Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inyektornak mi köze bármi nyomáshoz?Vagy a benzinnyomás esett le akkor az AC a gond ha a belsejében sok vagy kevés a nyomás akkor nyomáshatároló.Elég spiler szerelő lehet ha simán kiszúrt egy nyomáshatároló gondot.Általában autómatikusan furni szokták bármi a gond vele a "hozzáértő szerelők".
Én nem voltam elég pontos, injektor hibás, a henger,dugattyú ép
A kompresszió és a kompresszor közt KB annyi a közös mint a narancs és a cseresznye közt mindkettő kerek és mindkettőnek szára van.A kompresszio a hengerben lévő nyomás ha 1,5 akkor ott vlami nagyon elbaszódott/törött valami dugócseres és fúrás a vége 3-4 bar nál már be sem indul ez sérülés mértékétől (menthető e a henger) KB 10-12e Ft.Ha a kompresszor a gebasz az 1,5 megint rossz 5 bar alatt szállít akkor kezdődik a durrogós gond tehát ha tényleg 1,5 akkor ott is szakadt/törött valami tehát nem lehet felújítani az 20e felett van.
Tehát jó lenne tudni tényleg a kompresszor vagy amit gyanítok gyűrűtörés vagy ilyesmi a hengerben.Nem mindegy és nem egyforma helyen/okból van a két hiba.
Ismerős di-techje kipurcant, amit megmondott, ugyhogy azt hanyagolom, a szerelő (csepregi) elég hamar rájött a hibára: kompresszió 1.5 bar, ugyhogy sztem ebből kompresszor csere lesz, mert ott van vmi pöcök, ami szintén nem jó, ezért nem lehet felújítani. Még van dilemmám karbis és di-tech között, majd meglátjuk melyik lesz. Ide írok először ha, megvan.
Hát még nem gondolkoztam rajta 20 körül jó lenne?
Mennyiért adnád el? Érdekelne...
Az enyém gyári viszont a shoxnál a givi SR78 speciális csomagtartó 12300.- ért van listában.Szerintem ez a kapaszkodó helyére rakható verzió lehet.
Nekem megvan ha kel eladó.
Meg lehet kapni Aprilia-nál horror áron
Ó van csomagtartó csak elég izé bonyolult csinálni lenyúlik a tartója a hátsó lábtartóig.Meg az ülés alatti kereszttartó a másik tartó felület.
Sziasztok!
2003-as Aprilia SR-re van csomagtartó, vagy hogyan tudnék én rárakni egyet? (Pizza futárkodom, és a melegbe jobb lenne motorral menni, mert ugye az számomra gazdaságosabb)
Előre is kössz a segítséget!
Eladó egy nagyon szép állapotú krómozott Leo ZX cső fekvő Minára 25 000 ért (újonnan 39000) !
Akit érdekel írjon mail-re: Whyti@citromail.hu
Na akkor megvan a ditech megmentője.

REKLÁM : tankoljon ditechjébe TECSO,ÓSAN benzint és nem lessz gondja.

Na mindegy az inyektorrendszer nekem nem okozott gondot a kompresszor annál többször de annak is megvan az olcsó javítási módja.
lehet h ezek a tesco/metro-s benzinek azért olcsóbbak mer hiányzik belőle a kosz ami lerakódhatna
Nekem inyektor 5 év alatt egyszer sem romlott el.Minden más mechanika kompresszor stb igen de speciel az inyektor nem.Pedig még mindig egy ótvar régi agyonbuzerát 2001 es levegő inyektor van benne meg a hozzá való inyektorfej.Szűrő egy darab se és csak Aucanos benyával van üzemelve.Pedig istókugyse vettem én bele inyektort inyektorfejet mindent hogy majd kellhet de ez a piszok nem akar elromlani.
amúgy bocsi nem kötekedni jöttem csak segíteni akartam. bocs hogy így jött le. üdv
nemvolt sose belepiszkálva, mindig "szakszervízbe" volt javítva. bejáratásnál meg úgysem tudod elrontani mer 55el megy
háát legfőbb hibája az injektor báár szerintetek ha jó buli hogy havonta egyszer megáll a motorod, mer eltömődik 1000km-enként. szerelő erre csak azzal tud jönni hogy koszos benzint raktál bele. báár nemtudjuk mióta lehet rosz a mol-os benzin jahm meg volt már rajta 2benzinszűrő és semmi válltozás nemérdekes. el tudta végre adni sajna bukott rajta elég nagy öszeget:S ez van. de lényeg hogy a tied nem ilyen. örülj neki és vigyázz rá üdv
ez egy nagy baromság lehet haverod imádja a motorját csesztetni vagy csont gázon jár vele üveghangon aztán akkor nem csoda ha meg ujj megkéne adni a módját a bejáratásnak is estleg
Sorolj fel pár gyári tipushibát légy szives.
Had tanuljunk már mire kéne ügyelni vásárláskor.
vigyázni kell ezekkel a ditech sr-ekkel. naon sok típushibája van. 1ik haveromnak volt, zsír új 2006os volt még anno. többet volt szervízba mint nála:S 650ezer ft ér. ez van! ha robogoban gondolkocc maragy inkább a karbisnál sztem. főleg hogy látom csepregi vagy, és a közelbe nincs hozzáértő szerelő sajnos
be tudod linkelni?
Körmenden van a moci. A szállítást nem tom hogy oldjam még meg
A kiszemelt diteched hol van?
Én Bakonyjákóról hoztam a mocimat 110e forintért olyanoktól akik nem sokat értenek hozzá. a szervízben is lehuzták őket 100e el az ien tüzősarú meg légszűrő meg fékbetét csere volt a számlán:D
Nem tudtok eladót esetleg Vas megye környékén? Olyat aki beszámít motort. Ezt elsősorban olyantól kérdem, aki a közelben lakik, nem mondjuk Pesten