nemtom.. nem értek a ditechhez... de ha computer gondja lenne, akkor szólna.... nem akarok hülyeséget mondani... de az elmondásodból a hajtásnál kell keresni a gondot... kuplung okés? nem tört el benne semmi?
ha az injektor vagy a computer lenne akkor nem csak 1 bizonyos tartományban gonoszkodna, nem?
az én gondolatomra ne építs, ez csak kijött belőlem:)
Sziasztok !
Most írok először ide az oldalra, biztos foglalkoztatok már ezzel a a témával amit szeretnék kérdezni de sajnos nem nagyon van időm visszaolvasni a fórumot!
Szóval: van egy 2002-es sr ditechem 70es mallossi full tuningos, morini blokkos, és hát beteg a kicsike már 2 hónapja szerelőhöz járkálok vele, azt mondja most hogy vagy injektor vagy computer baja lehet....az a legrosszabb hogy nem lehet tudni mi baja, pedig már A-Zig végiglett nézve a moci.
Szóval: nehezen indul, néha gázra nem reagál semmit a motor, mikor elindul köhög csattog és ordít, aztán hírtelen megindul és utána nincs vele baj, ha megállok....leáll és megint ugyanez a procedúra....alacsony fordulaton és alacsony sebességnél. Ha leállítom és beakarom indítani akkor megint elkezdi ugyanezeket a hibákat reagálni...valakinek lenne valami tippje hogy mi lehet a baj ?
Nagyon fontos lenne, segítsetek kérlek !
Köszi a gyors választ! Igen pont ez a baj, hogy csak komplett légszűrődobozt lehet kapni, leagalábbis én is csak úgy találtam. De lehet elviszem vmi műanyagoshoz , hátha meg tudja heggeszteni a repedést.
Leo TT,ZX,Giannelli extra,reverse bár ez már csak 70-re passzol jól.Légszűrőt nem fogsz találni csak fedelet az tuti a robogobontoban láttam komplettet kérdezz rá hátha van nekik csak fedél bár kétlem.
Hello! Morinis Di-Techre milyen kipufogó a jó(arra értem, hogy átalakítgatások nélkül felmegy)? Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?ja ás légszűrőfedelet még mindig keresek . Ilyen kéne:
egy két segítség kéne a motoron ha igy áll a vizhőfok mérő mindig még a téli álom alatt is mi lehet a baj meg ugyan ez a benzinessel:D
jah meg hogy milyen blokkos a motorom:D
amint megjön a fizum már rendelem is a lámpát:) de elviszem a szerelőhöz és az orra alá fogom tolni, mert nem hiszem el, hogy egy márkaszervízes nem tudott erről a lámpáról... vele fogom beköttetni.. (tudom, nem nehéz, megnéztem a kapcsolási rajzot és rájöttem, hogy talán be kellett volna járnom fizikára)
én mindig forgalmas helyre parkolok... ahol sok ember közlekedik, ott általában nem áll le 2-3 2ajtós szekrény motort cipelni
a tárcsafékzárról meg annyit, hogy ismerősöm vett a mocijára és csak annyit csináltak vele, hogy megmozdították és tönkretette a féket...
Szerintem Ballagee arra gondolt amit én is írtam. A gyújtáselektronikára. De ha télleg 15-30 ezer akkor sztem lemondok róla.Annyiból azér mást is lehetne rá venni. De ez tulajdonképpen egy új doboz vagy csak a meglévő gyárira töltik rá a sportprogramot?Mondjuk az érdekelne mennyit dob a mocin.
David! Semmivel, mert a lámpád eddig is a generátorrol üzemelt, ha leállítod a motort akkor az sem működik ugye? Nálsm legalábbis így van. A neon pedig alig fogyaszt valamit, bőven termel annyit a gép hogy ellássa mindkettőt.
SZerintem riasztó jó dolog ha sokat van az utcán a moci!de amúgy nemtudom megéri-e,ha elakarják lopni ugyis elviszik...
valaki azt mondja tök jó,valaki azt hogy halk,van aki nem tudja bekötni..a jó vastag lánc a tuti meg kormányzár+tárcsafékzár!a moci van 100kiló nagyon nehéz tolni kormányzárral,emelgetve..haverom mocija igy úszta meg!nem birták eltolni csak 100 métert és eldugták, várták a furgont!Hála a zsaruknak kiszurták mivan..
a kormányzárat nem birták eltörni csak a kormányt hajlitották meg!lényeg hogy megvan a moci!
nah megtaláltam a lámpáról a képet!világosban de világít!:
fúú, most jut eszembe.. a riasztó mennyit ér? vagy csak felesleges kütyü?:S én egy masszív acélláncot használok... csak mert láttam már 10-12ezerért is....
Tuti jó lesz a mocidba ivoka! varágnyának moinarelli blokkos karbisa van és annak máshol van a légszűrője!
sztem nézegesd az sr-eket, elösször nekem is fura volt hogy morni-minarelli-piaggio.karbis-vagy ditech..levegös vagy vizes..nem sok fajta van!de lényeges külömbség van mindegyikben.
képet nemtudok olyat felrakni amin világit a neon csak hét közepe felé..
Hali!
Nem tudná vki megmondani h 1 fekvőhengeres minarelli blokkos Aprilia SR Stealth robogóba mekkora kuplung való? 105mm vagy 107mm? Mert most akarok bele venni kuplungot + variót csak nem vágom h mekkor való bele. (próbáltam kiszedni h lemérjem h mekkora van benne de ez nem jött össze ezért gondoltam talán vki meg tudná mondani h mekkora van benne
ha az injektor vagy a computer lenne akkor nem csak 1 bizonyos tartományban gonoszkodna, nem?
az én gondolatomra ne építs, ez csak kijött belőlem:)