Hát..... Az a helyzet, hogy az előző gazdi(k) gondos használata (1-2 borulás) , meg bátyám esése nyomán elég lepukkadtan nézett ki a fényezése, ezért döntöttem a felújítás mellett, meg azért is, hogy ne unatkozzak a télen, ha már motorozni nem lehet . A színével nem lett volna baj, ha patent állapotú, de már akkor is újra matricázott volt, mikor megvettem. Szétszedéskor pedig elég eltérő gyártási évű idomokat találtam, de legalább rendbe lesz most rakva. A lényeg pedig az, hogy a blokk nagyon patent!
Sajnos el kell hogy keserítselek , mert az enyém a képen látható állapotban van, teljes kaszni felújítás alatt! Az sajnos nem én voltam . Bár nagyon jó lenne most is motorozni! Egy másik srácnak is van egy ilyen, biztosan ő volt.
Az enyémnek itt a terve, elvileg így fog kinézni a tavaszra, és ígérem, mindenről beszámolok itt!
Csak nehogy ugy járj mint az egyik gyerek,neki is street van és itt vette magyarországon szervizböl is elküldik..semit nem tud csinálni vele!fojton eldurrantja az égőket szaggat nem megy többet 50nél.. hát én tényleg nagyon sajnálom őt!megyveszel egy zsir uj mocit és ezt csinálja veled...
ha kiveszed mielőtt kiégne akkor marad +1 működő izzód ....Na viccet félretéve, nekem az autóban mentek ki felváltva kb. havonta az izzók, nekem valóban a jobb minőségű izzó hozta a megoldást!(elméletileg amit most használok xenongáz töltésű(nem XENON!) és ez már kb 3 éve kifogástalan.)
Sajnos el kell hogy keserítselek , mert az enyém a képen látható állapotban van, teljes kaszni felújítás alatt! Az sajnos nem én voltam . Bár nagyon jó lenne most is motorozni! Egy másik srácnak is van egy ilyen, biztosan ő volt.
Az enyémnek itt a terve, elvileg így fog kinézni a tavaszra, és ígérem, mindenről beszámolok itt!
Coolbiker ma láttam élőbe a mocidat a várkertnél kifele Marha jól néz ki!