van egy polini speed controlom ELADÓ + kevlárszíj hozzá,kb 2000km futottak,ha esetleg érdekel valakit + egy zx cső...morinis ditechre,ja és reverse,vagy for race érdekelne értékegyeztetéssel
Nekem is ezz volt a bajom hogy városban (megállás-gyorsitás) nál nem olan pörgős...hogy miért nem tudom!van amikor ment mint a golyo volt amikor meg szép ráérösen gyorsult! ditech tuning max:70es henger befecskednezös vagy malossi vagy polini.1 sprotkipuff,egy varió kevlárszij ..(ez nem feltétel) és persze megfelelö beállitás..ha nincs 70es hegerre zsé akkor marad a varió és sportkipuff.
Az enyémben gyári volt minden ,kivéve malossi red filter,és kevlár szij 5.5g görgök és trafi szerint 78 a vége!100kilóm alatt:) ezt kifejezetten ivokának irom mert öis robogó túrás énis mentem velencei tóra 3xis meg tatabányára vele pestről csögázon!birta a 70-75ös utazót.
Most folytam bele a tuningba énis amit tervezek az még egy multivar vario,fehér kontrasztrugó ami már megvan Stage6 pro repllika kipuff és malossi fly kuplung.most várok a szerelöre meg következö honapra akkor kerül bele a többi hiányzó cucc.amire számitok 90km/h végsebesség jobb gyorsulás ...remélen érthetöen hablatyolok
ha készlesz minden akkor beszámolok mindenképp!amúgy kuplung az elvileg nem tuning!ha gyári nem kopott akkor másik sem fog jobban teljesiteni max egy high end tuningnál elengethetetlen.de ditechnél nem..és nem attól függ a végsebességed.fúvókát nem tudsz állitani mivel injektoros nincsenek olyan fúvokák mint a karbison!amivel én kezdeném egy malossi multivar vario...én nem avval kezdtem és most az hiányzik a legjobban
jah és sportprogram is kell a dologhoz vagy legalább folytatlan elektronika!ha valami hibádzik javitsatok
Motor matricák készítését vállalok!( Egyedi igények szerint is) Viszonylag Olcsón !érdeklődni lehet emailen és msn-en is egyaránt.
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az
hali! de ha fürgébbé akarod tenni, az a végsebesség rovására megy... ha városban használok, akkor sima ügy, de ha hosszabb távon használod, tartósan "nagy" sebességgel furikázol, akkor érdemes meggondolni, mert egy ilyen változtatás a végsebességből levághat 10km/h-t is vagy többet...
Az injektoros robesznál ez a trükk nem műxik,mármint a fúvókacsere:)Ha erősebb kontrasztot raksz hátra,jobb lesz a gyorsulás,de a vége picit kevesebb lesz.Mikor gyári 50es volt az enyém,sárga malossi kontrasztot használtam ,könnyített kuplungot és ha jól emléxem 6gr görgöket.igy óra szerint 85 körül ment.Amúgy azt vettem észre,hogy a gyári kipuff így egy idő után hangosabb lett,vmi kiégett belőle:) egész jól ment:)Eddig amit kipróbáltam gyári Morinis ditech,mind ilyen xar volt,megindul kb 20ig,utána babetta gyorsulás,aztán 70től megint szépen megy...ez nem tetszett nekem sem,meg sok ismerősöm
Panaszkodott,hogy városban ez gáz.
Sziasztok !
Eladó Gulliver és Sr (1997-2005) Fém taposó , 2,5 mm vastag. Jó minőségű anyagokból...
A bolti ára 10.000 ft . De itt megveheted jóval olcsóbban :) . Személyes átvétel lehetséges Budapesten egyeztetett helyen, illetve a postai küldéskor a vevő álja a postaköltséget .
Raktáron van több darab !A gulliver fém taposóról még nincs fent kép .
Érdeklődni: dodibasa@freemail.hu
És még annyi, hogy egy esetleges kuplungrugó-kontrasztrugó cseréje erősebbre+könnyebb görgők segítenének-e rajtam, mer végsebességre elégedett vok vele, de városban, egyes forgalmi helyzetekben jó lenne, ha kicsit pörgősebb lenne.Egyébként csak egy főfúvóka csere ér vmit? Mer egyik haveromnak azt ajánlották? Bár nem Di-Tech-e van.
Olyan fojtás ami egyszerűen kiszedhető,nincs benne,szétvágni és kibelezni,meg kókány munka,én eladtam a gyárit és vettem rá egy sportkéményt...így olcsóbb és jobb lett a végeredmény:-)ha egy picit csökkented a görgősúlyt kicsit fürgébb lesz a moci,de ha túlzásba viszed,csak visít és nem fog menni sehová!ha minden gyári rajta akkor olyan 6.5-6 de 6gr alá nem nagyon érdemes lemenni.
A morinis ditechbe 17x12 görgő való,gyárilag nehezek vannak benne 7.3-7.5 grammosak!Ajánlom a malossit,stage6-ot,(kb 2500-3000ft)jó anyagból vannak,tartósak,nem utolsó sorban pontosan vannak legyártva.
Hello! Morinis Di-Techben van folytás a kipufogóban? Ja és milyen súlyú görgökkel érdemes próbálkozni?Milyen méretűek a görgők, 16*13? Köszi a segítséget!
Reggelt, srácok kellene egy kis segítség mellékelek egy képet, a rugos cucc tom hovajár , a másik érdekelne h milyen modon kell betennem, ugye kivételnél széthullot Köszi előre is és Szépnapot (nyiregyen süt a nap:P)
Próbáltam a pumpát... meg szívtam picit a csövet és ömlött a benzin... a karbira raktam a benzin csövet meg szívtam a másikat és úgyis indítottam de semmi viszont a membránom észre se veszi hiába szívkálom meg fújkálom
Az enyémben gyári volt minden ,kivéve malossi red filter,és kevlár szij 5.5g görgök és trafi szerint 78 a vége!100kilóm alatt:) ezt kifejezetten ivokának irom mert öis robogó túrás énis mentem velencei tóra 3xis meg tatabányára vele pestről csögázon!birta a 70-75ös utazót.
Most folytam bele a tuningba énis amit tervezek az még egy multivar vario,fehér kontrasztrugó ami már megvan Stage6 pro repllika kipuff és malossi fly kuplung.most várok a szerelöre meg következö honapra akkor kerül bele a többi hiányzó cucc.amire számitok 90km/h végsebesség jobb gyorsulás ...remélen érthetöen hablatyolok
ha készlesz minden akkor beszámolok mindenképp!amúgy kuplung az elvileg nem tuning!ha gyári nem kopott akkor másik sem fog jobban teljesiteni max egy high end tuningnál elengethetetlen.de ditechnél nem..és nem attól függ a végsebességed.fúvókát nem tudsz állitani mivel injektoros nincsenek olyan fúvokák mint a karbison!amivel én kezdeném egy malossi multivar vario...én nem avval kezdtem és most az hiányzik a legjobban
jah és sportprogram is kell a dologhoz vagy legalább folytatlan elektronika!ha valami hibádzik javitsatok
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az
Panaszkodott,hogy városban ez gáz.
Eladó Gulliver és Sr (1997-2005) Fém taposó , 2,5 mm vastag. Jó minőségű anyagokból...
A bolti ára 10.000 ft . De itt megveheted jóval olcsóbban :) . Személyes átvétel lehetséges Budapesten egyeztetett helyen, illetve a postai küldéskor a vevő álja a postaköltséget .
Raktáron van több darab !A gulliver fém taposóról még nincs fent kép .
Érdeklődni: dodibasa@freemail.hu
Sziasztok !
nem tudja valaki véletlenül hogy sr 50-nél(2001-es)hol találom meg a motorszámot?
itt van 3 db 15e körüli áron.
Valaki nem tud első idomot sr-re? Ha valaki tud pls. írja már meg
a gyújtással van gondom