Van egy 2006-os Aprilia SR 50 R-em, karbis, olyan 3 hete vettem. Elmondás szerint van benne egy 70es fúvóka, kint meg vigyorog a Leo Vince ZX kipufogó. Nem húzom annyira neki, olyan 60-70 között mászkálok fele fél gázzal indulok, tényleg kímélem. De a fogyasztás eszméletlen. 92 km alatt megevett 5,4 litert! Tudtok segíteni mitől lehet ez? Talán a 70es fúvóka? Mentem más aprilia SR-el és az is szinte ugyan olyan jól megy mint az enyém, csak az sima 50es fúvókával és eszik 3,5 L-t. Mi lehet a gond? Válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani mitől gyengült le a motorom : régebben már 20-nál megindult erősen és kb 75 volt a vége de most kb 50-nél kezd megindulni és majdnem90 a vége. Valami elkopott benne?
Köszi !hogy szólsz a csikorgás az inditómotor csapágy kikopása miatt volt meg azért mert tele volt dzsuvával!3napig pucoltam a motort mindent szétszedtem most már nem csikorog pöcc-röff és minden zsír
Üdv mindenkinek! Eladnám vagy elcserélném Cagiva Prima 50 Supersport gyorsasági motorkerékpáromat egy SR 50 -re, lehetőleg DI TECH -re. Érdeklődni e-mailen vagy mobilon a 06 70 315 47 91 -es telefonszámon lehet.
Eladó!
Egy Leo Vince ZX kipu fekvő morinire és ditechen használtam.Nagyon szép hangja van, mély és hangos.
Kb 12000km-t futott.
Akinek kell az irjon egy üzit: evo.sr@citromail.hu
Sziasztok,
Eladó egy fasza Leo Vince kipuf, újrafestve, korrekt állapotban. Ha vkit érdekel írjon a : pcbaba@t-online.hu ra, v hívjon 70/322-2565 és megedgyezünk, utánvét nem gond.
üdv: zoli
Van egy 2006-os Aprilia SR 50 R-em, karbis, olyan 3 hete vettem. Elmondás szerint van benne egy 70es fúvóka, kint meg vigyorog a Leo Vince ZX kipufogó. Nem húzom annyira neki, olyan 60-70 között mászkálok fele fél gázzal indulok, tényleg kímélem. De a fogyasztás eszméletlen. 92 km alatt megevett 5,4 litert! Tudtok segíteni mitől lehet ez? Talán a 70es fúvóka? Mentem más aprilia SR-el és az is szinte ugyan olyan jól megy mint az enyém, csak az sima 50es fúvókával és eszik 3,5 L-t. Mi lehet a gond? Válaszotokat előre is köszönöm