Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te bolond vagy? Aprilia sr 50. Vagy ha az ellenségednek akarsz motort venni akkor vegyél egy keeway matrix racing sportot. Mi a pöcsöm abban a racing sport?

Nekem volt keewayem, és született egy aranyszabály. Keeway motor drága kincs jó ha van, de jobb ha nincs.
Hello. Aprilia Sr 50 vagy Keeway Matrix Racing Sport ?
úgy is lesz még a héten lecserélem. köszönöm a segítséget
szép és mennyit kérsz érte meg mikori?,
üdv Roland
hello! azt nem tudom hogy jó e a mocira de a vakcsövet le kell vágni mert ha nem akkor nem megy olyan jól a gép, és ami maradt a helyén lyuk azt be kell hegeszteni egy darab vassal amit a vakcsőről levágsz
de van itt link is:http://www.egumotors.hu/index....
Üdv!

A segítségeteket kérem, hogy ez a kipufogó (képek mellékelve) jó-e a gépemre (2003-as DiTech Morini)? Azt a "vakcsövet'' le kell vágni ugye? Nem marad lyuk a helyén, amit be kellene hegeszteni? (Lehet buta kérdés, de inkább megkérdezem olyan hozzáértőktől, akik tudják. )
Légyszi válaszoljatok, hozzáértők! Előre is köszi!

Minden jót: Coolbiker
A vizhűtéses max annyiban hátrányos h ha szivattyú beszarik az talán nem kis pénz kicserélni! De hibalehetőség mi lehet?
Ha már látod hogy repedt jobb minnél elöbb lecserélni nehogy othaggyon mert gondolom nincs kedved 60-70 kilót tologatni pl benn a városba
A vizes annyiba másabb hogy többet lehet vele egyhuzamra lenyimni mert nem kell megálni de több a hiba lehetőség.
A sima ventisbe mag az a hátrány hogy bemész vele Keresztúrra és már forró a motorja nem hűti le rendesen a levegős de kevesebb a hiba lehetőség
Miért/Mennyiben jobb a vizes hűtés, mint a sima ventillátoros? (Sokszor amikor nézik motormat kérdezik vízhűtéses - nem - erre csak annyit szoktak mondani hogy PFFF Szal kiváncsi wok
Érdekes fényezése van Biztos jó gépezet
az lehet kicsit repedt az égszijam multkor néztem de nem gondoltam vonla hogy képes ilyen hangot kiadni, mielöbb kicserélem kööszi a segitséget.
Helllo! Az nem én vagyok. Itt az enyém.
helló te vagy a Bácskiskun megyei ditech-es képet küldjél ha nem te vagy meg bocs ha összekevertelek.
Enyém még megvan ha érdekel.
engem érdekelne de nem küldtél képet
vagy már nincsenek meg?
Hello lenne egy pár elég fontos kérdésem kérésem!Van egy sr50 97 es asszem két kis pöcs lámpás aztán van rajta egy 70 es henger de a karbi az gyári rajta és a főfúvóka is alap méretű lehet mivel 70 es fúvóka van benne!ezért ezt cserélném!Szerintem egy 90 es körül raknék bele de azt kérdem hogy honnan tudom beszerezni milyen árban van és az lenne a másik hogy a kuplungnak a kis rugója!kettő van rajta az egyik eltört most néztük és nekem egy darab kéne belőle lehet venni úgy külön?és akkor Debrecenben lakom hol tudom ezeket olcsón beszerezni és mennyiért!elég fontos lenne!
Szedi szét az égszjadat a deklijavascript:smile(document.frmmsg.body,'05'
;);document.frmmsg.body.focus()
Szia KB 25-30 rugó
hali
lenne egy kis gondom a motorommal, a dekni irányából reszelő hangot hallok.
ha valaki tud ezzel kapcsolatban mondani valamit az irjon. köszi
a gumik?
azok sajna kopottak de nem annyira mint a képen ott valahogy rosszul törik meg a fény
Nem volt rossz vétel. Reméljük nem kell ráköltened az életed. Kár, hogy mondjuk újra van festve, de melyik ilyen idős motor nincs? A gumik tényleg ennyire kopottak, vagy csak a képen látszik simának?
Szerintem 150-et ért, mégha esetleg egy picit kellhet is rá költeni.
csak 150
99 es kiadás vizes 19000 km er
Mennyiért sikerült hozzájutni? 160?
háát óra szerint nekem is ment 95-öt,de hangsúlyozom ÓRA SZERINT ha valós lett volna az odabax
mióta 70es lett azóta 100-110,a vége széljárástól függően szintén óra szerint...