Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv, hamarosan lehet én is csatlakozom az sresek táborához 1 2002es morinis ditecchel, és az lenne a kérdésem, hogy 50es hengerszettet lehet hozzá venni, ha esetleg a gyári tönkre megy? mert én csak 70eseket találtam. nincs elméletileg semmi gondja, csak előre tervezek, várom a válaszokat. Gábor
értem na kössz szépen az infókat helló
Jó az is alap kategóriás kipuff csak görgőzni kell.
technigas next r nem jó mert nekem azt mondják sokat dob rajta
Ez egy S6 pro elméletileg és inyektorosra nem jó túl erős/pörgős neki.Inyektorosra inkább Leo TT,ZX,Gianelli extra.reverse jó de az már inkább 70-esre.
jaja te Sr eden mien kipuff van mert akarok rá venni melyiket ajánlod?
annyit tuti nem adtam volna érte.A robogobontoban van 5e ért pumpa és kicserélem 20 perc alatt.Bár a márkakereskedés az más tészta ha nem értesz a szereléshez akkor ez van oda kell vinni viszont az drágább mind alkatrészben mind munkadíjban ha nem kellett szétdobni a blokkot az meg jó.
meg azt mondták nem bontották meg a blokot a vízpumpa csere során
25 csak az olajpumpa volt
25 rugó az szép summa.Ha egyáltalán cseréltek rajta valamit.Ez tuti hibádzik valami a vizpumpacsere nem 25 lenne mert szét kell dobni a blokkot ha megtörtént akkor jó árban volt a javszer.Ha nem akkor meg vagy valamit nagyon tudnak és nem dobták szét akkor is jó árban volt.Ha meg szét sem dobták és ki sem cserélték a pumpát akkor átcsesztek.De hogy olajpumpa ennyiből márkakereskedésben nem jön ki az fix.
magyarországon vásárolt és hát a szíjnak sem volt semmi baja egyszer csak köpködött a gép és bevittem mondták hogy ezt kell kicserélni ami 25 rugó volt
Ha itthoni és nem futár volt akkor lehet a KM nem csalós.Vizpumpát még megértem de az olajpumpát mé kellett cserélni?Szétvitt valamit a szíj rajta?És mennyibe fájt ez a művelet?
2006 os aprilia kereskedébe járok vele és hát a víz folyt belőle amikor a vízpumpa szétment ennyi volt
Nem látszik leharcoltnak 2005-ös lehet ez nem?A hibákat már szerelő javította?Esetleg folyt belőle a víz meg az olaj?
itt van a kép
Tuti nem, 9e nél semminek nem szabadna szétmennie még az inyektornak sem.Dobj fel képet a gépről.A vizpumpára még mondanám hogy széteshet 20-25e nél de az olajpumpa elég stabil jószág nem szokott tönkremenni max a szíj.
Hello én júniusba vettem használtan egy aprilia SR factory ditech-es modellt és akkor volt benne 9000 km most van benne 12000km és szét ment a vízpumpa és az olajszivattyú szerintetek ez valós kilométer ami most benne van?
Köszönöm szépen
További szép napot és mielőbbi felmelegedést!
Elöl 1,7 - hátul 1,9
Üdv Néktek!
Nagyon kellemes az idő, én ma már robival jöttem melózni, élvezkedek kicsit, ajánlom nektek is
Olyan kérdésem viszont lenne, hogy mennyi nyomásnak kell lennie a kerekeben, szerintem az elsőm kicsit megpuhult a téli állásban...?
Nekem már megvan.
Álmom egy olyan motor SV 650! V2,gyönyörű hang... Ááááá
Remélem teljesülni fog!
Áh a bánatot öljük egymást.Csak két tapasztalatokon alapuló véleményt cseréltünk ki semmi több.Ez távolról sem ölés amúgy abban egyet értettünk hogy az SV-650 óra szerint is meg amúgy is viszi a 220-at.
Mielőtt valaki megszólna hogy ez nem Yamaha fórum bocsánatot kérek!
De olyan büszke vagyok rá!
Vettem a gyári Slideremre egy Bidalot Racing kipufogót hogy majd azzal fogok száguldozni...
Ráraktam,50 nél többet sehova,nem is pörgött,le is vettem róla. Utána a kipu eladása előtt megint rápróbáltam hogy mit csinál. Megint csak 50 fél városon keresztül.De egyszer csak a főúton vhogy összeszedte magát elkezdett felpörögni és -hozzá teszem óra szerint- 95 ig meg se állt.Utána sikerült ugy hozzá hangolnom,hogy egyre kisebb lett a gyorsulásban a lyuk ahol csak gondolkodott,asszem 4,5 g-os görgő,egy fordulat a kaja állító csavarom és ugy ugrott 50 ig ahogy most a gyári csővel csak 30 ig. Egész jó volt.

Amúgy így néz ki: