http://www.kepesmotor.hu/april...
szerintetek ez valóban 2003-as? az óra 120-as benne..
meg azt sem értem mért ujitotta fel belülről teljesen.. még nem kaptam rá választ..
Kabis vagy inyektoros?Szerintem vidd egy másikhoz mert ha nyúlkálsz bele csak elveszted a garit.Amúgy meg vagy beszerzesz egy aeroxot vagy veszel kinait mert a többiben ugyanaz a piaggios blokk van mint az SR-ben.
Sziasztok!
Ennyit a garis motorról: (sr 50) hidegen hibátlan, bemelegszik (kb 15-20perc) aztán vége, erőtlen nem húz.
Mi baja lehet? Ahol vettem 2hétig szabin vannak ,nekem meg melózni járni kell: szerintetek hol kezdjem? mit nézzek meg? kezdem unni az sr-t
de felveri, de nekem előtte se volt normális sárvédőm . amit belinkeltem azon éppen az index és a sima lámpa világít de amúgy az index az rendesen sárga.
teljesitménynövelés?
pl az enyém megy 85-90 végre de már nemigazán érzem magamat biztonságban ekkora sebességnél ezen a motoron.
javitás?
ugyanigy van ez minden járműnél a szerelők nem mindig felkészülten fogadják a járműveket.
pl:egy 2002-es volvo fh/kamion/nem akart indulni.átment 5 szerelő kézen össze barmoltak az üzemanyag rendszerben mindent eljött hozzánk feldugtuk gépre és a szivattyú 3 bar helyet nyomott 1.4-et és ez volt a próbléma.
ilyeneket mondtak nekik hogy az összes spicc egyszerre elromlott:
tehát ennyit erröl
bocsi az elidegenült hasonloságért de én ebben vagyok benne csak ezért irtam ezt a hasonloságot.
Huh két dolog miatt alakítja valaki karbissá a ditechet az egyik hogy több teljesítményt akar mint a polini vagy malossi tuninghengere tud és ezt igazán csak karbival lehet elérni ilyenek elég kevesen vannak a másik népesebb tábor akiknek valami baja van a ditechnek és szerelőről szerelőre vándorolva senki sem tudja megoldani a hibát minden szerelő aszongya neki jobb a karbis ezek szarok meg már a gyárból is úgy jöttek ki hogy nem jó.Ami marhaság és inkább a szerelők tudatlanságából fakad de ebbe inkább ne menjünk bele.
Két módszer is van az egyik némileg olcsóbb de rögösebb a másik fordítva.Előszöris tisztázni kéne morinis vagy piaggis a jószág?
Mert morinishoz előbb találsz bontott karbis elemeket mint piaggioshoz és olcsóbb is.Tehát oda inkább a bontós módszer a nyerő.
Keresel egy karbis kábelköteget gyujtással és lendkerékkel egy hengerfejet egy szívócsonkot és egy karbit szivatóval ez max 50e ből megvan.Meg kell eszetergálni egy dugót a kompresszor helyére.
A másik módszer a malossi elktronikai átalakítója egy karbi egy szívócső egy karbi egy mechanikus szivató és egy hengerfej.Ez olyan 80e ből megvan a drágasága és az alkatrész kevéssé beszerezhetősége miatt inkább új pigis factory gépekhez ajánlanám mert ezzel lehet majd használni az elektronikus műszerfali kütyüket ha cserélsz kábelezést szerintem nem.
nah faszán néz ki! amit valaki belinkelt bolti képet a lámpáról abba sárga led is volt ha jól emlékszem! vagy rosszul láttam a dolgot?
látom a hátsó sárvédő le van szedve... nem veri fel nagyon a vizet sarat miegymást a hátadra?
Nem tudom ezt a könnyebb görgő=alacsony végsebesség,nehéz görgő= magas végsebességes dolgot ki tallálta ki,de részemről hülyeség! Van itthon több görgőszett 3,5-6,5grammig mindegyikkel 95-100km/h a vége csak a nehezebbel(5,5-6,5 jóval rosszabbul gyorsul és csak 80km/h-ról húz),könnyebbel (3,5 0-70ig megy rendesen,onnan meg lassabban de ugyan úgy eléri azt a tempót(95-100)). Ez így van az sr-rel,korabeli gulliver lc-m mel és jópár ismerősöm robijával! A km/h-t óra szerint adtam meg,a valóságban kb8%al kevesebbet megy ahogy azt lemértük! Menet közben jóval jobban pörög a 3,5 felessel ez így természetes,viszont hegyeken jóval erősebb is!
na akkor mondom a fejleményeket. 6,7gr os görgővel 78 a vége, akkor egyet kivettem belőle 5db görgővel nagyon pörgött de nem gyorsult, visszaraktam az összes görgőt fehér malossi kuplungrugót tettem bele(a kicsiket) új szíjat és továbbra is 78km/h. sportprogramért meg mentem de nem tudták rátenni mert zárt az elektronikája. azt írta a gameboy hogy: scooter not available.
Érezheted is 170 ezért az évjáratért sok nagyon 170-200e közt 97-2000 es évjáratú kerek lámpás fekvő minarellist is vehettél volna.És a legszomorúbb hogy ezt ők is tudták és mégis átvertek én balhéznék egy sort mert ha így átvernek nem sok reményt adok hogy a garival is átvernek.
szerintetek ez valóban 2003-as? az óra 120-as benne..
meg azt sem értem mért ujitotta fel belülről teljesen.. még nem kaptam rá választ..