Berúgóval sem indult. Ment az önindító, de nem indult. Érdekes, hogy az első indításnál pöccre indult, mentem vele egy kört, és megállt. Azóta nem indult.
Most hoztak ki egy vadonatúj Aprilia SR50 karburátoros gépet és sajnos egy próbakör után végleg leállt. Nem tudjuk újraindítani. Most visszavitte a kereskedő, és megnézik. Szerintetek mi okozhatta?
Hali!
Mi a jele annak,hogy csúszik a kuplungom?
Karbis sr-em van.
Sajna nem értek a motorokhoz.
Nem egyből kezd el húzni, kb 2 másodperc késéssel.
Ha hideg a motor,akkor ha odahúzom csörgő hangot ad az elején
Szia!Láttam a vaterán,hogy hirdeted a mocit oldalsztenderrel,viszont nincs rajta,gondolom nem volt kedved szétvagdosni az alját.Engem érdekelne,eladod?ha igen mennyi az ára?
Hát valszeg a gépnek megfelelőt vegyél hagyd a fenébe a "tuninggyertyát" ha gyári a gép.Teljesítményt többet érsz el ha kihagyod egy hétig a vacsorát mint gyertyával.
Tuning :henger,karbi,kipuff,vario ez KB amivel elérsz teljesítményt ha nem akarsz rá áldozni egy sport dobbal és egy variohangolással/karbihangolással érsz el valamit de egy gyertyától semmit se várj.
nem hagyott tócsát maga után! szagogattam is mint egy kutya de nem volt különösebb benzin szag álló helyzetbe.
holnap délután megy a szervízbe!:D nem kockáztatok:D majd megírom mi volt a baja.:D
Mi a jele annak,hogy csúszik a kuplungom?
Karbis sr-em van.
Sajna nem értek a motorokhoz.
Nem egyből kezd el húzni, kb 2 másodperc késéssel.
Ha hideg a motor,akkor ha odahúzom csörgő hangot ad az elején
kép majd délután.
7e-ért vettem ha kell adom annyiért.gyári oldalsztender.
ha kell lefényképezem.
Tuning :henger,karbi,kipuff,vario ez KB amivel elérsz teljesítményt ha nem akarsz rá áldozni egy sport dobbal és egy variohangolással/karbihangolással érsz el valamit de egy gyertyától semmit se várj.
Gianelli kipuffal.
Ha ez egyáltalán számít?
Kitűnő műszaki és szép esztétikai állapot.
225000ft
Az ár irányár!
holnap délután megy a szervízbe!:D nem kockáztatok:D majd megírom mi volt a baja.:D