Ugye nem arol2t olajat használsz,hanem valamilyen jó minőségű szintetikusat?A légszűrőd mikor volt tisztítva?Ártani nem árthat,ha
Megnézed:)Az előirt gyertya van benne?ngk cpr8e...
Sziasztok
Nem tud vaki Pest megyében egy aránylag olcsó fényezőt.:)Mert a kicsikére már ráférne.
Jah és a kipufogókpa van fojtás?Ha igen hogy lehet kivenni?
laci995,hogy sikerült ráerőszakolnod a teflon gyűrűt?Én próbáltam az enyémen,de elég nehezen akart rámenni,szinte megnyúlott ott az elején.Inkább rajthagytam a rágit.Üdv mindenkinek.
Én első körben a kompresszort és a nyomáshatárolót ellenőrizném.Utána annyi hogy nézném a porlasztást egyenletesen szép kúposan porlaszt.Utána ha minden stimmel már csak egy szerelő segíthet a dolgon KB házilag ennyit tudsz megoldani.Egy kiolvasó nem ártana hozzá.
hello van egy aprilia sr di-tech robogom ami injektoros,cseréltem tömitéseket és injektor tömitő gyürüket valamint teflon gyürüt is.Tehát mostmár megfelelő tömitettséggel bír mindenhol és el is indul de néha beköpi a gyertyát ami szintén új,és igy van mikor nem indul!(gyertya ki megtisztit vissza és megint jó.) Ilyenkor mi lehet még?Esetleg a nyomás szabályzó szelep az injektorban?És sokat kaphat üzemanyagból? Valami hozzáértő ember vagy valami az injektoros gép szopatása álltal rutinossá vállt szakértő véleményére lennék kiváncsi! Az égést vizsgállva a gyertya feketére ég nem őzbarnára!
Halli nemrég vettem egy factoryt és érdeklődnék hogy másnak is nagyon gyenge a hátsó világítása tompított helyzetben ? Ha valaki tud rendszám tartó alatti sárvédő idomot jelezze . Köszi a segítséget .
Hát talán próbáltad már a pigi blokkra való kipufogókat?
Amúgy Leo TT,ZX gianelli extra erősebbek giannelli reverse,S6 pro replica S6 pro de ezek már 70-esre valók és nem ditechre.
2000-res ha szerencséd van minarellis.Esetleg morinis így RSDanee kipufogója nem megy fel rá,az almás.Csak görgő meg rugó cserével lehet valamennyit jaítani ha nagyon kopottak.Bár lehet a vario is már csereérett.Én első körben a variot meg a szíjat és a kipuffot cserélném.Malossi vagy polini vario egy hasonló márkájú szíj esetleg athena és egy leo ZX segíthet.Elég sokat találsz kipuffot a használt alaktrészek közt avval költséghatékony lenne a dolog.
2000-es évjáratú a motor, haverom vmi görgőkről beszélt, meg rugóról, hogy azokat cserélem ki, meg szíjat. Valami méretet tudtok mondani? Nemnagyon vágom a robogókat
99es SR 50hez keresek első sárvédőt, taposógumit!
ha valakinek van akkor kérem jelezze ...MSN en talán jobb lenne!
de ha nemfelejtem el akkor visszanézek majd ide a topikba...
Ez így elég hurka adat legalább az évjárat kéne de mindegy.
13e Km alatt már rég nincs benn a kipuff folytás.Én egy variot és egy sportkipuffot újítanék ha nem akarsz nagyon belemélyedni.Ha igen de árérzékeny a dolog még egy DR 70-es henger és egy 17,5 ös karbi is mehet meg természetesen egy csapágy+szimering szett és nem árt átnézetni a főtengelyt is.Így befigyel egy jó nyomatékos gép 90 körüli valós véggel és KB 4-4.5 ös fogyival míg nem adsz meg jobb adatokat a gépről ennyit tudok egyenlőre.
Megnézed:)Az előirt gyertya van benne?ngk cpr8e...