Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lejtőt, ebéd előtt, 15 kilós unokatesóm alatt, szakadékban szöveget elhagyhatjuk.
hát ha 750ig megy akkor Y2K nem ellenfél.
Nekem ugyan ez.35-ig tuti,majd lajhár,és60-nál indul ujra.(80-ig)Emelkedőn elég gyenge.
Szia!
Az én gépem is 50 felett indul meg, 750 ig, de sikerült lejtőnmár 90 et is! Csak az a bajom hogy 50 alatt emelkedőn meg nem megy, inkább lassul.
Más kérdés, hogy iszonyat, mit csal az órád. Tudod mikor megy egy 50-es szekér lazán 100-at. Ne viccelj.
Nem alapból megy 70-80-at megy de gyári folytás nincs benne így 100KM/h a vége
reméltem te megmondod
Utána nézek ezeknek a kuplung rugóknak Köszz
Gondolom tuningolva, folytások nélkül?!
Hozzáteszem az én új robeszem anno úgy le volt fojtva hogy lejtőn lefelé sem ment 50-nél többet.
Sport tt dobod van
Ez így van,hivatalos oldalon nem lehet 50-es motornak 45-nél nagyobb a végsebessége.
Igen ez eggy nagy baromság az én SR-em lazán viszi a 100-at
Nekem is így van csak nekem 50-től ránt és onnattol olyan mint egy rakéta
Hello! Egy hivatalos aprilia oldalon láttam hogy ezeknek a tipusoknak ( SR 50) a végsebessége 45km/h..
Ugye ez valami baromság?
cserélj kuplung rugókat,
Most a fordulat nem megy fel vagy a hajtóművel van gondod?
Eddig nem sok -.-
Üdv! 98-00 SR-em van (nem tudom pontosan)
És az a bajom vele, hogy (ezt nemtudom hogy kéne szakszerűen mondani) alacsony furdulaton nem megy rendesen a motor cammogva felkell gyorsulni 20-25re és utána ránt meg, még jobban csinálja ha előtte mondjuk megpróbáltam a füvön előtte kipörgetni a kereket, vagy gumit égetek (persze nem olyan füstfelhősen, csak lightosan max két-három másodpercig, ahogy egy tuning mentes robogóval lehet/szabad ) Pont emiatt rossz, mert amúgy nemlenne katasztrófa, de egy ilyen után még a vizes füvön is csak éppen úgy tudom kipörgetni hogy majd belehal szegénykém . És ami a legfurább hogy ez egy idő után enyhül, pl tegnap előtt pörgettem, tegnap nem motoroztam, és ma megint simán aszfalton is ment a kipörgés(persze ezután megint nem), szóval szerintetek mi okozza ezt? Segítséget köszike, kiváncsi vok mi lessz erre a reakció
köszönöm a választ majd csinálok uj képet, de nem én barmoltam igy ösze!:D
HI! Zoli! Mostmár értem miért mondtad amit mondtál. A tartályokból tényleg felesleges leengedni a folyadékokat. Majd folytatom a levelet, de suliba kell menni. A lendkeréklehúzóról nem tud vki adatokat mondani? A kétkörlámpás apriliához kell!
Annyira össze vissza van horpadva hegesztve meg nem túl szép javítások vannak rajta hogy nemigen tudja senki megmondani.Meg egy távolabbi és rosszabb szöget is választhatnál hátha még nehezebb dolga lenne szegény csóriknak találgatni.Én valami gianneli reverse szintűre tippelnék de elég kevés szeletből áll ahoz ez inkább egy belépő sima sportkipuffra jellemző de én elég kevés vagyok hozzá nincs nagy tudásom hogy biztosra menjek.
Sziasztok! Valaki nem tugya mijen kipufogom van? mert már 3 szer irtam forumba de soha senki nem válaszol ha valakinek van valami tipje lécives irja meg! köszönöm Bocs az át szine zet kép miat de nem találtam a normálisat
már rég nincs meg
hali engem érdekelnének a képek meg hogy milyen évjáratúak előreis köszi. ja ha még megvannak.
Helló nekem is van kettő eladó te mennyit kérsz érte.én egy FACTORY-ra is elcserélném,350000-ben van a kettő