Szeretnék vásárolni új SR 50 robogót. Nem tudom, hogy karbisat vagy injectorosat érdemes-e venni..
Sokan mondják, hogy az injrctoros szar, kiforratlan. Valaki pedig a erre a ditech-re esküszik.
Nekem volt már injectoros robogóm tökéletes volt, soha semmi baj nem volt vele. Tuningolni úgy sem tuningolnám, max sportkipufogót vennék rá és az optika.. Minden nap sokat használnám ezért nem szeretném komolyabban tunigolni..
Lehet hogy az injectoros mellett döntök, csak a tapasztalataitokra lennék kiváncsi!
Jah azt nem is mondtam h Gianelli GSP sportkipu van rajta, illetve a szezon végén tettünk bele 3g S6 görgőket meg sárga kontrasztrugót. 90-et megy, jól gyorsul
Sziasztok!
Eladnám a mocimat. Érdekel valakit egy '99-es vizes-tárcsás mina blokkos SR? Motorikusan kifogástalan állapotban van, esztétikailag annyi a baja, hogy eltörtem az angel-eyes lámpát és megrepedt körülötte picit az idom. A jobb index mellett gittelni kell ami szerintem kutyafüle...
Irányár: 175 ezer Ft. Alkuképes ha valaki mond egy elfogadható árat
Nagyon csini csomitartó ev a gyárinak egy utángyártott verzioja lehet.A képen nem láttam a két konzolt ami a vázhoz rögzíti az alsó felét azt mindenképp kérd el.Nekem először nem adták oda majd mikor visszamentem két balosat adtak úgyhogy lehetett csinálni.
Akkor marad a rugdosás.... oldaltámaszról nem tudtok valamit, hol érdemes, meg úgy vettem észre hátul kifúj a Leo ZX a kis és nagy dob csatlakozásánál, de oda nem tudtak a Momo robogóban tömítést adni, nem tudjátok milyet és hol tudok oda venni?
A kör alakú izé tényleg helyzetjelző viszont a 2x 20w halogén izzó sokkat több fotont kld az útra mint a 2x15w os karácsonyfa égő ami a gyáriban van.Nekem nem tetszik viszont hogy fix nem állítható és nincs búra rajta mint a gyárin.Vagyis ha szeretnél le kéne venni a gyáriról az meg nem éli túl a leszedést (nálam legalábbis nem élte túl).
Hali
Szerintetek hogy lehet kiküszöbölni hogy az új 70-es hengert nem tudja megforgatni az önindító (az aksi is szinte új)..? És nem tudjátok hol lehet olcsó oldaltámaszt kapni?
Tegnap kicsit meghúztam a gázt (még bejáratós volt eddig) és órája szerint 90-ig könnyedén gyorsult, ami nekem már egész jó lesz, de majd kíváncsi leszek a végére is
nincs valakinek törött hátsó fékkarja SR 50hez? tárcsafékesé érdekelne, tudnék adni helyette hibátlan újat értékegyeztetéssel, olcsón adnám. akinek van jelezzen, email: rsatta[kukac]citromail.hu
Arra vigyázz hogy ha olyan a givi mint én gondolom akkor a 4db kapaszkodótartó csavarra kell rárakni.Negyedét se birja ki mert csak a 2 hátsó megy a vázra másik 2 meg csak a sisaktartóra és mind M6 os lemezanyával.A gyári végigmegy az idom mellett le a megfelelő csalakozópontig a vázon és alul a keresztmerevítőnél még két csatlakozópontig.Elég masszív valami szerintem a motort is ráakaszthatnám M8 as csavarokkal megy fel.
Eladó Aprilia SR 50-es robogóhoz TT Suspension típusú hátsó állítható teleszkóp. 1 szezont használt. Irányár: 20.000 Ft. Érdeklődni az alábbi számon lehet: 06-30-316-8347
Segítségeteket kérem!
Szeretnék vásárolni új SR 50 robogót. Nem tudom, hogy karbisat vagy injectorosat érdemes-e venni..
Sokan mondják, hogy az injrctoros szar, kiforratlan. Valaki pedig a erre a ditech-re esküszik.
Nekem volt már injectoros robogóm tökéletes volt, soha semmi baj nem volt vele. Tuningolni úgy sem tuningolnám, max sportkipufogót vennék rá és az optika.. Minden nap sokat használnám ezért nem szeretném komolyabban tunigolni..
Lehet hogy az injectoros mellett döntök, csak a tapasztalataitokra lennék kiváncsi!
Előre is köszi!