hát bocsi...nekem nem volt még injektorosom...de ez a 2l es fogyasztás,ez nagyon sántítgat,,,,tényleg nem kötözködni akarok csak elég hihetetlen...monnyuk 2 litert azokból ki lehet hozni..meg az enyémbe is...nyíl egyenes útón,egy gázon 40 nem tövig behajolva....de városba szerintem azért az is falatozik.....nekem a karbis hörpint négyet városba....úgy h húzom neki rendesen...bocs ha tévedek...csak annyi hirdetésben látom h másfél meg 2 l es fogyasztás..aztán bassza a csőröm!
elado 2004-es sr di-tech esztétikai hibákkal. 2l fogyasztással. tunning mentes, de igy is 80 felett megy. xbox 360-at vagy piros alapu s-m méretű prémium sisakot beszámitok. 170e ft
Hát akkor vágj bele egy SR 125-ös lámpát minden gondodat megoldja csak újonnan 52e ha találsz egy ép példányt bontóban szolj ha van mert egy kincs a kicsike.
nem arra tervezték hogy láss is vele hanem csak arra hogy észrevegyenek,de még ara sem elég!azért veszek bele olyan lámpát mert az sokkal jobban világit és megér 11rongyot az hogy lássak is valamit!bár a gyári jobban tetszik..
Sziasztok!
Aprilia SR50 karburátoros robogómon a vízhőfokmérő nem igazán akar beállni középre. Ha bemelegszik akkor is csak picivel megy a min fölé. Ez normális jelenség? A motor vadiúj, 1 hónapos.
akkor fogalmam sincs...
a tünetek alapján akkor csinál ilyet, ha nehezebb görgő, új (szélesebb) szíj, vagy gyengébb nagyrúgó, vastagabb hézagológyűrű kerül bele, de ha nem volt babrálva, akkor ezek kizárva. Esetleg ha megnyúlik egy picit a szíj, az csinálhat még ilyet szerintem, de az meg nem egyik pillanatról a másikra történik :S
szvsz a hajtásnál lesz valami, csak nem tudom, hogy mi... :S
sziasztok..kén egy kis segicség nem tudodm h mijen csöm van :S nem rég lett be hozva olasz import 21 es dell orto karbi erösitet fötengej és kipuf ha valaki tugya vagy gondolja hmijen lécives irjon.köszönöm
Két literrel talán csak egy Babetta megy el.
megoldás rá 1 str8 ledes lámpa ami 2x 20w és lényegesebben jobb a fénye
Aprilia SR50 karburátoros robogómon a vízhőfokmérő nem igazán akar beállni középre. Ha bemelegszik akkor is csak picivel megy a min fölé. Ez normális jelenség? A motor vadiúj, 1 hónapos.
a tünetek alapján akkor csinál ilyet, ha nehezebb görgő, új (szélesebb) szíj, vagy gyengébb nagyrúgó, vastagabb hézagológyűrű kerül bele, de ha nem volt babrálva, akkor ezek kizárva. Esetleg ha megnyúlik egy picit a szíj, az csinálhat még ilyet szerintem, de az meg nem egyik pillanatról a másikra történik :S
szvsz a hajtásnál lesz valami, csak nem tudom, hogy mi... :S
Az az érdekes benne hogy nem lett hozzányúlva, Mégis így megváltozott a teljesítménye. A szerelő se értette akinek beszéltem róla.