Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy 2006-os Aprilia SR 50 R-em, karbis, olyan 3 hete vettem. Elmondás szerint van benne egy 70es fúvóka, kint meg vigyorog a Leo Vince ZX kipufogó. Nem húzom annyira neki, olyan 60-70 között mászkálok fele fél gázzal indulok, tényleg kímélem. De a fogyasztás eszméletlen. 92 km alatt megevett 5,4 litert! Tudtok segíteni mitől lehet ez? Talán a 70es fúvóka? Mentem más aprilia SR-el és az is szinte ugyan olyan jól megy mint az enyém, csak az sima 50es fúvókával és eszik 3,5 L-t. Mi lehet a gond? Válaszotokat előre is köszönöm
Nem vennék Injektorossat.
látom teis kinlódsz az eladással.levittem az árát 190 re és egyböl elvitték.2 kilo felett nem is érdeklödtek utánna.
ugyanez a gép volt az enyémis.
Tel:06-20-3919664
Eladó tulajdonostól egy gyári aprilia sr 50 ditech típusú robogó.
Kitűnő műszaki és szép esztétikai állapot.

Irányár 216000ft !
énsem lakok messze.Zomboron.Amúgy Lévay Peti vettem meg.
Igen ide adtad el.Én is makon lakok, majd hátha látom kinn az uton.
Sziasztok.
Valaki tud valami infót a solymári ÁDÁM MOTOR nevű aprilia márkaszervízről?
Értenek a ditech típushoz?

üdv:Daveid
igen elvitték.Makóra került a gép.egy 40 év körüli srác vitte el azt mondta hogy ilyen gyári állapotút és teljesen tunningmenteset keresett.

Az oldalsztendert te magad otthon is kitudod szépen vágni csak lekell mintázni egy olyanról amin van.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani mitől gyengült le a motorom : régebben már 20-nál megindult erősen és kb 75 volt a vége de most kb 50-nél kezd megindulni és majdnem90 a vége. Valami elkopott benne?
engem elképzelhető hogy érdekelne, mert versenypályán bezavar a sima sztender és cserélném oldalra, szerelő ki tudja vágni stb.?
Mondtam, hogy elviszik a szekeret. Nem adtad te olyan drágán, nembeszélve, hogy hajlandó voltál engedni is.
Sziasztok!

Elvitték a ditech-et 190 ért.az oldalsztender megmarad.7000 ért vettem annyiért is adom.gyári teljesen hibátlan állapotban.
Örülök, sok napos, meleg időt, kemény sisakot!
Köszi !hogy szólsz a csikorgás az inditómotor csapágy kikopása miatt volt meg azért mert tele volt dzsuvával!3napig pucoltam a motort mindent szétszedtem most már nem csikorog pöcc-röff és minden zsír
Sziasztok. Az SR 50 Replicamhoz vettem egy RMS sportlegszurot, de nagyon fojtja a motort. Hanyas fuvokat kene vegyek hozza?
SR 50 vagy bármilyen robogó hátsó fékmunkahengert keresek,(ami a kormányon van) Ha vkinek van eladó írjon itt.
Szia!Van mocim köszi,az oldalsztenderre pályáztam...
Én is eladom, nézz rám.
170e-ér.
Asszem nem voltam világos, de ha így csikorog, nem szabad vele menni.
Biztos, hogy baj van belül, és még nagyobb bajt tud csinálni.
Üdv mindenkinek! Eladnám vagy elcserélném Cagiva Prima 50 Supersport gyorsasági motorkerékpáromat egy SR 50 -re, lehetőleg DI TECH -re. Érdeklődni e-mailen vagy mobilon a 06 70 315 47 91 -es telefonszámon lehet.
sok lett a végén a nulla 1200 km-t futott nem 12 ezret!
Eladó!
Egy Leo Vince ZX kipu fekvő morinire és ditechen használtam.Nagyon szép hangja van, mély és hangos.
Kb 12000km-t futott.
Akinek kell az irjon egy üzit: evo.sr@citromail.hu
Sziasztok,
Eladó egy fasza Leo Vince kipuf, újrafestve, korrekt állapotban. Ha vkit érdekel írjon a : pcbaba@t-online.hu ra, v hívjon 70/322-2565 és megedgyezünk, utánvét nem gond.
üdv: zoli
Szia!

MSN elérhetőségen kívül van valami más elérhetőséged? (pl. tel szám?)
Érdekelne a karburátorod!