Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet most megcsinálod holnap meg esel vele egyet és oda a sok munka
én is így vágtódtam el vele... ha én csak akkor fogom megcsinálni, ha el akarom adni... de sztem ilyen nem lesz..:)
Igazából egy 2 esés nyomot kell eltüntetni, egyik sem vészes. Sajnos egyik esés az enyém, a másik már rajta volt mikor vettük. Kukoricalén elcsúsztam a körforgalomban. Heggeszteni sem kell semmit. Igazából a szememet zavarja. Jah meg pár helyen jön le a lakk, meg a matrica kezd elcsunyulni.
itt van egy http://robogobonto.hu/index.ph... 10000 ft mondjuk ha 10 felett vagy megértem mondjuk nem tom mennyi a börr ráhuzása
Ilyet tuti nem tud hozni elég spes anyag.Nekem a gépen sima műbőr van és elég jó lett.
legalábbis szerintem, inkább vegyél akkor új ülést
nyomtasd ki neki a képet nehogy bört huzass rá mert úgy rohadt ronda lesz
Nembaj, nekem a 3 méteres közelébe se fog menni egy csaj se, ha kész lesz, mert szétzúzom, az fix. Én is ilyen anyagot akarok rá, simán feketét, de nemtom hogy fejezzem ki magam a madár kárpitosnak, mert mindenképp bőrt akar rá húzni.
hmm.. csak egy megjegyzés... nemtom, hogy milyen anyag, de ha egy csaj hozzáér a körmével, rögtön elfog a félelem, hogy elszakítja.. annyira könnyű anyagnak tűnik..:S
Jah, és nem tudjátok, hogy ami Ivoka új SR-jének ülésén van, az a csúszásgátlós anyag, annak mi a neve? Mert jövő héten viszem kárpitoshoz az üléseket, és nem akarom bőrrel áthuzatni.
Hát.... Csak akkor állj neki, ha nagyon elszánt vagy, mert kibaszott nagy macera. Nekem idom hegesztés is volt, meg gittelni kell(ett), alapozás, és majd festünk ha jó idő lesz. De ha nincsenek mély karcok, meg új idom sem kell, akkor egész jól ki tudsz jönni az egészből, mert 800-as vizes papírral letolod az egészed,(ha nagyon szép felületet akarsz 1000-es) alapozod, és mehet rá a festék, meg a lakk.
Nekem eddig elég sokba van, mert hegeszteni kellett, sok gitt, alapozó, és nagyon pepecs meló... De a végeredmény remélem kárpótol érte. Egy srác mondta itt fórumon, hogy 10-ből elvileg kijön, de én már rég túlléptem azt a keretet a hegesztés miatt... De hát ez van. Mégsem maradhatott szakadtan szegénykém...
köszi:) így alig látszik, hogy meghúztam az oldalát...:D
Azta de jól néz ki! Jó ez a két szín, külön tetszik a nyereg.
rohadt jól néz ki:D
Azt olvastam, de én az egész motor festésére gondoltam.
hmm... valamiért nem rakta be a képeket:S
tessék
Amint azt az előzőekben olvashatod (tegnap esti hozzászólásokban), nekem nem került semmibe, mert kaptam a festéket, de nemtom mennyi lehet... A tartósságáról meg nem tudok még beszámolni, mert még nem mentem vele, lehet nem is tudnék, mert a koksz a kipuffban lefojtja szegénykémet.
Ha ramaty, akkor szerintem fesd le nyugodtan, max leég a csonknál, a többi helyen valószínű nem.
Ivoka légyszives rakjál fel képeket a motorod ról
Coolbiekr! Mennyibe kerül a festés? Nagyon gondolkozom, h nemsokára lefestem.
vettem egy angel eye lámpatestet.. bekötöttem, de van még ott 2 kábel.. gondolom az izzó körüli világítás... azt az aksihoz kössem?
hmmm... jogos...
Nos, én semmiféleképp sem benzinnel próbálkoznék. Nagyot robban. A gázolaj is megfelel a célnak, ez csak ég.
szerintem az mert lehet visszaégne a kopresszorba és bumm! és akkor se kipuff se te se kompresszor:D