ha tudsz kérlek válaszol erre a hozzászólásra. fontos lenne. még mindig a lámpahibáról lenne szó. mondtad hogy neked is sok égőt kidobott a motorod. kérdezném: van e valami fejlemény vele? nálam kicserélték ugye a teljes első lámpaszettet, 1,5 hónapig jó volt, de mára megint besz..rt, megint nem világít semmi . nem tudom már mitévő legyek. itt már csak a szerződéstől való elállás segíthet.
Helló Zoli!Egy köszönömmel tartozom,mind az e-mail címért ahol a felújítókészletet vettem,mind az ötletért amit adtál!A kompresszor felújítása után azonnal indult ugyan úgy ahogy új korában! Még egyszer köszi!Minden jót!
eladó 1 pár aerox krómfestett felni (króm kicsit megfolyt) ha párban kell 30ezer külön pedig 20 az első
hátsó külön nem eladó.
érd: 20 484 85 95 vagy mcsubika@hotmail.com MSN-en http://www.kepesmotor.hu/felni...
üdv,kérem akinek van sr hez alkatrésze(burkolatok)az vegyen fel msnre mert kéne pár cucc!körlámpáshoz....also hasidom,hátso ülésidom,2légbeömlö lábhoz!köszönöm.
Helló! Di-tech Sr-t keresel, vagy karburátorost?Küldök egy képet a 2001-es 10. havi Sr-emről, ez di-tech.Ha érdekel írj ide vagy a bendezsolt@canet.hu-ra!Üdv
Eladó lenne egy kis SR pénzhiány miatt. Gyönyörű állapotban van, 99es üzemanyagot kapott mindig, és Castrol power 1 olajat. Az alábbi linken megnézhetitek: http://www.hasznaltauto.hu/2360664_aprilia_sr_2006
Az ára fix 320e ft.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy van egy 2002-s évjáratú SR50 ditech em és átakarom alakítani 70cm3 -re . El akarnám adni a régi hengert, hengerfejet, dugót, gyűrűt , computert (a dugó még új). Szerintetek mennyit érhetnek ezek a cuccok? Most a mocim megy 70-et óra szerint alattam (120kg) 70-es szettel mennyit fog menni alattam? Mivel lehetne növelni a sebességet még? Előre is köszi! Misi
Sziasztok régi kocka lámpás sr-e van egy pár cucom léghütéses elsö felidom kormányal müszerfalal mindennel fejidommal mindennel akkor egy 50-es henger dugoval használt gyári henger akkor gyári kipufogo az a 2 részes szétszedhetö akkor egy turbina alaku sport légszüröm ennyi ha valaki érdekel akkor vegyen fel msn-re és megdumáljuk a többit msn cimem: ricsike0417@hotmail.com
Sziasztok!
Le tudná v.-ki írni a telószimering cseréjének módját?A szétszedés valszeg menni fog,de az öszeszerelésben nem v.-ok képben.(hová öntöm az olajat,a szimering felől vagy alulról,és mennyit?)
Előre is köszi.
pont most csináltam meg ,1 gumigyürüt raktam rá leszoritja nem mozog igy,de ez csak átmeneti megoldás,igy be is indul!megyek a szerelöhöz veszek tömitést meg utánakérdezek ennek a rézcsőnek is
igen mind a kettö ép!csak a rézcsö szorakozik.valami miatt belenyomom bekattan a tömités,rárakom a leszorito lapot és enyi!ráadom a gyujtást és feljebb jön a nyommástól a csö és onnantol kezdve 1 pöcc és kiugrik a hejéböl!
ha tudsz kérlek válaszol erre a hozzászólásra. fontos lenne. még mindig a lámpahibáról lenne szó. mondtad hogy neked is sok égőt kidobott a motorod. kérdezném: van e valami fejlemény vele? nálam kicserélték ugye a teljes első lámpaszettet, 1,5 hónapig jó volt, de mára megint besz..rt, megint nem világít semmi . nem tudom már mitévő legyek. itt már csak a szerződéstől való elállás segíthet.