Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A könyv 75 cm3 ír.
leeresztettem az olajat,de sokkal kevesebb jött ki mint amiennyi van ebbe a (tubusba)!az az olaj hova tünt?nincs ráirva a blokkra hogy mennyi ml kell vagy cm3..az egészet nyomjam bele?egün rendeltem a gro hajtomüolaj,kis tubusos verzió!
Köszönöm
Hátul a keréknél alul van egy M8 a imbusz fejű csavar hátrafelé néz az a leeresztő fenn meg egy a féknyerek közelében van egy nagy négszögletes műanyag csavar magas kézzel kiterkerhető darab az a betöltő de ott van az ellenőrzőpálca is a csavaron.
hajtómü olaj cserét szeretnék csak nem tudom hogyan induljak neki!Piaggio blokkos ditech hol a beöntö és a leeresztö csavar?
sziasztok van egy pár alkatrészem régi sr-hez léghütéses van egy kipufogom van egy komplett fejidom sportlégszürö kormány sárvédö
ha valakit érdekel msn cimem: ricsike0417@hotmail.com
Sziasztok!
Jó régen írtam, közbejött sok olyan hülyeség, mint pl suli:D
Bátyámnak nemrég sikerült beszereznie egy SR50-est (vadi új), de télen nálam lesz:D Mentem vele egy pár próbakört, de még nem vették ki belőle a fojtást. Lenne egy olyan kérdésem, h a szervízben az összes fojtást kiveszik? És ha a 3 vakcső ottmarad, akkor lehet olyan leömlőt venni, ami minden folytástól mentes? Tuningolni nem igazán szeretné, merthogy garivesztés, stb... Szóval maradna minden gyári, max leömlőcsere, ha a vakcsöveket nem szedik le, egy ilyen leömlő mennyibe kerül? Előre is köszi!
Gábor
Sziasztok!
elkelne egy kis segítség/tanács: Unokaöcsémnek van egy 2006-os SR-je (jelzem nekem is ) és az vele a gondunk, hogy a világítása nagyon gyenge, alapjáraton pl. a hátsó lámpának csak éppen az izzószál látszik halványan,hogy pislákol, kicsit felpörgetve sem változik sokat, az izzót azt cseréltük ,de ugyanez a helyzet.
valakinek ötlete?
köszi , Ákos
Alakítsd át , de szerintem nincs durva baja, irányár....
jól nézki, de di-tech révén könnyen beleszalad 50-60ezerbe ha nincs szerencséje az embernek.
ha karbis lenne, már mentem is volna érte.
Biztosíték?
Első körben, egy gyertya csere, levegőszűrő takarítás, karbi takarítás.
90%
Szia

kinti, az ár nem fix, nincs időm vele foglalkozni, ezért adom el 90 az injector nem ad benzint a hengerbe, lehet elég pucolni...
látom ár nem fix
tiéd ,vagy kinti? csak azért hogy tudod-e hogy mi-leli? ár fix?
Szia

Pest-megyében monoron.
06-20-3919664
Szia

Pest-megyében monor-on.
06-20-3919664
Hol lehet megnézni a mocit?
Hello! Tudna vki segíteni?Mitől lehet hogy a mocim ('04 Sr 50) közepes ,egyenletes gáznál elkezd rángatni; amikor odahúzom akkor rendbe jön . Lehet hogy a kipufogó kokszos vagy esetleg vmi más? Mit érdemes először ellenőrizni rajta? Előre is köszi.
Valami nem kóser az elektronikának nem tetszik valami lehet hogy csak egy kontakthiba és eltárolta de nem áll fenn most a hiba de lehet valami nagyobb gond is GO kiolvasóval rendelkező szerelő ő megmondja a tutit.
helló!a müszerfalon az injection check lámpája miért villog,amikor a motor üzemképes és mi a jelentése a szónak.köszönöm
Eladó
3 db körlámpás ditech SR, olaszból behozottak, 2őt teljesen össze lehet rakni belőlük (szerintem a harmadikat is összelehetne).
Fix 220ezer az áruk.
Kérésre küldök képeket.

érd:
MSN\e-mail: mcsubika@hotmail.com
tel: 20 484 85 95
Sziasztok

Eladó gyári aprilia sr 50 ditech, jelenleg nem indul, apróbb hiányosságok(tükör, indexbúra,hátsó sárvédő)
Alapvetően szép esztétikai állapot.
Esetleg bontva főbb alkatrészenként.

irányár:130000ft

06-20-391-96
64