Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó egy Dellorto PHBN 12 GS karburátor! Kb. 200km futott vele a gép, megkímélt használat mellett, teljesen gyári állapotban van.
Ha érdekel írj a halasz-laszlo@freemail.hu-ra.

Mielőbbi jó időt! Üdv Laic
Szerintem álló levegős SR akkor ez kell hozzá.

https://bolt.egumotors.hu/inde...

Ha fekvős régebbi akkor meg ez:

https://bolt.egumotors.hu/inde...

De szerintem 99.9 hogy az első állós verziós a géped.
4,5 gramm körüliekkel,meg 70ig nem akart menni utánna kezdett el húzni,addig meg mint egy babetta! Idegesítő egyébként,behangolni a variot!
Minek ahoz szerelő,egy ilyen egyszerű "gépezetet",csukott szemmel szét és össze lehet rakni 2óra alatt! Egyébként nekem is hasonló volt a helyzet,miután kapott egy gianelli sportpufót,mivel magas fordulatszámra van hangolva,alulról elveszi a teljesítmény javát,ezért is van ez,hogy 20km/h ig nem igazán megy! Enyémbe 3grammos görgők kerültek,azzal lehetett kiküszöbölni ezt,és így kb 10km/h-ig volt gyenge,és nem igazán ment! Viszont utánna 10től óra szerinti 90-100ig egész gyorsan egyenletesen fölment! Hozzátenném,hogy 3-től 7,5 grammig voltak itthon,illetve kértem görgőszettet és így lett a legjobb! Sztem érdemes megpróbálnod!
Ez az Sr-em
Te tudsz hozzá szivacsot szerezni.
Szerelő nem ártana.Hozzáhangolná a hajtást a pufohoz.Amúgy a kuplungon kéne állítani és szerintem a 4g kevés neki pöröghet mint a búgócsiga.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni abban hogy van egy Aprilia sr 50 lc-m! 1997-es évjáratú. Leovinchi sport kipufogó van rajta és ez miatt nem gyorsul állóhelyzetből! De 20km/h-tól megvadul! 4g-os görgöket raktunk bele! Nem rég lett dugó cserélve! De nagyon gyenge mindaddig még nem éri el a 20km/h-át! 50 köbcentis! Mivel lehetne segíteni rajta hogy állóhelyzetből jobban húzzon?
Asszem befonom a hajam komolyan.Nem bírsz el egy légszűrőszivaccsal?Miből van ez téglából?Metszőollót meg mire használtad szőlőhöz?
Mond el hogy melyik SR-esd van és dobok egy cikkszámot a légszűrőszivacsról.Amúgy elég könnyű ezt megoldani össz 3 fajta jöhet szóba (van egy negyedik de nem hiszem hogy 2005 utáni factory gép lenne) minarelli állós és fekvős meg a harmadik a morini/pigi verzios gömböc SR szűrője.
Vagy linkelj egy képet a motorról.
Nem tudja vaki hogy a régi Sr-en hol van a motor,alvázszám.Mert ahoz a rodhadt elővágott légszűrőszivacshoz kell.
Multkor vettem szivacstáblát ahogy írta(attabasr)de ahogy vágtam úgy ment szét,vettem majdnem 1 négyzetM és próbáltam vágni mindennel:sniccer,olló,metszőolló.De nem jött össze
Ha meg is találja, próba nélkül ne vegyél sisakot. A méret csak indulópontnak jó. Fejed csak egy van!
Talán a bélésben varrva vagy a tarkó részen kívül.Nekem ott van/volt.
üdv segitséget kérek
vennék egy sisakot de a atulaj nemtudja hol a mérete hihi.
SCHUBERT sisakrol volna szó
ha valakinek esetleg van kérem értesitsen merre is van az a méret betüje fontos lenne. köszi előre is
Ok köszi
Bármelyik motorosboltban kapsz egy teljes táblát kb. 500 pénzért, igaz vágni kell, de az piti dolog. :-)
Sziasztok nem tud vaki elad légszűrőszivacsot a régi sr-hez?Nekem jó a használt is csak legyen szétbarmolva
szerintem meg nyugodtan lehet a használtautónál meg a használtmotornál maradni, csak nem az ilyen főtengelyes meg computerhibás szarokat kell nézegetni hanem a normális állapotú gépeket.
Kösz az infót!
Sajnos ott is csak olyan sérültet találtam, mint az enyém.
www.robogobonto.hu itt csemegézz
nem én azért irtam hogy ha a computer a hibás akkor 50e ért van donor:D
Üdv Mindenkinek!

Nem tud valaki 1 jó állapotú fejidom-burkolatot, eseteg címet ahol korrekt áron beszerezhető?!
Ne.
az hogy megvegye-e főtengelyesen
Mi a kérdés?
http://www.hasznaltauto.hu/2607556_aprilia_sr_2002 asszem ez az
van egy gyerek használtauton valahol aprilia Di-techet árul asszem csak a motornak az baja hogy főtengelyes és azt mondt nekem 50e odaadja de ez még tavaly volt annyit tok a motor sárga és fóti asszem