hello mindenki! múltkor szó volt róla hogy a ditechemnek folytott elektronikája van és nem lehet programozni sem. ezt hogy lehetne megszüntetni? új computer vagy van olcsóbb megoldás is? aki tud lécci segítsen. köszi
na két kérdésem van meg egy tapasztalat,az aprilia importőr rossza adatot adott meg és beleraktam a gyári 50-es vízhűtéses mocimba a 70 főfúvókát,és amikor be melegszik befullad meg ilyesmi,de hidegen még jobban,úgy hogy a héten csak full szivatóval tudtam vele közlekedni,szóval erre várnék v.mi okos tanácsot,közben megtudtam a pontos fúvóka méret 75- ös.
a másik kérdés: hogy nem működik a hőfok mérő órám,egy centit se megy fel,meg se mozdul.miktől lehet,mert egy motoros sráctól azt hallottam hogy attól is lehet hogy nincs benne termosztát,Igaz?meg hogy attól több a fogyi.a moci kb 2-3 perc mozgás után már be melegszik.várom a tőlem okosabb válaszokat és segítséget.
Sziasztok!tudna vki segíteni?a múlt hét kedden rendeltem az egümotorstól egy pár alkatrészt és még mai napig nem jött meg!ami a weblapon van megadva telefonszám meg nem lehet rajtaq elérni?tud vki más telefonszámot essetleg?Ja és dugattyúszettben a Prox milyen termék?előre is köszönöm!további szép napot!
Üdv!
Nekem lenne egy Aprilia SR 50 Ditec-em.
Az lenne a problémám hogy most vettem 1 hete és nem volt semmi baja.
Egy pár napja viszont elkezdett ereszteni a hűtővíz.
A Vízszivattyú vagy nem tom mi a hátsó keréknél.
Onann jön a víz.
Az alján van egy szabályos lyuk,mintha egy csavar lett volna,onnan folyik!
Kérlek segítsetek!Köszönöm
helósztok valaki nem tud véletlen yamaha aeroxba első villanyakat? vagy valami bontót? aki tud az írjon légyszives emailt mert fontos lenne ubul_kutya@hotmail.com előre is köszi
sziasztok! eladnam az sr di-tech-emet semmi extra csak zx sportkipufogo jol megy 80-at tud de ezt ketszemellyel is hat en oan 210 korul gondoltam ja es 2004-es 7400 km van benne
halli bocs hogy csak most olvastam el de nem volt idöm, azért egy árat irhatnál hogy legyen min alkudozni ja meg érdekelne hogy hol laksz mert 200-300km nem akarok autozni én Eger mellett lakom. Heves megyében.
és érdekelne az is hogy a hátso lehajtásnak van e valami baja.
hello! a bekötéssel nekem elment az idő mert csak vezetékek állnak ki belőle a szinükre már nem emlékszek de úgy néztem meg hogy mi micsoda hogy az akksihoz értettem őket a fekete a test az tuti, amúgy adnak hozzá ilyen kis műanyag valamiket amibe be kell tenni a 2 vezetéket és összenyomni. a fénye az jó de ha fékezel akkor nem látszik az index az indexxel annyi gáz volt mikor bekötöttük a szerelővel hogy csak világított de az indexrelét kicseréltük egy RMS-re (DENSO volt benne) és azóta hibátlan vizet bírja nem ázik be. nekem bejött
nem akarok belerakni semijet /pill csak informálódok és ha már témában van akkor miért ne amugy haverom cserélné majd lassan! 70malossi,zx csővel.90a vége.de brutálisat gyorsul
A végáttétel mint a nevében is benne van megváltoztatja a motor áttételét a motor és a kerekek között.
Ha hosszabbat raksz bele akkor lassabban gyorsul de jobb lesz a végsebessége, ha rövidebbet, akkor jobban gyorsul de kevesebb lesz a vége. Persze mindezt csak akkor szebed beletenni ha legalább egy 70-es sport hengered van min 10 Le különben nem birja el, nem lesz gyorsabb végre mivel a nagy végsebességnél, a légellenállás négyzetesen nő nem pedig lineálisan, szal vigyázni kell milyen motorba és mekkorát raksz.
Szia!Érdeklődnék a hátsó lámpád felől,hogy van-e valami trükközés a bekötésével?
Szeretnék majd egy ilyet rádobni a télen,mert leugrik róla a gyári alsóidom és ebben benne van az index is.
Tudnál róla pár szót mondani,hogy kötötted(kötötték)be?
Az érdekelne konkrétan,hogy csatlakozós,vagy csak lógnak belőle a madzagok,kell-e elé ellenállás,normálisan műkönek a cuccok rajta?világítás,féklámpa,indexek?A fényerejével elégedett vagy?
Köszi,Üdv:Zsolt
a másik kérdés: hogy nem működik a hőfok mérő órám,egy centit se megy fel,meg se mozdul.miktől lehet,mert egy motoros sráctól azt hallottam hogy attól is lehet hogy nincs benne termosztát,Igaz?meg hogy attól több a fogyi.a moci kb 2-3 perc mozgás után már be melegszik.várom a tőlem okosabb válaszokat és segítséget.
Köszi szépen a segítséget!
http://www.italmondo.hu/index....
http:
//www.italmondo.hu/index....
üdv!
ha esetleg valakit érdekelne ilyen :)
És egy vízpumpa szimering drága mulattság?
A lyuk azért van ott hogy ott menjen ki a víz minthogy megteljen a gyujtásod vele a szimering hibánál.
Az irányára 130000ft, nem kell egy vagyont rákölteni, hogy jó legyen.
A hátsó lehajtásnak nincs baja.
Én pest megyében monoron lakok.
06-20-391-9664
Nekem lenne egy Aprilia SR 50 Ditec-em.
Az lenne a problémám hogy most vettem 1 hete és nem volt semmi baja.
Egy pár napja viszont elkezdett ereszteni a hűtővíz.
A Vízszivattyú vagy nem tom mi a hátsó keréknél.
Onann jön a víz.
Az alján van egy szabályos lyuk,mintha egy csavar lett volna,onnan folyik!
Kérlek segítsetek!Köszönöm
Keresek ditec-hez benzin és olajpumpát.Sürgös!
és érdekelne az is hogy a hátso lehajtásnak van e valami baja.
Ha hosszabbat raksz bele akkor lassabban gyorsul de jobb lesz a végsebessége, ha rövidebbet, akkor jobban gyorsul de kevesebb lesz a vége. Persze mindezt csak akkor szebed beletenni ha legalább egy 70-es sport hengered van min 10 Le különben nem birja el, nem lesz gyorsabb végre mivel a nagy végsebességnél, a légellenállás négyzetesen nő nem pedig lineálisan, szal vigyázni kell milyen motorba és mekkorát raksz.
Szeretnék majd egy ilyet rádobni a télen,mert leugrik róla a gyári alsóidom és ebben benne van az index is.
Tudnál róla pár szót mondani,hogy kötötted(kötötték)be?
Az érdekelne konkrétan,hogy csatlakozós,vagy csak lógnak belőle a madzagok,kell-e elé ellenállás,normálisan műkönek a cuccok rajta?világítás,féklámpa,indexek?A fényerejével elégedett vagy?
Köszi,Üdv:Zsolt
Érdekelne az önindító és a hátsó ülés alatti kis idom...