Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap fel akarom őket hívni mert úgy h em tok a motorról semmit,úgy nem mek le nyíregyre.
inlább hívd fel nem e csak kamu ár és mindnek külömböző ára van
xxdavidxx! Igazad van,így mégjobban elkezdett érdekelni ez a motor KÖSSZ
Hát igen,erre már én is gondoltam,de remélem hogy nem lopott mert ez az ár túl szép,hogy igaz legyen,de egy próbát nekem megér,hogy mondjuk lemenjek nyíregyre és közelebbről is szemrevételezzem,majd még alszok rá egyet-kettőt.
de ha mondjuk van hozzá papír meg a gyerek aláírja az adás vételit ha lopott akkor is fizet neked a biztosító csak a pontos árat kell rá írni de ez nem biztos vagy a biztosítóval kifizetteti a régi tulaj azt amennyiért vetted és vissza veszi tőled:D
Annyira azért nem lehetnek idioták hogyí 150e ért adják bár lehet csak az eleje van meg mindkettőnek.A 2000-2001 es régi ditechek mennek 200e körüli áron a régi kasznis ér KB 150e ret a factoryk 250-270 től indulnak a legrégebbiek is.Bár lehet licitálás megy és a kikiáltási ár annyi vagy tényleg annyi akkor viszont rá kéne startolni csak nehogy lopott legyen.
azért irta azt hogy 150 ezer hogy felhivd és érdeklődj!szinte biztos hogy a régi sr ára!ha meg a factoryé akkor ketőt vegyél
kösz a választ de szerintem az új kasztnisra írták a 150 ezret mert nemhiszem h az a két régi kasztnis 2006-os lenne
de szerintem majd letelefonálok nyíregyházára hogy akkor most melyik mennyibe kerülne mert nekem a szürke factory nagyon bejön,és ha tényleg 150 ezer akkor bűn lenne kihagynom!
Annyiért nemhogy megéri,hanem ajándék lenne 150ért max a régi kasznisat adja szerintem,de a factoryt biztos hogy nem...
Hello,új vagyok még am otorozásban ,méóg nem volt motorom,de egy
SR 50 Factory tipusú robogót szeretnék venni találtam is egy kereskedést ahol van kettő és azt írja hogy csak 150 ezer forint.
Szerintetek megéri?
Itt van a hirdetés
Ditech és morini ne várj túl sok csodát.Jó az a sima DR is nekem régóta az van benne.
Köszi Zoli!Kár, a malossi jobban tetszik.
Nem ez minarellis.Ez a jó:

https://bolt.egumotors.hu/inde...
Sziasztok!Nem tudjátok véletlenül,hogy ez a fajta külső variátortárcsa jó-e a morinis ditechbe?
hát.... nem annyira szomszéd meg egy kicsit bonyolkutkt is inkább maradok a bontoottnál túl sok baja van ennek
csorna:S hát nemtom:S győrben biztos van.... :D de az meg nem a szomszéd település:S
nah és szerinted ebbe a szaros városban van is olyan am meg a bontos nem tom jó lehet e
ne vegyél újat..:) nézesd meg...egy olyannal, aki ért hozzá...
sziasztok! tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban , hogy milyen görgőket vegyek 2000es sr-embe,(fekvő minarelis léghűtéses karbis) furva lett,dugó,gyűrűk, még nem raktam össze. 90-95öt megy az jó, nem fontos hamar felpörögjön stb. Köszi előre is!
elegem van ebből a ki..... műszerfalból minden szar rajta:D még km számláló sem jól áll:D asszem új lesz bele:D
lehet kiégett a lámpája...
és ha nem gyullad ki indításnál akkor mi lehet?
injektion check piros kis lámpa ha felgyullad akor gázvan! inditásnál kell hogy égjen de utána el kell hogy aludjon!
a számítógép valahogyan jelenzné.. nem úgy van, hogy akkor marad égve a kulcsos kis lámpa?! tényleg, az a beindítás után folyamatosan világít?