Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most látom sonicod van. Az előző hsz-ban sr-ről beszéltél.
Vizeset vegyél. Egyébként gyártottak levegős rakéta srt is azt hiszem 2003-ig.
Lehet 2004-es vétel attól, hogy morini blokk van benne. Egyébként ramaty állapotban van.
angel eyes sonicba? de most itt van tél majd beállítom.csak a lámpához hogy hozzáférj le kell venni egy műanyagburkot meg még ott van az üveg is.szóval egy esetleges izzócsere rémálom lenne.
valami olyasmit olvastam, hogy a 20W-s izzókat is elbír... sajnos a szövegből nem derült ki a márkája...:S
Akkor vagy beállítod, vagy cserélsz egy angel eyes-ra. Ami jobban világít egy fokkal.
nekem kb 6 méterig világiít... lehet a beállítással is baj van...
azt mondják sreken rossz a lámpa.mármint gyenge a fényerő.mondjuk nekem is.de szerintem nálam még egy lapáttal az is rátesz hogy rosszul van beállítva a lámpa.
az óra gyárilag 80-ig mér (tudom, csal)... simán kiakad.. nekem nem az kell, hogy 120-at menjen... nem ezért vettem 50 ccm-es robogót... nekem az kell, hogy a 70-et simán vigye a hosszabb távokon is, a gyárinál alacsonyabb fordulatszámon pörögjön... fehérváron is át kéne mennem.. ott meg sokszor kell araszolgatni.. ezért kéne az erőátvitelt megerősíteni...meg az, hogy nyáron ne kelljen szervízbe rohangálnom vele...
nyáron reggeltől késő estig dolgozok.. ezért kéne valami erősebb fényforrás...
ja, még valami:)
az első lámpa ratyi.... milyenre kéne lecserélni, hogy lássak is?
nem ditech-em van... a blokk típusát meg szerintem elk.rtam...
azért köszi a segítséget
Hát zoli ha te a suzukira dobod fel ezeket akkor tényleg 98 at megy vagy el sem induL
Az hadján az enyém tök gyári feldobok a csomagtartóra egy fél disznót a lábtartóra egy zsák kukoricát és így emelkedőn felfelé is simán megy 98-al.
Nekem is Sr-em van Factory di-tech és semmi tunning nincsen benne mégis viszi a 90 et vége 95
khmmm jó.!de karbis minarelli blokkos aprilia még 4 év garival?
Bocs nem szóltam csak nem olvastam vissza. sorry
Aszongya karbisa van.
ivoka neked gondolom ditech ed van azért csinálja mert az elektronika letilt!a garancia szerintem semmit nem ér (már bocs de tényleg)amit a szervizekről hallottam..eléggé idegesitő semmit nem cserélnek ki csak fél év rohangálás-könyörgés után.ha mázlid van.ha többet akarsz kihozni a mociból akkor sportprogram,varió,kipuff és 85 90et menni fog kb!ez olyan 50böl megvan
léghütéses és vizhűtéses közt van külömbség!többen a vizesre esküsznek köztük énis!nyáron nem melegszik túl annyira mint a levegős.meg korszerübb.az ujabb motorok mind vizesek! a link elég vicces alkalmi áron... nem is 2004es.. ezek teszik tönkre a piacot!
Sziasztok gyorsan a segítségeteket szeretném kérni, Sr 50 vásárlása előtt! Egy rövid kérdés kinéztem, két 2001 es SR-t a külömbség a kettő között hogy az egyik víz a másik léghűtéses. Melyiket ajánljátok jobban?
lehetséges, sőt valószínű.. nem nagyon értek, de hát kövezzetek meg érte:)
a gari nekem azért fontos, mert egy kedves barátomnak is ilyen van.. és tavaly elég sok időt töltött szervízben (lehet hétfőn csinálták a gépet, mind1)
nem szeretném elveszíteni a garanciát.
a 70km/h-s végsebesség nekem tökéletesen elég.. nem szoktam száguldozni.
kéne egy erősebb kuplung.. valami ajánlat? hány g-s görgőket vegyek? az kéne, hogy a 70-75 sebesség ne nagyon terhelje a gépet.
meg miért van az, hogy egy idő után óra szerint 75-ről egyszer csak leesik a fordulatszám és gázadásra semmit sem reagál...:S elveszem a gázt... lemegy kb 30-ig megint húzom és 60-nál megismétlődik az eset:S nem tudom miért van ez:S
ok, nagyon köszönöm!
Hát a festés nem eredeti az tuti minarellis az jó ugyan de hogy 9e KM körüli van benne hááááát.Majd ha piros hó esik és 178e ret nem ér..Én még mindig az első eresztés első darabját tartanám jónak képről.