Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és még vmi, milyen olajat ajánlatos használni?
Coolbiker, megnéztem az adatlapodat, és lenne egy kérdésen, ugye kipufogófestéskor eleve hőálló festéket használunk, de te lecsiszoltad festés előtt a kipuffot?Ja és még vmi, a visszahajló része neked milyen volt? Mer nekem krómos és nemtom rá lehet-e fújni? Te csak simán ráfújtad arra is a hőállót?
Sziasztok.Lenne egy hülye kérdésem
Hol lehet megtalálni az alvázszámot
APRILIA SR 50 ÁLLÓ MINARELLI BLOKKOS

Jah és ez a színkombináció jól mutatna a gépen?
laci995 kössz!Én hüle ez eszembe sem jutott.Hát most már marad bent a régi,ha legközelebb szétkapom kicserélem.Néztem a képeidet,szuper a géped.Sok sikert.És mégegyszer kösz.
Sziasztok köszönöm szépen mindenkitől a válaszokat
Azt a kurva, az a "cső" nagyon gányul van odaheggesztve. Nem fikázni akarom, csak ritkán látni ilyen csúnya heggesztést.
Jaja,jól mondod,így van.A "vakcsövet"gyári kipuffokon,míg a másikat inkább a sportcsöveken alkalmazzák.
Szeva lacika78! Először mikor érdeklődtem az apriliánál ott azt mondták,hogy erre a célra van egy seciális célszerszám és azzal kell felrakni,mire én gondoltam hogy nem fogom felküldeni sehova ezzel a problémával,így nekiálltam magam!Látván,hogy elég kényes dolog neki kezdtem egy tűvel felmozgatni a helyére,és jól is indult a mutatvány.De mire a helyére ért ott láttam csak,hogy kissé kinyúlt és egyszerüen nem tudtam belenyomni a hengerfejbe.Elkezdtem gondolkodni és arra jutottam,hogy ez mivel ugye teflon így nem ég el!Gáztűzhely lángja fölött elkezdtem hevíteni körbe körbe forgatva és alig 5 másodperc alatt össze húzódott bármilyen sérülés nélkül és tökéletesen illeszkedik a befecskendezőfejre.Majd ezután felraktam a gyári új speciális gumigyürüt is. Sok sikert a dologhoz és csak óvatosan! (mintha lovat baxnál)!
A fojtás látszik kapásból, egy csődarab a kipu torkánál, a kanyarban.
Azt hiszem ez a kép épp nem SR:
Ezt szokták levágni és a keletkezett likat befoltozni. Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
Vagy egy ilyet tesznek be toroknál:
Ha valami hülyeséget írtam Zsolo úgyis kijavít. De mondom, szerintem a Tiedben már rég nincs ilyesmi.
Nekem ugyanez a bajom volt! ha a gyertyát megtakarítottam, utána kicsit jobb hanga volt önindítózáskor, de utána csak forgatta a főtengelyt. A problémát egy másik, kétpólusú gyertya oldotta meg. A tipusát nem tudom, de pár oldallal hátrébb már ajánlottam vkinek. Képet is raktam fel, meg ott a száma is.
Köszi.Kell hozzá majd alakul valahogy.
Szép lett az SV-d Zoli! Gratula és sok szerencsét hozzá!
Hát ez baromság én az SV-t egy 69 éves bácsitól vettem.1 éves volt mikor lefejelt egy platót vagy valami függőlegeset a plexi magasságában.Rongyát törte a fejidomot.Utána eladta.Ez komoly nem kamu tényleg 1939-ben született 2007 március 25 az első forgalomba helyezés és 2008 08 ban itt volt MO. on.Nálam az eredeti forgalmi.
Hát ha valakit érdekel akkor 100000-ért tényleg viheti
ez a sima old sr nem a rekéta lámpás!100at megér ezis ha tényleg anniyra jó ahogy mondod..

a kipufogóban nemhiszem hogy van folytás 94-óta eltelt pár év csak megunta valaki a max 45km/h-t.de ha annyit megy akkor van benne(persze a ha a motor nem annyira kopott már)ha jobban megy valószinűtelen hogy van benne!
Heló a mocim 94-es blokkos.(Én egy öreg bácsitol vettem.Nekem azt mondták hogy minnél öregebb embertöl legyen megvéve mert akkor biztos hogy nincs széthajszolva)
És én szerintem még benne van a kipuba a fojtás....azt hogy lehet megtudni hogy benne-e van még?Jah és mien hőáló ezüst festéket ajánlasz a kipura? Mert már -ok tőle
"rakéta" Már elnézést!
De ez nem rakátalámpás. Azt írtad hogy az. Ez az első sorozat.
egy-két horzsolás van rajta amiatt hogy elborult!
Nem volt összetörve...ha engem kérdezel
csak összevolt törve(?)
télen nyáron pöcc röff... nem fullad, jól pörög...stb
Zsolo!
2 szerelővel nézettem meg a motorját, mindkettő azt mondta rá hogy b***meg ez nagyon fasza! egyébként magában egy 70-es dugó nem fog nagy erőt adni (úgy gondolom). ahoz még sok más kell!
De nagyon fasza az biztos! az ára is csak az esztétikai hibái miatt ennyi....
Jó a reklámszöveg:),én a 70es polini hengerrel sem érzem a "hihetetlen erőt":)Az ára viszont korrekt.
Van egy eladó Aprilia sr50-es rakétalámpás robogóm!
Sport légszűrő, nagyobbított fúvóka, hihetetlen erő!
Végsebessége 70-75 km/h
Az ár 100000Ft.-
érdeklődj a 06-30-269-8082-es telefonszámon