Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép szekér nagyon,de 420 iszonyat sok volt érte. max 360. Ilyen 450-ért van újonnan amihez kapsz 50-es utalványt is azt hiszem. jobb helyen 400-ért viszed és ennyi. Azért használd egészséggel. Ha a közelben volt nem kellett érte menni, nem csesztél a nézelődéssel napokat akkor fene tudja. A lényeg, hogy neked megérje. MIkor eladod így úgy is buksz. Te többet majd. Ennyi.
Sziasztok!
Ha valaki megbízható Ditech-et akar akkor tessék:Aprilia SR50
Jó kézben volt, én szervizeltem folyamatosan (tanuló koromban a Nagykáta Ditech-szerelőnél tevénykedtem) tizen pár ezernél volt nagyobb felújításon: főtengelycsapágyak, szimeringek és dugó gyűrű! Minden felhasznált alkatrész jó minőségű!
Pár hónapja lett Fékfolyadék és hajtás olaj cserélve rajta!
Nem sok Km van a fékbetétekben és a meghajtó szíjban sem!
Minden folyamatosan meg van rajta csinálva a légszűrőtisztítástól kezdve minden!
Van rajta egy Gianelli ZX ami nem rég lett felújítva (polírozva és lakkozva+ a hangtompító kitömve)!
Van benne egy utángyártott lámpa amivel normálisan látni nem úgy mint a gyárival!
Hugomé volt a robogó, nagyon szerette, de most váltott kategóriát ezért már nem használja és elég sok ithon a jármű ezért szeretnénk megválni tőle! Az ára valamennyire alkuképes, de ha érdekel valakit jöjjön el és biztos meg tudunk eggyezni!
Sőt ha valakit tudtok, hogy keres ilyet szóljatok neki!
Köszi
nya, így néz ki.

a képhibáért bocs
247 km volt benne
ez most már mind1...

nem. alul valami öntöttvas cucc törött el... elég rendesen
Ha használt volt nem érte meg a 420-at most már vanak fenn új kasznisok 320-ért a H.auton.A 125 ösben mi volt a törött ha csak a telo az nem lehet túl drága.
420ért vettem...
volt egy 125-ös.. 130ért... azzal volt néhány gond: pl a hátsó felfüggesztés eltört.. amit csak nagyon drágán csináltak volna meg... motorikusan jó volt... de sokat kellett volna rákölteni.. talán meg kéne venni:S alkatrésznek:S

9-ig világos van, ez jó:) csak én 9 előtt nem nagyon hagyom abba a munkát:S utánna meg le a partra haver kocsmájába... utánna haza...
Megérte?Fene tudja asszem ezt a modellt 450e ért mérik nyáron még járt hozzá 50e res utalványt de többen lealkudták róla.400e egy zsír új gépért nem rossz.Blokk tökbe mint az újabbnak felni futómű fékek szintén.na jó nincs fordszám mérő meg csilli-villi RSV kinézet meg kis rekesz az ülés elején de ha azt nézzük hogy ugyanannyi költséggel ugyanakkora sebességgel ugyanoda megy mint az újabb és egy 50e res is a zsebemben marad akkor nincs gáz.Igaz a 2x 35w lámpa hiányzik de nyáron 9-kor is világos van.
de jó... köszi a felvilágosítást

így már elgondolkodtató, hogy megérte-e... de mind1.

most kéne új bukót is venni... hát akkor elég sokat kell rá költenem:S
Akkor az nem új kasznis.Régebbi pigi Street.Vegyél egy éjjellátót.Jobban jársz.
Esetleg ha van píz egy SR-125 refis lámpája simán beleröffen.az jól világít.Bár újonnan 52e bontottan kéne egyet kukázni.
2 kerek lámpája van
Szögletesebb egy hátsó lámpás?Vagy gömbölyűbb két kerek lámpa hátul?
reggel csinálok képet... az újabb kasznis... nekem így adták el
Ja.
30.000km sok egy 2001es minarelli-s apriliában?
Nost neked pontosan melyik SR-ed is van?A régi kaszni SR vagy az újabb?
Street vagy SR 50R?
Képet bobhatnál róla.
a reflektor igenis kell... sajnos vannak olyan hülyék, akik a szembejövőt szándékosan vakítják...
legalább 1 reflektort rakhattak volna rá.de szerintem 50es robogókon a reflektor is azért van, hogy na mi most milyen faszák vagyunk hogy raktunk rá neked paraszt reflektort, de semmit sem ér.majd még azért a lámpabeállítással próbálkozok, hátha használ valamit.
okés... a hengert tuti, hogy nem furatom fel.. a kipu valószínűleg.. köszi a tippeket
Kár egy varióért odadani 15 rugót. Nem hoz annyit a konyhára. Egyesek szerint 10km/h-t dob. Szerintem nem. Ami dob az a henger és puff. Persze a henger dobja a legnagyobbat. A kipuff sem rossz cserének. Én zx-t vennék. Tetszik a hangja.
Szerintem ne cseréld a variót. Vegyél rá egy TT-t vagy ZX-et tegyél bele egy 6,5gr malossi görgőt és egy malossi kevlart-t esetleg kuplungrugó cserével és jó lesz. Szerintem felesleges a varió és kuplung csere.
köszi:)

az erőátvitelre mit mondasz?
a variót cserélni fogom..
Igen nagyon vacak az sr világítása. Inkább csak látszol vele. Egy sz@r. Ezek szerint a sonic pilácsa is. A tiédre nincs semmit ötlet.
igen mert írták több helyen is hogy gyenge az srek világítása.csak hozzátettem hogy nekem is gyenge, meg szarul van beállítva
Ne tegyél bele 20w-set. Megolvad a foncsor. Inkább cserélj pilácsot kompletten.