Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!tudnátok segíteni!A moci rúgásra pöccre indul,mindegy ha egy hetet is áll,viszont önindítóval meg nem indul be,csak tekeri mint a bolond,néha néha beindul de sokáig kell tekertetni!mi lehet a baja!?(fekvő minarelli AC)!és esetleg tudnátok nekem ajánlani festéket amivel le tudom festeni a gépet!?Előre is köszönöm!További szép napot!
Különben én úgy érzem hogy nem érdemes sokáig játszani a melegítéssel,
finoman ellehet vele indulni!Úgy is érezni mikor jó már neki hogy lehet húzni falig!
Nekem amikor még benne volt a fojtás
hidegen alapjáraton pöfögtettem
úgy beszívott nem bírtam elindítani!
Abban tényleg igazad van h úgy előbb elérik az üzemi hőfokot!
Azért mert a járatással a keletkezett kondenzvíz nem tud távozni a kipufogóból. Megoszlanak a vélemények bejáratással kapcsolatban. Mindenki döntse el hogyan járatja szekerét.

http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki080901/

Bár ez inkább 4t-re vonatkozik, az olajmelegedés miatt.
A motorokat üzemi hőfokra tervezik 70 fok körülire.Ha hidegen járatod sokkal lassabban melegszik fel erre a hőfokra és tovább jár szivatóban kész üzemanyagpocsékolás.Beindítod ha stabilan jár elindulsz és nem tépve cibálva mész vele evvel kíméletesen és gyorsabban bemelegedik a gép mintha pöfögne 5-10 percig járna magában.Amúgy a szakkönyvek is ezt ajánlják.
ja
Miért a minimális járatás? Azért h ne melegedjen túl a motor? Ha levegőhűtéses akkor jó az elgondolás, de ha vízhűtéses akkor a több járatás sem ért meg neki. Vagy más az oka?
Igazából minimális járatással kiméletes elindulással és menéssel kellene elérnie az üzemi hőfokot bármilyen motornak.
Az hülyeség h ne járasd a motor indulás előtt! Jót tesz neki h nem hidegen kezded el neki húzni a gázt. Inkább gyilkolja a motort ha hidegen megy, nem pedig az az 5 - 10 perc amit jár. NEM?
am ha nekem nem ég az injektor lámpa gyujtáskor mi lehet a gáz?
valami bontóban keresgélj.pl itt
tükrö nem tud valaki ditechre?
nekem valami ilyesmi van a gépkönyvbe:"beindítás után ne járassa motorját fölöslegesen lehetőleg azonnal induljon el"
Hello!
Induláskor kell egy kicsit melegíteni a gépet?
SR 50Street!
Valaki azt mondja nem tesz jót neki az olaj miatt!
hát hogyne lehetne.de 70es hengerhez érdemes 1 sportkipufogó is, meg kb. egy 17.5ös karbi .bár ez csak a legalapabb tuning.azután már csak a pénztárca szab határt a dolgoknak
Kértem árajánlatot az itlamondótól. A meteor típusú utánygyártott dugattyú mennyire megbízható? És van főtengelycsapágy+szimering 10000-ért meg 6000-ért. Megéri megvenni a drágábbat?
Helló, Lenne egy két kérdésem lehet kapni 2001-es sr50re 70-es vagy 80-as hengert? Ha igen akkor kell valamit erösiteni a motorján hajtókar stb..
És mennyibe kerülne az nekem?
Üdv: Norbi
Nem tud valaki eredeti tükröt 2003-as Sr DiTechre?
köszi
Szia polírozd fel ha nem tűnik el akkor polírozd fel még néhányszor vagy vegyél kimondott hibajavítót.EZEKET BE LEHET SZEREZNI:Auchan,Tesco,Autósbol
nincs valami ötletetek eltüntetni egykét karcot?
Angel eye lámpát bele, abban spotlámpa van és nagyon jól világít.
Kösz Zoli!Lehet hogy a gomba lessz,mert elég soká mozdul meg a mutató.Pedig eléd meleg már akkor a motor.
Ja úgy hívják a szivatót hogy computer.Ez inyektoros mit vártál van rajta egy gomb?A hőgomba adatai alapján adja neki a többletbenyát ha az rossz rossz az egész és nézd meg a termosztátot is.Szerintem vidd szerelőhöz.