hova tünt a többi? nah mind 1
szal a 21es számü csövekkel van a gond ,avvalm ami a benzinpumpábol jön az mozog az injektornál!tömitést sceréltem ugy beindult de ugyanugy kiesett és spriccelte!a fém lapot ha rárakom akkor is feljebb ugrik mint ha kilenne kopva és nyomja ki a benyát!a 2 csönek ugyanolyannak kéne lennie?mert ezen kissebb a perem jóval és ha ugyanolyannak kell lennie a 2 csönek akkor az a hibás!azt cserélik?vagy lehet kapni ijjat mit csináljak?
Sziasztok!Valaki mondja meg nekem mennyi az átlag motorokon a töltés!Mondjuk alapjáraton!Mert nekem azt csinálja,hogy ott szinte semmi, fél gázig,-ott 12,7volt; padlón 13.6!De mindig nem lehet nyélen menni,az akkumulátor meg zsír új és állandóan merülőfélben van!Gondolom ez a töltetlenség meg ki fogja csinálni!Fesz. szabályzó csere?Vagy valami más ötlet?Köszi előre is!Üdv:Zsolti
Ahogy vesszük bocs hogy belepofázok de mikor én kérdeztem újonnan 40e forintos alaktrészről beszéljünk.Kiadni még a 100 forint is sok de olcsóbban szerintem nehezen találsz.Azért ha találsz szólj mert lehet nekem is fog kelleni.
A kormány alatti idomot szedd le,tartályról a kupak leszed,szivattyúnál a 2gumicső,1szem nyugtató mikor szétfolyik a cucc:)Motort kicsit megbillegteted,de az összes folyadékot jóformán lehetetlen leengedni.A fagyállónál figyelj hogy jó minőségű legyen,mert az keni a szivattyút,valamint -15-20 fokosnál ne legyen töményebb mert nyáron meg fog sülni a moci.csövek vissza,tartály maxig feltölt,sapka rá.majd a hengerfej tetején lévő hatlapfejű csavart kitekered az a légtelenítő.beindítod,ha már nem levegő jön elzárod.A szivattyúnál is van egy ilyen csavar,8as kulcs fogja,ott is engedd ki a levegőt,ha megvan pótold a folyadékot a tartályban,nem kell maxig,kicsit alatta legyen inkább.Arra figyelj nagyon,hogy nehogy megfőzd a motort közben,nézz rá a vízhőfokra sokszor mikor légteleníted!Remélem tudtam picit segíteni.
Hello skacok!Van 1 2002-es di-tech-em kellne nekem hozzá hátsó sárvédö ami a rendszámot is tartaná vágjátok!Mert jelenleg a lüke alu lap van a helyén és felveri a vizet meg a sarat!Akinek van netán bontva vagy valam az értesitsen és mindenképp megegyezünk!Köszi
Kérdésem lenne a szakértőkhöz.
Szeretném lecserélni a hűtőfolyadékot. Van valahol külön leeresztõje, vagy egyszerűen vegyem le a csövet a szivattyúnál?
Ha megvagyok vele mi a légtelenítés menete?
szal a 21es számü csövekkel van a gond ,avvalm ami a benzinpumpábol jön az mozog az injektornál!tömitést sceréltem ugy beindult de ugyanugy kiesett és spriccelte!a fém lapot ha rárakom akkor is feljebb ugrik mint ha kilenne kopva és nyomja ki a benyát!a 2 csönek ugyanolyannak kéne lennie?mert ezen kissebb a perem jóval és ha ugyanolyannak kell lennie a 2 csönek akkor az a hibás!azt cserélik?vagy lehet kapni ijjat mit csináljak?
még mindig keresem sr50 vagy areámat ha van valakinek eladó érdekelne engem
üdv
Nézd meg itt: www.robogobonto.hu mert itt van mind kettő, itt van a linkjük is:
http://www.robogobonto.hu/inde... Ez a az egyenes betét bele.
http://www.robogobonto.hu/inde... Itt meg lámpástól van a keret, de sztem el lehet hozni lámpa nélkül is.
remélem segítettem.
Széles utat!
a képeket ide küld légyszives
Szeretném lecserélni a hűtőfolyadékot. Van valahol külön leeresztõje, vagy egyszerűen vegyem le a csövet a szivattyúnál?
Ha megvagyok vele mi a légtelenítés menete?