bocsánat hogy eddig nem válaszoltam, de mult hétvégén vettem egy 2002-es ditechet alkatrésznek, abban jó volt a lehajtás, amugy Szolnok mellet vettem, Tofalun kerek 100000 ft ért beindult megy csak néha leál de utánna ujra beindul és megy, bocsánat mégegyszer hogy csak most válaszolok, helló,
Ja azt tudom hogy a gyári henger folytva van meglátjuk mit lehet igy kihozni belöle véletlenül azt nem tudod hogy a szervizjelet hogy lehet törölni nem a pirosat hanem azt a kis kulcsot a müszerfalon
ohh..de azért korlátoztam le enniyre a hibalehetöséget mert eggyáltalán nincs semmi baja a motornak,gyorsul rendesen birja mindig csak a beinditásnál néha rájön néha meg pöc röff de most megadta magát!mind1 ezt nem akartam hogy itthon romlik el és még szerelöhöz se tudom elvinni!max a közelbe.de nincs
Persze xsinálhatja csinálhatja az önindító is meg egy sor más is pl az önindító és a szabadonfutó közti fogaskerék is meg mondjuk a főtengelycsapágy is.Egy szétnézés odabenn mindent elárul így láttatlanban nemigen lehet mit mondani sajnos szét kell a hajtás első részét szedni és alaposan szétnézni.
mostmár tényleg elfajult a probléma!mondtam hogy nagyon erős csikorgó hangot ad ki valami indításnál!nah az a hang mostmár iszonyat hangos és be sem indul a motor szétszedni még nem tudtam és motor szerelö sincs a közelbe amit ismerek!mi lehet a gond?a szabadonfutó dolog csinálhatja ez a hangot vagy mi?plz...
mostmár nem áll le a motor de este 11 fele motoroztam és ha sokáig álltam egy helyben akkor 20 mp-en belül egyszer, kétszer le akart állni, de gázadással sikerült vissza hozni, jah és azt is észre vettem h a lámpa meg a műszerfal világitás egy picit ingadozik időnként egy picit csökken a fénye
Szia 53 a van benne azt akarom kicserélni csak nem akkarok tul nagyot beleteni én olyan 65-70 esre gondoltam,a folytás : kipuf csere leo zx karbi légszükitö gyürü és persze kuplung gyürü
Nekünk is jelentkezett ez a probléma, amit írsz! Ma hazafelé amelyikben kevesebb a km ugyanígy meghalt. Aztán kis pihi után mintha semmi baja nem lett volna.Tudni kell, hogy ez a motor jobban megy, mint a másik, de csak végsebességre. Óra szerint 80 felett, majd 90-et. A másiban olyan 400 km-rel több van, azzal még nem volt semmi baj. Már készülök a hibára! Ha megtudok valamit a szervízben, akkor írok megint!
Sziasztok lenne egy kérdésem új sr-em van piaggio blokos karbis fact mekora fö fuvokát tegyek bele ill hogy lehet a szervizjelzést törölni a müszerfalbol illelektromosan nincs-e tiltva mert elég gyatrán megy és már minden folyt kivettem? Ha valaki tud segiteni elöre is köszi
valakinek nincs e meg az a bizonyos "apriliÁs webhely" ahol vannak kÜlÖmbÖzŐ mÁrkÁju mocik szervizelÉse javitÁsa, ott ahol userral lehet belÉpni kellene nekem az a webhely?
levittem sajnos a robogó árát mert nagyon kell a házra a pénz.185000 az ára ha valakit érdekel.
Nekünk is jelentkezett ez a probléma, amit írsz! Ma hazafelé amelyikben kevesebb a km ugyanígy meghalt. Aztán kis pihi után mintha semmi baja nem lett volna.Tudni kell, hogy ez a motor jobban megy, mint a másik, de csak végsebességre. Óra szerint 80 felett, majd 90-et. A másiban olyan 400 km-rel több van, azzal még nem volt semmi baj. Már készülök a hibára! Ha megtudok valamit a szervízben, akkor írok megint!
Ü: L.
A benzin nagyon gyorsan párolog, nem láthatod, hogy hagy-e benzint maga alatt :)
Az olajat azt igen