Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegy, ma kiderül, hogy mit mond a márkakereskedő.
Szikra va?Ha van akkor el kéne indulnia biztosítékot néztétek?
Lhet valamiféle dugulás? Benzin is van benne, megnéztem.
Akkor valami más baja van
Berúgóval sem indult. Ment az önindító, de nem indult. Érdekes, hogy az első indításnál pöccre indult, mentem vele egy kört, és megállt. Azóta nem indult.
Biztos vagy benne ,hogy kicserélik,szerintem nem ,lehet hogy megcsinálják a gépedet .
Berugóval se indult,vagy elektronikai gond.
Nekünk nem sikerült. de mi lehet az oka? Szerinted ez normális jelenség egy zsír új géptől? Nem kéne kérnem a cserét?
Nem hiszem el ,hogy nem lehet elinditani ezt a gépet,nálam is volt ilyen hasonló probléma ..
Most hoztak ki egy vadonatúj Aprilia SR50 karburátoros gépet és sajnos egy próbakör után végleg leállt. Nem tudjuk újraindítani. Most visszavitte a kereskedő, és megnézik. Szerintetek mi okozhatta?
Lehet első variátor ahol a gőrgők vannak,szij és a 3 pofás kuplung inkább nézd meg az esőt ahol 6 gőrgők vannak.http://www.egumotors.hu/index.... el
helósztok t_kormányt keresek sr vagy aerox ba! aki tud írjon:ubulkutya@hotmail.com
Hali!
Mi a jele annak,hogy csúszik a kuplungom?
Karbis sr-em van.
Sajna nem értek a motorokhoz.
Nem egyből kezd el húzni, kb 2 másodperc késéssel.
Ha hideg a motor,akkor ha odahúzom csörgő hangot ad az elején
a postát állom.
Szeged.ennyiért vettem énis Sándorfalván,akitöl vettük a motort.
kép majd délután.
Merre laksz?7ért nekem soknak tűnik, főleg ha még rájön a posta is...ha nem gond azért egy fénykép jöhet.
Szia!

7e-ért vettem ha kell adom annyiért.gyári oldalsztender.
ha kell lefényképezem.
Semmi,gond akkor majd én veszek tőled cuccokat(a légszűrőt már bonthatod is le) Szétbontod,vagy mit tervezel vele?
Szia!Láttam a vaterán,hogy hirdeted a mocit oldalsztenderrel,viszont nincs rajta,gondolom nem volt kedved szétvagdosni az alját.Engem érdekelne,eladod?ha igen mennyi az ára?
Hát valszeg a gépnek megfelelőt vegyél hagyd a fenébe a "tuninggyertyát" ha gyári a gép.Teljesítményt többet érsz el ha kihagyod egy hétig a vacsorát mint gyertyával.
Tuning :henger,karbi,kipuff,vario ez KB amivel elérsz teljesítményt ha nem akarsz rá áldozni egy sport dobbal és egy variohangolással/karbihangolással érsz el valamit de egy gyertyától semmit se várj.
sr 50 karbis 95-ös. 3.3-at eszik ez soknak számít?
Gianelli kipuffal.
Hali! van egy 95-ös SR-em karbis,milyen gyertyát vegyek bele,ha teljesítménynövekedést szeretnék.
Ha ez egyáltalán számít?
Eladó tulajdonostól egy gyári aprilia sr 50 ditech típusú robogó.
Kitűnő műszaki és szép esztétikai állapot.
225000ft

Az ár irányár!
nem hagyott tócsát maga után! szagogattam is mint egy kutya de nem volt különösebb benzin szag álló helyzetbe.
holnap délután megy a szervízbe!:D nem kockáztatok:D majd megírom mi volt a baja.:D