihagyott a gáz menet közbe,bedadogott,a cserék után az lett a baja,ha beindítom,kicsit odahúzok neki lefullad!Csak nagy gázzal indul de így se mindig!Ha elindulok tökéletesen működik,még le nem állítom,és újból el akarok indulni,akkor kezdődik elölről!Légyszi segítsen valami profi!mert a szalon nem tud!előre is köszönöm szépen!
Itt nézz körül, Tevez, szerintem találsz magadnak tutit, ha tudod a méretedet. És házhoz szállítással is olcsóbb, mint bárhol, ráadásul zsír új. Bukósityakok, görgess lejjebb
megnéztem énis az oldalt MT bukóbol van pár cross 22e forint de szerintem tuti nincs fennt az össze bukó mert nagyonsok HJC cross bukót láttam multkor mikor voltam..és nem a gyerek méret mint ami az oldalon van..
Ivoka nekem cross bukom van,cigizni nem lehet benne mert az áll rész pont ott van meg nemis nagyon szoktam benne érdekes mert buko nélkül 50töl folyik a szemed bukoban szemüveg nélkül pislogás nélkül megyek vele 70-80al..csak akkor necces ha porolnak elötted meg ha esik az eső..akkor megy a pislogás 1000el. .de szerintem jobban néznek ki mint a sima bukók + nagyobb látótér
én itt vettem, van itt shoei mt hjc meg egyéb bukók olcsón és van minden féle..nézd meg az akciós bukókat: http://imet.hu/ pesten van az üllöi úton
Eladó egy aprilia sr 50-es robogó!
Sport légszűrő, egyedi kipu tuning, nagyobbított fúvóka!
Fogyasztás 2,5---3L között! (csuklófüggő )
Az ára 100000 Ft.-
érdeklődhetsz a 06-30-269-8082-es telefonon, vagy e-mail-ben: roverpetike@citromail.hu
hali! cross bukót szerenték venni, mert a régi már kicsit szétment... haver kutyája eljátszott vele:S és kiszedte a belsejét.. újat akarok, tudnátok valamilyen márkát ajánlani?
azért akarok ilyet, mert kényelmesebb és nincs plexi... csak szemüveg.. mert ha felveszem a napszemüvegem, akkor a plexi alapból kicsit töri a fényt, így meg szinte vakon megyek... meg cigizni is könnyebb:D
25 körül jónak tűnik,gyorsan utánna olvasgattam egész jók a vélemények róla.Bár én a községben nemigen fogom használni,de az is igaz,hogy így meg nem tudok kimozdulni......szóval előbb-utóbb kell venni egyet.
például
Dupla plexi,kevesebb pára viszont,ha nem akarod hidegben a mocit használni akkor jobb egy nyitott ...én azért váltottam zártra,mert lefagyott az állam télen http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Kb 20-30körül szánnék a bukóra.A sport kiput meg azért gondoltam,hogy megmaradjon az eredeti gyári kipu,ha esetleg eladásra kerül a sor,mondjuk nem tervezem,hogy eladom,de ha érkezik rá olyan ajánlat akkor meggondolja magát az ember.Az igazsághoz tartozik,hogy az asszonynak lett véve a gép(meglepi)de neki nem tetszik,ő egy Piaggio NRG,vagy egy Gilera Runnert szertne..................Ezért "használom"én a motort,de fojton nyaggat
Nekem egy HJC bukóm van (cross) 14ezerér vettem levolt értékelve terepmintás,kivehetö szivacs dupla D csat sztem zsir!amúgy akármilyen bukót vehetsz szerintem robogóra amin van E jel mert azokat nem adják úgy ki hogy ki ne vizsgálták volna..szal 50nél egy esést/ütközést kikell birnia egy 15ezres sisaknak is!nem GSX-R ünk van hogy kiugoRna alólunk kiló ötvennél kesztyüm meg valami márkátlan akármi 4ezer volt lehet kapni nyári kesztyüket azok pont jók a tavaszi és kora téli idökben de nyáron belesülsz figyelj arra hogy a tenyérnél strapabiró legyen a jobb kezemen már kivan az anyag 1 szezon alatt (progripnek vannak jó kesztyűi) azok nagyon tetszenek
a Folytáskivétel szerintem elég hasznos attol még nem tuningolod csak a gári teljesitmény van lefolytva hogy az elsö 1-2ezer kilóméterben ne küld szét a motort!
Köszönöm.
Gyertya?NGKcpr8e?
Hőgombát cseréltek e?
Kompresszor nyomás 5 bar vagy felette?
Nyomáshatároló 2,5 barnál enged?
,szimering,csapágy,variátor,kuplung,és még most sem jó!Úgy kezdődött a problémám,hogy mindig köpte a gyertyát, kihagyott a gáz menet közbe,bedadogott,a cserék után az lett a baja,ha beindítom,kicsit odahúzok neki lefullad!Csak nagy gázzal indul de így se mindig!Ha elindulok tökéletesen működik,még le nem állítom,és újból el akarok indulni,akkor kezdődik elölről!Légyszi segítsen valami profi!mert a szalon nem tud!előre is köszönöm szépen!
Bukósityakok, görgess lejjebb
én itt vettem, van itt shoei mt hjc meg egyéb bukók olcsón és van minden féle..nézd meg az akciós bukókat: http://imet.hu/ pesten van az üllöi úton
Nekem igazábol csak kijelzö "fedele"hiányzik..
Sport légszűrő, egyedi kipu tuning, nagyobbított fúvóka!
Fogyasztás 2,5---3L között! (csuklófüggő )
Az ára 100000 Ft.-
érdeklődhetsz a 06-30-269-8082-es telefonon, vagy e-mail-ben: roverpetike@citromail.hu
azért akarok ilyet, mert kényelmesebb és nincs plexi... csak szemüveg.. mert ha felveszem a napszemüvegem, akkor a plexi alapból kicsit töri a fényt, így meg szinte vakon megyek... meg cigizni is könnyebb:D
Dupla plexi,kevesebb pára viszont,ha nem akarod hidegben a mocit használni akkor jobb egy nyitott ...én azért váltottam zártra,mert lefagyott az állam télen
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
a Folytáskivétel szerintem elég hasznos attol még nem tuningolod csak a gári teljesitmény van lefolytva hogy az elsö 1-2ezer kilóméterben ne küld szét a motort!