A motorban 13 ezer km-van. Fogalmam sincs mikor voltak cserélve, ismerősömtől vettem nála 2 éve ott áll kb. 3 szor használta. Karburátoros a motor. A kipufogóból nem lehet kiszedni folytást?
Óra szerinti 80ról beszélünk,vagy valósról?mennyi km van a motorban?mit mondtak mikor voltak cserélve benne a kopó alkatrészek?görgö,szíj...karbis,vagy ditech?
Valami jó minőségűt vegyél,ne TG-t!,mert a vizpumpát is az keni,valamint fontos,ha így hirtelen jól emlékszem,hogy nitritmentes legyen.nem hiszem,hogy megéri a bosszúságot az a pár ezer ft,ha tönkremegy a vízpumpa...jó pl a glykoshell.kizárólag deszt vízzel hígíts,olyan -15-20 fokosnál ne legyen töményebb,mert nem lesz megfelelő a hűtésed nyáron.
Tegnap vettem egy SR 50-et:D,nagyon szépen jár,esztétikailag is rendben. 70 km/h a végsebessége, miket lehet rajta csinálni a teljesítmény növelés érdekében? előre is köszi.
Ja és a kipufogó még gyári azzal nem lehet vmit csinálni?
ja meg még 1 kérdés.szeretnék egy 17,5-ös motoforce karbit(elvileg dell'orto másolat) csak annyi lenne a baj hogy ha a webshopba ha sonichoz választanék karbit ott nincs motoforce csak úgymond igazi dell'orto.de ha az akciós termékek listáját nézem ott van motoforce akciósan, de aeroxhoz kategorizálja.annyi lenne a kérdés hogy amit aeroxhoz ír az jó lenne-e nekem.
csak abból kiindulva hogy nekem ugye gyárilag dell'orto phbn 12 van, és az van gyárilag az rs50eken is.szóval ha az enyém jó egy rs50-re akkor az aeroxé is jó az enyémre nem?
Sziasztok!Van egy 2002-es aprilia sr-em. Most kellene átesnie egy komplett fényezésen. Még nincs elképzelésem hogy hogy nézzen ki. Mindenkitől szívesen elfogadok tippeket.Ha esetleg tudtok olyan helyet ahol szuper matricákra lehet szert tenni annak is örülnék.Tehettek fel képeket is .
16x13-as kell használni, ha cserélsz malossi vagy polini variátorra. Általában kapsz vele 1 garnitúra görgőt, ami nem jó. Így vásároldnod kell további garnitúra 16x13as görgőket, hogy be tudd hangolni.
ha a motoromban a görgők gyári mérete 15X12(gyári variátor) de lecserélem a variátort(pl. malossi, polini) ahhoz már 16X13-as méretű görgőket adnak.most akkor csak úgy azt adják hozzá alapból és még mindig rendesen a gyári 15X12-est kell használni, vagy 16X13ast kell beletenni?
Szia Gergus!
Hát énis eddíg csak annyit tudok gyári festésű sárga-szürke színű 2001-es karburátoros sr-el van dologom. Szóval egy picit többet szerettem volna megtudni! Köszönöm
harier, a kis doboz valószinü a légszürő doboz ,az elötti léghütéseeknek nemlátható helyen van! de attol függ milyen verzió?sr 50 böl nagyon sok festésü van.lehet nem is gyári
.karbis vagy ditech?vizes levegős?morini ,minarelli,piaggio blokk..
Sziasztok!
Csak annyi lenne a kérdésem hogy sárga-szürke színű Sr50-t 2001-ben már gyártottak? Mert én úgy tudom 2002-ben? A másik, 2001-esektől a blokk felett van ilyen kis "dobozka"? Bocsi még csak most kezdtem a motorozást!
Nem tudom, most gondolkodóba estem, habár nem terveztem kipuff vásárlást:) Zsolo, van MSN-ed? Mer ott meg tudnánk beszélni. Ha van írd már le lécci.Vagy inkább e-mailben?
Szeva,látom szolnoki vagy és a vasútállomás környékén egykerekezel néha Ha legközelebb erre jársz benézhetnél az erdész utcába,megnézném azt a kipuffot milyen
Milyen blokk?
Mik az elvárásaid?
Kipufogóval a jobb kézzel bal váll feletti elhajítás jó ötletnek tűnik.
Tegnap vettem egy SR 50-et:D,nagyon szépen jár,esztétikailag is rendben. 70 km/h a végsebessége, miket lehet rajta csinálni a teljesítmény növelés érdekében? előre is köszi.
Ja és a kipufogó még gyári azzal nem lehet vmit csinálni?
igen, a kuplungra, a variora meg a szíjra gondoltam.
ehh.. az robogókhoz különleges hűtőfolyadék köll vagy párszázas "tesco-s" is megteszi?
ja, ezt meg most találtam:)
csak abból kiindulva hogy nekem ugye gyárilag dell'orto phbn 12 van, és az van gyárilag az rs50eken is.szóval ha az enyém jó egy rs50-re akkor az aeroxé is jó az enyémre nem?
Hát énis eddíg csak annyit tudok gyári festésű sárga-szürke színű 2001-es karburátoros sr-el van dologom. Szóval egy picit többet szerettem volna megtudni! Köszönöm
.karbis vagy ditech?vizes levegős?morini ,minarelli,piaggio blokk..
Csak annyi lenne a kérdésem hogy sárga-szürke színű Sr50-t 2001-ben már gyártottak? Mert én úgy tudom 2002-ben? A másik, 2001-esektől a blokk felett van ilyen kis "dobozka"? Bocsi még csak most kezdtem a motorozást!