Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A réz csövet leszorító lap nincs meghajolva, jó méretű a tömítés?
hova tünt a többi? nah mind 1
szal a 21es számü csövekkel van a gond ,avvalm ami a benzinpumpábol jön az mozog az injektornál!tömitést sceréltem ugy beindult de ugyanugy kiesett és spriccelte!a fém lapot ha rárakom akkor is feljebb ugrik mint ha kilenne kopva és nyomja ki a benyát!a 2 csönek ugyanolyannak kéne lennie?mert ezen kissebb a perem jóval és ha ugyanolyannak kell lennie a 2 csönek akkor az a hibás!azt cserélik?vagy lehet kapni ijjat mit csináljak?
Sziasztok a problámám a csővel még mindig fennt áll , 21.es ábra Quick connector
üdv
még mindig keresem sr50 vagy areámat ha van valakinek eladó érdekelne engem
üdv
hali a képeket akkor küldöd nem akarlak sietettni de jó lenne látni rendesen mielött elmegyek érte hali.
Sziasztok!Valaki mondja meg nekem mennyi az átlag motorokon a töltés!Mondjuk alapjáraton!Mert nekem azt csinálja,hogy ott szinte semmi, fél gázig,-ott 12,7volt; padlón 13.6!De mindig nem lehet nyélen menni,az akkumulátor meg zsír új és állandóan merülőfélben van!Gondolom ez a töltetlenség meg ki fogja csinálni!Fesz. szabályzó csere?Vagy valami más ötlet?Köszi előre is!Üdv:Zsolti
5-6 körül gondoltam
Természetesen ennél olcsóbban gondoltam én is
Így van,ez a szegedi bontós ár,csak azért írtam,hogy legyen viszonyítási alapod és azért kérdeztem,hogy te mennyit adnál érte.
Ahogy vesszük bocs hogy belepofázok de mikor én kérdeztem újonnan 40e forintos alaktrészről beszéljünk.Kiadni még a 100 forint is sok de olcsóbban szerintem nehezen találsz.Azért ha találsz szólj mert lehet nekem is fog kelleni.
Ettöl kevesebbet gondoltam.Szegeden is van egy bonto,ott is ennyi.De ez szerintem sok!
Nem kicsit, sokat, nagyon szépen köszönöm!
Ac pumpa ügyben lehet tudok segíteni ha kell még.Bontós ára 10e+1500 a posta.Te mennyit szánnál rá?
Ha fojtott,akkor nem tudsz vele mit csinálni,nem tudják felülírni.Csere.
Köszi.
műszerfal 10 ezer,hengerfej+injektor 30 ezer
A kormány alatti idomot szedd le,tartályról a kupak leszed,szivattyúnál a 2gumicső,1szem nyugtató mikor szétfolyik a cucc:)Motort kicsit megbillegteted,de az összes folyadékot jóformán lehetetlen leengedni.A fagyállónál figyelj hogy jó minőségű legyen,mert az keni a szivattyút,valamint -15-20 fokosnál ne legyen töményebb mert nyáron meg fog sülni a moci.csövek vissza,tartály maxig feltölt,sapka rá.majd a hengerfej tetején lévő hatlapfejű csavart kitekered az a légtelenítő.beindítod,ha már nem levegő jön elzárod.A szivattyúnál is van egy ilyen csavar,8as kulcs fogja,ott is engedd ki a levegőt,ha megvan pótold a folyadékot a tartályban,nem kell maxig,kicsit alatta legyen inkább.Arra figyelj nagyon,hogy nehogy megfőzd a motort közben,nézz rá a vízhőfokra sokszor mikor légteleníted!Remélem tudtam picit segíteni.
Mennyiért adod?
Bontott 50-es Di-tech injektor,hengerfejjel kompletten eladó.Továbbá bontott műszerfal.
a vezeték a helyén van azt elfejetettem odaírni.
Szeva prézli150!

Nézd meg itt: www.robogobonto.hu mert itt van mind kettő, itt van a linkjük is:
http://www.robogobonto.hu/inde... Ez a az egyenes betét bele.
http://www.robogobonto.hu/inde... Itt meg lámpástól van a keret, de sztem el lehet hozni lámpa nélkül is.
remélem segítettem.

Széles utat!
hali. az email cimem:rapcsakek@t-online.hu
a képeket ide küld légyszives
Hello skacok!Van 1 2002-es di-tech-em kellne nekem hozzá hátsó sárvédö ami a rendszámot is tartaná vágjátok!Mert jelenleg a lüke alu lap van a helyén és felveri a vizet meg a sarat!Akinek van netán bontva vagy valam az értesitsen és mindenképp megegyezünk!Köszi
Kérdésem lenne a szakértőkhöz.
Szeretném lecserélni a hűtőfolyadékot. Van valahol külön leeresztõje, vagy egyszerűen vegyem le a csövet a szivattyúnál?
Ha megvagyok vele mi a légtelenítés menete?
Nekem azért nem mért a vízhõméróm egy alkalommal, mert le volt csúszva a vezeték, szerintem előbb azt nézd meg, hogy a helyén van-e?