hali!
mit gondoltok az uj sr-be a xenon-t ,hogy érdemes bekötni? Direktben mint a gyári lámpa, hogy beindításkor azonnal kapcsoljon, vagy egy külön kapcsolón keresztül? vagy nincs jelentősége? köszi
az kemény.. akor ügyes vagyok ...mind egy baja nincs azon kivül hogy csöpög csak ha rákerül a szijra valahogy az a gázos!holnap megpucolom!a kuplungot meg kicserélem szerintem mert elvan kopva a ferodon rajta!ha azt cserélem a harangot is kell?és ha már szét van szedve akkor érdemes valamit ott beolajozni,megnézni,akármi?
Hy mindenkinek,Az miért van hogy amikor kicseréltem a hajtomüolajat akkor ki nagyon kevés folyt a tubusnak kb az 1/5 e .vagyis 5xtöbb volt a tubusban mint ami kijött azt mind belenyomtam nem volt sok 124ml volt az egész..de azóta mentem pár száz kmert és csöpög ki az olaj alul a deknin és az önindito részénél mert az van legalul..elindulásnál meg a csikorgás egyre hangosabb és nem tudom hogy minek köszönhetö...a viz/olajpumpa lehet?vagy csak esetleg elkopott kuplung a hibás mert csikorog csikorog akkor erötlen is és mikor megszünik avval egyidöbe ránt eggyet és onnantol tapad a kuplung gyorsul is rendesen..arra gyanakszok..csak nem tudom hogy fogjak neki a kuplung levételének? ott a kontrasztrugó meg stb nem akarom napokra félretenni!valaki help!KÖSZII
Projektor egy komplett lámpát vettem 8e ért Kistarcsán a bontóba egy Cagiva Canyon volt ráírva a motort nem láttam.Kicsit nagyobb volt úgyhogy szétfaragtam a lámpát is meg a projektort is.
Ez a bontott projektor függó mit tudsz venni de a legelterjedtebb a H1 es én is azt vettem a cagiváé az volt.Én a testet a vázról vettem le a pozitív meg akksi egy bizti kapcsoló és a xenon pozitívja.
óó haver már megnéztem kösz! jó árba van szerintem , de H7 -es lesz a jó?
Na és a másik moci projektort honnan vegyek? na meg hogy kötötted ? aksi?
beszélhetnénk msn-en ha gondolod?! lsada@freemail.hu!
Van képem a beépítésről is bár nem vagyok szaki ilyenekben öcsém aszongya ez valami analóg verzió lehet marhaság egy fél percig magas hangon zúg és utána elhalkul.Van képem valamikor a nyár végén raktam be majd ujra berakom.
Zoli 32 !
Kérlek, ha sikerült megfelelő megoldásra találni kérlek írj e-mailt!
Te milyen tipusú xenon-t vettél? Hol? Mennyiért?
Nekem nem tettszene 1 nagy foncsorral! projektorosnak szeretném hagyni! A fényszórás felülről nem egy (lapka) fedi el az izzó előtt?
a fém foncsoros projektort honnan szerezted? mennyiért? esetleg ha az neked nem kell, lehet átvenném...
ezen a fórumon vannak valahol a képeid a lámpa átalakításról igaz?
2000-től máig csont ugyanazok a légszűrők az újaknál a factory verzió (inyektoros) első szériáinak volt a másféle ilyes csúcsos a szűrője meg most a Talma replica gépekenk.
Pedig vannak ott én legalább 3-at láttam 5-6e közt belőle.Pont azok a fajták amik neked kellenek morinis diteches példányok.Külön fedelet nem fogsz találni mert a ház és a fedél csak együtt ér valamit egy bontósnak.Olyan mint a borsó meg a héja ahogy Forest Gump mondta volt régen.
mit gondoltok az uj sr-be a xenon-t ,hogy érdemes bekötni? Direktben mint a gyári lámpa, hogy beindításkor azonnal kapcsoljon, vagy egy külön kapcsolón keresztül? vagy nincs jelentősége? köszi