Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A baloldali kötelező.
Üdv!
SRemről leakarom szedni a tükröket, mert ormótlanok és csúnyák, vittem vissza a KRESZes könyveket az oktatómnak és megkérdeztem akkor hogy tilos-e leszedni, ő azt mondta hogy 2010ig nem, amíg nemhozzák be robogóra is a rendszámot, műszakit meg ilyenek, de Faterom és Bátyám azt mondták hogy tilos levenni őket. Szóval azt szeretném kérdezni hogy akkor tilos-e levenni vagy nem, vagy csak a jobboldali kötelező, vagy hogy van ez?
ez a beszéd
Sorry nem akartam sem bunkó, sem paraszt lenni. Bocs ha egy kicsit erős voltam.
na jó
tul ideges vagy látom ha valaki felbaszott attol még a másikkal beszélhetsz rendesen is
de neked ma ez nem megy.bocs hogy esetleg felkavartalak
nemvolt szándékos
Ugyanez igaz az első féktárcsára. A bal oldalon kellene lennie. Még most sem érted?
Mit nem értesz, nem halottál még képszerkesztő programokról? photoshop, corel stb. Ha megnézed az autó rendszámát azt a darabot amit látsz belőle látod, hogy jobb oldalnak a balon kellene lennie. Azta de nagy szám.
ezt nem irom alá ne haragudj
de lehet hogy igazad van csak nem értem
Nézd meg a rendszámot a kocsin. Sima tükrözés. Semmi érdekes.
látom feszült a hangulat
hol is a motor ? megnézném magamnak és mi lenne az ára
Jut eszembe ha mindenkinek akarsz írni az üzenőfalon meglátszik.
Te beteg vagy. Hol van az adok veszekbe a motorod? Mindenhova írsz a motort meg nem lehet látni. Ne viselkedj már úgy mint egy 12 éves. Aki ilyen motort akar venni megtalál hidd el.
oké de ha forum punyat akkor kell valami

Az a tiéd ami lábad között van. A fórum a tiéd? Ne legyél már idióta. Oda írogass ahova való! Ennyire legyél már dilettáns. Ott hirdess ahol lehet. Szétbaszod a fórumot. Tedd be az adokveszekbe a motor linkjét meg tedd fel a motor.hu-ra és hasznaltauto.hu-ra aztán üljél a seggeden és várd a telefonokat.
?
hát nemlátod?
akkor elmondom KIPUFOGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
ki vagyte oda írok ahova akarok mert az enyim
Mi a tetűnek írogatsz be minden topicba? Akit érdekel a motor majd megnézi az adok veszekbe!
Van fönt egy drága xx a hirdetések között szép mi ,ennyit meg ér !
Mi ebben az érdekes? Nem vágom.
egy kis érdekesség
Halli Árat nem irok mert megsÉrtÖdnÉl de Én csak hibÁs motorkat vÁsÁrolok ami motorhibÁs ,idomsÉrÜlt,szoval ilyeneket,Én a te motorodat 200000ft kÖrÜl ÁrulnÁm, ne add olcsobban mert ha tÉnyleg tÖkÉletes nem Éri meg elpazarolni, ha valaki sr-t akar venni ugyis a megkimÉltet veszi meg mÉg ha drÁgÁb is mert senki nem akar rÁkÖlteni,ez az Én meglÁtÁsom, mert nem ugy van mint 20-Éve hogy megvette az ember a legszarabb mocit kipofozta És hasznÁlta ezeket a probogÓkat nem Éri meg felujjitani mert teis tudod hogy az alkatrÉszek horribilis Árban vannak,de nem pofÁzok szerintem ne add olcsobban el vÁrd meg a szezonjÁt na halli,ezek az enyÉmek
A második az jó állapozú amugy conair én azut kérdeztem tőled egyszer az volt csapágycserés
Az első egy vicces hulladék KB 4x vagy 5x borultak vele hiányzik róla egy csomó dolog.A másik meg tuti nem 2005-ös de szép állapotban van de gyanús hogy csurom szilikon az egész és hangsúlyozta hogy külföldi a papírja.
Mennyit érne meg neked?
Pont hogy nem bukok rajta 1forintot sem, sőt. Amúgy lejjebb fogom venni az árát mindenképpen.