Eladó egy aprilia sr 50 ditech nagyon szép megkímélt, gyári állapotban, szerzonra felkészítve, hibátlan műszaki
állapotban, megbízható motor.(új fékbetétek, olaj, gumik)
Újra(és végleg) valami krossz vagy endúrót szeretnék, de idén már nem valószínű hogy lesz. Pórbálok valahogy pénzt gyarapítani megint valami biznisszel.
Komolyan írtam, hogy nagyon jó érték/ár arányban áll a motor. A képekről nagyon szép. Gyári festés, gyári markolat, meggyőző állapot. Nem igazán lehet találni gyári festésű motort találni 200 körül, amivel nem estek buktak. Igazából nem értem miért nem sikerült még eladnod.
Nem beszólásnak szántam. Nem akarok zenét a robogóba csak akitől vettem a robogót adta hozzá a 2hangszórót meg erősítőt. Nem tudom hogy komolyan írtad-e azt hogy nincs jobb ár/érték arányú ditech. De megnéztem a hirdetéseket és a legolcsóbb 190000volt 2002-es és le van zúzva az egyik oldala.
1. Én már akkor is motoroztam mikor te még csattogós lepkét tologattál úgyhogy ne nagyon szólogass be nekem.
2. Azt, hogy hány éves vagy mutatja, hogy zenét akarsz egy robogóba.
3. Azt nem lehet tagadni, hogy tiéd a legjobb és legszebb ár/érték arányú sr a képek alapján.
Miért is cseszem szét pontosan? Most nagyon okos voltál, mert:
1 be se üzemeltem.
2 nem csesztem szét egyltalán.
3 Nem mondtam a vevőnek hogy van benne vagy hogy van hozzá.
Amúgy meg holnap lehet hogy elviszik, és a kép pont mosás előtt volt, ha gondolod lemegyek a garázsba és lefényképezem neked tisztán. Ja és ez számomra nem motor hanem csak egy robogó!
Üdv Mindenkinek?
Mennyibe kerül egy kompresszor a ditechbe? Attól félek igazad lesz Zoli! Sajnos csak egy hét múlva tudok hozzákezdeni az összepakoláshoz, és egyenlőre csak azt az egy szombatot tudom rászánni. Sajnos tanulni kell, itt a sok zh, meg meg jön az a qva vizsgaidőszak! Egy haverom átjön segíteni, szerintem sokat fogunk haladni! Amúgy minden alkatrész megvan, már csak egy két bilincset kell venni. Jah, a hengerfúrós koma mondta, h ha le van szedve az akkumulátorról a saru, akkor nem fog beindulni a robogó! Hála istennek mégis be kell vinni szervízbe... A régi főtengelyt meg megvette a hengerfúrós, és így fizettem a fúrásért, meg a dugattyúért 3500 Ft-ot. És a faszi megmutatta h hogyan csinálja a felfúrásokat, baromi érdekes...
Írok ha tudok, csak most is tanulok
Igy szétcseszed a motorod? Így már nem csodálom, hogy nem kel el. Én sem venném meg már ha azt mondaná a tulaj, hogy zene is van benne. Nem is tartom normálisnak aki tesz bele. Fúú de király lesz tőle a motor.
állapotban, megbízható motor.(új fékbetétek, olaj, gumik)
Ár irányár.215000
Tel:06-20-3919664
Van még 2008-as rs 50-is, korrekt áron
Lehet tippelni mennyit kerestem/buktam rajta.
2. Azt, hogy hány éves vagy mutatja, hogy zenét akarsz egy robogóba.
3. Azt nem lehet tagadni, hogy tiéd a legjobb és legszebb ár/érték arányú sr a képek alapján.
1 be se üzemeltem.
2 nem csesztem szét egyltalán.
3 Nem mondtam a vevőnek hogy van benne vagy hogy van hozzá.
Amúgy meg holnap lehet hogy elviszik, és a kép pont mosás előtt volt, ha gondolod lemegyek a garázsba és lefényképezem neked tisztán. Ja és ez számomra nem motor hanem csak egy robogó!
Mennyibe kerül egy kompresszor a ditechbe? Attól félek igazad lesz Zoli! Sajnos csak egy hét múlva tudok hozzákezdeni az összepakoláshoz, és egyenlőre csak azt az egy szombatot tudom rászánni. Sajnos tanulni kell, itt a sok zh, meg meg jön az a qva vizsgaidőszak! Egy haverom átjön segíteni, szerintem sokat fogunk haladni! Amúgy minden alkatrész megvan, már csak egy két bilincset kell venni. Jah, a hengerfúrós koma mondta, h ha le van szedve az akkumulátorról a saru, akkor nem fog beindulni a robogó! Hála istennek mégis be kell vinni szervízbe... A régi főtengelyt meg megvette a hengerfúrós, és így fizettem a fúrásért, meg a dugattyúért 3500 Ft-ot. És a faszi megmutatta h hogyan csinálja a felfúrásokat, baromi érdekes...
Írok ha tudok, csak most is tanulok