Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drága és kevesen értenek hozzá.
Ne vegyél.
Annyival jobb hogy a gyári 2x15w, az angel 2x20w.
Nekem amúgy különösebben nincs bajom az inyektorossal, csak több rosszat hallok róla mint jobbat, eddíg...meg drága a szervízelése....?
aúgy szép motorod van:)

nekem nem optikai tunning kell.. az kéne, hogy lássak... esténként azért a gyári lámpa semmit sem ér.... alap beállitásnál kb 6 méterig világit... a végi jog-om lámpája magasról verte ezt... főleg ha köd volt... azon gondolkodtam, hogy van az első keréknél 2 nyilás (gondolom a levegő miatt... oda nem lehetne ködlámpát betenni?:S
Harier
Ez komoly kérdés volt?:)) bátor vagy ha ezt megcsinálod, de tényleg nincs értelme, többe kerűlne mint maga a motor. am mi a bajod ezekkel?
A gyári normál tompítottnál lenne jobb azt mondod? Akkor most vagy az én évjáratomnak geci jó a világítása gyárilag, vagy én nemtom, de az angel eye (legalább is az én tapasztalatom szerint) semmivel se jobb a gyári világításnál...hogy lenne már jobb?ez csak egy optikai tuning kiegészítő, nem az a feladata mint egy tompított lámpának... Nem igazán értem ezt milyen logika alapján írtad....
szia! Gregus16 nemtom, hogy olvastad-e az előzményt.... nemsokára megyek 4000-es szervizre... ezért szeretném letudni most az átalakitást:)
Át lehet alakítani, de ne büntesd magad. Többe kerül a leves mint a hús. A másik kérdésedre is hasonló a válasz.

Férfiból lehet nőt varázsolni? Lehet, de soha nem lesz tökéletes.
Sziasztok di-tech-ből karburátorssá alakítani lehet, és ez kb mennyibe kerülne? A másik hogy léghűtésesből vízhűtésessé lehet e alakítani, és ez is mennyibe kerülne?
ez nagyon jó
Kb a felét értem amit írsz, kellene még egy két nyelvtanórát venned. Egyébként szó sincs róla, hogy az angel eyes beszerelése után megvilágítod a holdat is, csak arról, hogy jobb mint a gyári. Egyébként meg tényleg felejtős az olyan szerelő aki csak szoci motorokat szerelt, és még robogót nem is látott csak képről.
az igen:D:D attól a szerelőtől kicsit megijednék, h most itt merjem e hagyni:D:D helyedbe megtanulnék szerelni asszem:Dde figy ez lehet yo is me akk ott te v a gizda:P gondolom minden korodbeli srác ezt isteníti:D de am mindent tudsz szerezni hozzá csak pénz kérdése....bármit rendelhetsz csak ki tudd fizetni:Dam sztem ez az angel eye lófaszt se ér, yol lehet vele gizdulni a parkolóba annyit ér...menet közbe este mikor látszik akk ez alapból nem elég, a tompítottal meg már alig látszik...xal csak gizdulásra jó max.
Balagee köszi de ha te Csornára szt mondod hogy jó akkor .... Itt akinek apriliája van én vok 1 edül meg 2 felnőtt amikor elvittem a motorkerékpár szerelőhöz azt sem tudta hogy ez hogy indul berugókar nélkül szal nálunk még a simson ülés is 40 ezer és itt a csúcs motor a Keeway a csúcskocsi meg a suzuki gyon tuningolva amit lámpás rajtnál úgy elverek hogy na ám meg a lámpák is úgy vannak hangolva ha jól rajtolok a másik lámpa még piroson van mikor elérem:D
ahha kössz:D és még azt szeretném megkérdezni ha a vizhőfok mérő meg van állva mi lehet a baj meg a benya mérővel is a vizhőfok mérő mindig a 1/4 nél van onnan se le se fel
hát, én egy szar fővárosba élek, nemtudom hol tudnál szerezni ott, sztem rendelj:)) én így fejből nemtudok most olyan honlapot mondani ahol biztos van, valaki biztos tud itt:S
ahha és hol lehetne ilyet rendelni mert én egy szar kisvárosban élek és győrbe meg nem akarok buszozni comokkal:D
kb így néz ki ha ebből ki tudod venni, sajna csak az 1ik világít... de nagyjából ilyen
gergus16 hol tok ilyet rendelni? meg mennyire bonyolult berakni:D és ha tudnál felrakni olyat amin viulágít:D
200valahány km van benne és mentél vele óra szerint 90et s? akkor valami nem stimmel mert be kell járatni a mocit meg stb !nemhiszem hogy100km alatt bejáratás nélkül rögtön kivette az összes folytást az elözö tulaj..noh mindegy a kmerrel ugy csalnak ahogy tudnak!amugy nagyon szép gép nekem az ülése tetszik a legjobban!nagyon zser!a lámpából szerintem angel eyes ha látni is akarasz meg vagány is,és 11ezerér kapsz! enyim igy néz ki:
Ne aggódj 3 éve én is ezt mondtam az sr-emről, aztán csak elkerült a háztól.
jólvan:) azért köszi:)
Hát ezt nekem is úgy szerezték, nemtudom hogy tudok-e még!
eladni biztos nem fogom... bukta vagy nem bukta ez van.
420-ban benne volt minden.. egy pesti szalonból hozták le nekem fehérvárra... most reggel mentem vele.. a km óra kiakadt (kb 90-ig húztam,ami 75-80 lehet, ez azért jó egy gyári motortól)... jól megy..
szia! utángyártott lámpát hol tudok szerezni? mennyibe fájna?