Sziasztok!
Eladó egy Dellorto PHBN 12 GS karburátor! Kb. 200km futott vele a gép, megkímélt használat mellett, teljesen gyári állapotban van.
Ha érdekel írj a halasz-laszlo@freemail.hu-ra.
Minek ahoz szerelő,egy ilyen egyszerű "gépezetet",csukott szemmel szét és össze lehet rakni 2óra alatt! Egyébként nekem is hasonló volt a helyzet,miután kapott egy gianelli sportpufót,mivel magas fordulatszámra van hangolva,alulról elveszi a teljesítmény javát,ezért is van ez,hogy 20km/h ig nem igazán megy! Enyémbe 3grammos görgők kerültek,azzal lehetett kiküszöbölni ezt,és így kb 10km/h-ig volt gyenge,és nem igazán ment! Viszont utánna 10től óra szerinti 90-100ig egész gyorsan egyenletesen fölment! Hozzátenném,hogy 3-től 7,5 grammig voltak itthon,illetve kértem görgőszettet és így lett a legjobb! Sztem érdemes megpróbálnod!
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni abban hogy van egy Aprilia sr 50 lc-m! 1997-es évjáratú. Leovinchi sport kipufogó van rajta és ez miatt nem gyorsul állóhelyzetből! De 20km/h-tól megvadul! 4g-os görgöket raktunk bele! Nem rég lett dugó cserélve! De nagyon gyenge mindaddig még nem éri el a 20km/h-át! 50 köbcentis! Mivel lehetne segíteni rajta hogy állóhelyzetből jobban húzzon?
Asszem befonom a hajam komolyan.Nem bírsz el egy légszűrőszivaccsal?Miből van ez téglából?Metszőollót meg mire használtad szőlőhöz?
Mond el hogy melyik SR-esd van és dobok egy cikkszámot a légszűrőszivacsról.Amúgy elég könnyű ezt megoldani össz 3 fajta jöhet szóba (van egy negyedik de nem hiszem hogy 2005 utáni factory gép lenne) minarelli állós és fekvős meg a harmadik a morini/pigi verzios gömböc SR szűrője.
Vagy linkelj egy képet a motorról.
Nem tudja vaki hogy a régi Sr-en hol van a motor,alvázszám.Mert ahoz a rodhadt elővágott légszűrőszivacshoz kell.
Multkor vettem szivacstáblát ahogy írta(attabasr)de ahogy vágtam úgy ment szét,vettem majdnem 1 négyzetM és próbáltam vágni mindennel:sniccer,olló,metszőolló.De nem jött össze
üdv segitséget kérek
vennék egy sisakot de a atulaj nemtudja hol a mérete hihi.
SCHUBERT sisakrol volna szó
ha valakinek esetleg van kérem értesitsen merre is van az a méret betüje fontos lenne. köszi előre is
szerintem meg nyugodtan lehet a használtautónál meg a használtmotornál maradni, csak nem az ilyen főtengelyes meg computerhibás szarokat kell nézegetni hanem a normális állapotú gépeket.
van egy gyerek használtauton valahol aprilia Di-techet árul asszem csak a motornak az baja hogy főtengelyes és azt mondt nekem 50e odaadja de ez még tavaly volt annyit tok a motor sárga és fóti asszem
Eladó egy Dellorto PHBN 12 GS karburátor! Kb. 200km futott vele a gép, megkímélt használat mellett, teljesen gyári állapotban van.
Ha érdekel írj a halasz-laszlo@freemail.hu-ra.
Mielőbbi jó időt! Üdv Laic