Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép motor, de mi a fenének teszed be egy adok veszek topicba való hirdetést egy smkp robogó topicba? Árat persze nem írtál...
Na mindegy hátha van itt valakinek a kamra mélyén egy 600 túra/sport motor cserébe.
Egy jó barátom motorja eladó vagy cserélhető a tÍpusa Aprilia Atlantic 250-es luxusrobogó 2008-as forgalomba helyezésű mindösze 4000 kiló-méteres makulátlan szalonállapotú, cserébe elsősorban suzuki bandit 600-650-es, vagy Honda CBF 600-as vagy Yamaha Frazer 600-as 2002-töl 2008-as évjáratig érdekli. Elérhetőség Tel: 30/2897473
Ja és Kellemes karácsonyi & újjévi Ünnepeket minden robogósnak!
énis ettöl parok hogy ujj kip meg vario meg anyámkinja aztám be sem fog indulni mikor kell és forintom nem lesz rá!de szó sincs róla beindul és kész!
2003as mociba 8e km?ha tevagy az elsö tulaj akkor elhiszem de ha nem akkor necces sztem : 38e bár nem akarok tippelgetni....
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
Nézz rá a motorodra, hogy kopott-e guma, kopott-e fékbetét, kopott-e szíj, a görgő, esetleg új levegőszürő. Ha igen csere és add össze. Ha a motorod ditech egy 20-as mindig legyen a zsebbe pillangószelepre és kompresszorra.
Sziasztok!
El kellene egy kis segítség. Leraktam télre a motort és ez volt az első szezonom. Van a motorba 8000km, 2003-as évjáratú és nem tudom, hogy mennyi pénzt gyűjtsek az újabb szezonra, hogy miket kellene rajta lecserélni.
Előre is köszi a segítséget!
Jó a gyári és simán át lehet kötni.Bár kell egy kis elektronikai ismeret.
szevasztok!
én úgy hallottam ismerősömtől aki a közlekedésfelügyeletnél dolgozik, hogy majd csinálnak a motorokhoz 18 ezerért egy olyan papírt mint a műszaki amiben leírják a motor alvázszámát és motorszámát, hogy ne lehessen cserélgetni a blokkokat. + egy(vagyis 2 ) kérdés: ha downhill kormányt rakok fel az sr re akkor tényleg kell másik gázkar vagy jó a gyári is? és a kapcsolóegységet nehéz átkötni egy stage6 kormánykapcsolóra? köszi.
Szerintem nem csinálnak nagy ügyet a dologból, adásvétali azt kész. Gondolj csak bele a fél országnak csak adásvételije van, akinek meg van külföldi papírja annak kellene kinti számla róla és valamiféle vámárúnyilatkozat vagy mi. Tudod itt minden adóköteles. Szóval szerintem marad az adásvételi.
ok ezt tudom de nem erröl akartam társalogni.
bocsi pápá
Használt gépre csak 2010-től kell forgalmit csináltatni a 2009-es dátum csak az újonnan forgalomba helyezett gépekre érvényes.
üdv
tudja e már valaki hogy mi kell majd a motorok rendszámozásához?
gondolom adásvételi?
származását igazoló papir?
ha itthon vásárolt remélem könnyen megy majd csak adásvételi van
ki mit tud rolla
lassan időszerű lessz beszélgetni erröl a témárol
pápá
Scooter dealer szerintem böngéssszétek át van egy két jjó olcsó cucc!házhozszállitós a cucc de itt 8000+szállitási költség máshol meg 10vagy 13+1000 ft!enniyért megéri látni!meg téged is észrevesznek hidd el!
Na és melyik az a bolt? Mert Én 10e -ért láttam.
http://www.kepesmotor.hu/april...
1 kis tuning, ha valakit érdekel hívjon bátran!
enyim nem szeresse a 95őőőőst
Hun is van ez a bóóót?
Ahha nekem ilyen lámpám van!karbonos.sokkal jobban világít mint a gyári+jól néz ki ,csak kiveszed a régit 4 csavar.ezt be .rá a kapcsolót,felsaruzod és kb 1óra alatt megvan szereléssel együtt!mert az elejét jól szétkell szedni!most eggyik shop ban 8ezerér megkapod!
Valaki szerelt már fel ilyen lámpát a mocijára?
http://shop.unas.hu/shop_artde...
közben megnéztem az adatlapod és inkább legyen igazad!
Igen ez mind jó és ez nem csak gyárilag ajánlják hanem minden motoros szerintem
miért?
mert te olyat raktál :P
annyi pénzért van jobb oil...
Sziasztok ha már rakjátok le a mocikat akkor 95-ös power benzint rakjatok bele és Castrol Racing 2t szintetikus olajat (Ez csak 1 jó tanács)
Sziasztok!

Valaki szerelt már be xenont az SR-jébe? vettem egy szettet, de nem boldogulok vele, ha valakinek van ötlete, légyszi segítsen!
köszi