Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tönítés nem nagy gond szimering bolt megoldja.Inkább az a nagy helyzet hogy spec benzin és hőálló kell vitonos és nem tuti hogy pont azt a méretet találod a boltban.Rendelni lehet de én úgy jártam hogy 100 Ft volt az O gyűrű és jó pár 100 volt a futár ha nem sürgős ki lehet várni amíg amúgy is hoznak árut a nagykerből.A hengerfej tömítés készletben amúgy biztos van az egész O gyűrű készlet azt kéne felrakni.Ha a carbon gyűrű a gond az gáz nem minden helyen van és irtó nehéz felügyeskedni házilag.Coputer hát nekem még nem döglött meg bár sokan szidják én inkább csak utolsó esélyként gondolnék rá mkor már minden más hibát kizártam.Egy működő gép másik computerét át kéne rakni és ha azzal meggyógyul az már jó támpot.
Lehet a nem indulásnak a baja, h az injektorba lévő tömítés megadta magát, és emiatt nincs kompresszió? Ma felhívtam egy szerelőt, elmondtam a problémám. Azt mondta h vagy a computer adtam fel, vagy a tömítés. Járt így szerelő! Hétvégén neki állok és megnézem, h ez e a probléma. Lehet ilyen tömítést kapni?
A motorszámot a kuplung alatt a hátsókerék mellett nézném meg alulról.
Hello. Lenne 2hülye kérdésem hozzátok. A fotógalériába megtaláljátok az sr-t amit ma vettem. A motorszámot és az évjáratot hol találom meg rajta? Az alvázszámot sikerült megtalálnom a burkolat alatt amit egy kipatintható fedél takar. Előre is kösz a választ
Nem olyan vészes leszedni. Ketten megoldottuk: egy húzta a hátsó féket, és egy a krowával lecsavarta. igazából cak rá kellett támaszkodni. Lehet h ez csak egyedi eset, de könnyen ment a kerékanya lecsavarása.
Először vedd le a féknyerget, majd szedd le a kipufogót, majd keress egy nehéz személyt aki ráül a motorra majd a kerékrögzítő csavart tekerd le. (Nem lesz egyszerű letekerni, de egy kis lábmunkával sikerülhet.)
Magyarul nem tartja a töltést. Vagyis csereérett darab.
Gergus16 a hátsó kereket tényleg úgy kell kivenni hogy a fékkar tövig van húzva?
és a féknyereg így van levéve?
conair az a baj hogy a töltést felveszi csak addig tartja amig a motor ki nem hül
Ha beindult, akkor még annyira nem szar az akksi. Mikor indul a motor akkor még nem tölt a generátor. Tehát akksiról indít, ha rossz nem veszi fel és nem tartja a töltést és előbb utóbb nem indul vele.
Nekem is darabokban van most a moci,várok egy két alkatrészre hogy teljes legyen!ugyis olyan hideg van hogy gyalog összeesek

eladó egy gyári kipufogó Piaggios Ditechre.ha valakit érdekel irjon egy emailt.pesten átvehetö
gregus16@gmail.com
az aksi tavasszal úgy is cserés lesz mert már nagy szar még a gyári és a motor már 6éves. Öszzel 20 fokban se tekert már tökéletesen de a generátor töltése éppen elég volt minig az inuláshoz:D
Sanszos, hogy az állandó fogyasztó az amúgy is sovány 4ah-s akksidat szépen leszívja, és tavasszal mikor amúgy is több energia kell nem fog indulni. Persze ha van akku töltőd és folyamatosan örökké töltöd akkor nem lesz semmi baj. Én egyszer toltam, mert lemerült az akksi. Nem kívánom senkinek. Persze voltak előjelei. Hallani kellett volna, hogy nem teker már olyan intenzíven.
ahha
Biztos nem fog örülni az állandó fogyasztónak. Egy kikapcsoló gombot is eszkábálj rá. Minek rá led? Megtaláld este?
Az 1700-as ár nagyon olcsó egy gyertyáért. Már évek óta 2300 felett vettem. Az ablakmosó beleöntése a hűtőrendszerbe iszonyat hülyeség. Egyébként gyertyát tényleg kapsz bárhol, csak meg kell rendelni. Előre kevert hűtőfolyadékot vegyél, de ne benzinkúton mert én 1l-ért fizettem egy ezrest (igaz shell, de ki nem szarja le), míg a metróba ugyanennyiért vagy kevesebbért 5l-tert láttam.
szerintetek ha ledet közvetlenül az aksira kötök hamar leszivja
Akkor max ha Győrbe jársz, beugrasz a ScooterShop-ba, és veszel egyet, mert azt elvileg 4000 km-enként cserélni kéne. És ott olcsó is, mert ha megnézed a weboldalukon, akkor csak 1700.- nekem pedig a szervízben 2800.- ért adtak!
csak csornán nincs olyan sok motorosbolt sőt egy sem csak olyan van aki simókkal meg babettákkal foglalkozik
Kezelési útmutató link: http://motorsport.wplanet.hu/t...
Gyertyát pedig szinte mindegyik motoros boltban kapsz (legalábbis erre felénk így van).
valaki nem tudja hol lehet ilyen gyertyát venni? NGK R CPR8-E
tudnál nekem ide belinkelni egyet?
Zoli én meg az ablakmosósat neten olvastam
Még valami,javasolnám még egy kezelési kézikönyv beszerzését! Rengeteg van fent a neten ,magyar nyelven is szedd le tipus szerint és már is sokkal okosabb leszel Ez csak jó tanács
Szia, javaslom az előre bekevert hűtőfolyadékot,amit benzinkúton vagy autósbolban kaphatsz,ez általában-25C-ig bírja a hideget. Csőváz további jó és baleset mentes motorozást!
Mit is a diétás kolánál jobb a deszt víz de aszongya belefagy 0 foknál az ablakmosó meg jól megbüdösödik és eltömíti a hűtőt.Tudod mi tegyél bele fagyálló hűtőfolyadékot.Ugyanis milyen érdekes azt találták ki a hűtőhöz.Most nem cseszegetésnek írom de jobb lenne elvinni szervízbe mint elbaszni a gépet.Amúgy még nyáron is a hűtőfolyadék a nyerő mert a benne lévő fagyálló keni a vizpumpa alkatrészeit ezért kell az bele.Amúgy szerintem a bev.központokban annyi mint a szélv.mosó vagy olcsóbb tehát inkább azt.