Hali!
igazából nincs vele gond,jól megy nagyon+minden új rajta (2db michelin gumi,henger, főtengej,variátor+szíj fékbetétek,ülés) csak gyanus volt a 99-es gyártási idő. lehet hogy balhéznom kéne egy kicsit hogy a lelkem lenyugodjon. Átverve érzem magam 170-ezerért vettem.
Hát ha a gép így néz ki és tényleg álló akkor sajna ez tényleg 94-es előbb kellett volna rákérdezni de ne csüggedj jó kis gép és ha jó állapotban van akkor nincs ók az aggodalomra.Max ha emiatt drágábban vetted mint az átlagot adják ezeknek az ára 120-150e közt mozog és nehezebb kicsit tuningolni mint a fekvőblokkosakat bár átalakítani fekvősre még lehetne ha nagyon muszály.
Sziasztok!
Nagy szükségem vollt egy robogóra, és egy hónapja bementem egy kereskedésbe, és vettem egy sr50-est.
Papírja szerint 1999-es,de találtam itt egy linket,(http://www.easyparts.nl/choose...) ami szerint 1994-es szerintetek átvertek ? (szerintem igen) Egyébként tuti állapotban van,felújított (garis) blokk stb.
Létezik szériában írhatatlan elektronika nekem is van egy ilyen.Apromotor mondta mikor megpróbálta írni hogy max céllövöldében használhatom céltárgynak max 65-öt ment malossi 70-es henger mellett és csigalassú volt a gyorsulása visszakerült a malossi elektronika és megtáltosodott a gép.Viszont malossival folyamatosan ég a check engine lámpa és hidegben olyan 15 fok alatt durrog az irhatatlannnal nem megy viszont hidegben is jó és nem durrog.Amúgy maricája szerint USA kivitel és asszem philips.
Igen az,bár a reverse azért már 1 kicsit javitot kiadás.Nagyon jó az ár/érték aránya.
Balzs!
Ha a mocid di tech akkor elsőnek meg kéne probálni rá varázslni egy nyitott programot.
Merre probálkoztál?
Nem volt sok,ezt kivánta.
A vége nem ora szerint kb 110 volt.
Malossi hengerszett,vario,szij,primer áttétel,safty cluch fehér rugo,sárga tolorugó,teflon kosaras skf csapágy,vitonos szimering,gyári főtengely mec eur hajtókarral,széria gyertya,kb ezekre emlékszem.
A ditech teljesen más kép viselkedik.
Nekünk a 24 h versenyen a mociba 8,5 gr-os volt.
Ja full malossi kit és akkor még NRX -nek hivott,ma reversnek nevezett gianelli csővel!
az enyém is ditech. gondoltam már elektronikai tiltásra elmentem a márkaszervízbe hogy rátöltsék a sport programot de nem lehetett mert le van zárva az elektronikája ,vagyis ezt mondták.
Hát nem tudom, hogy mért megy neked 78 at vége.Nekem ditechem van és leo vince zx cső malossi multivar meg red filter van benne jah és 7 gr görgő amit a variohoz adtak és így megy végre 100-at és a gyorsulás is jóbb lett.
Próbálgattam a görgöket 6gr-os az tól könnyő volt neki és csak avval 80 at ment a 6.5 avval kicsit jobb lett, de a 7 volt neki a jó,de ha lesz időm akkor majd egy kicsit jobban probálgatok.
igen azt is beleraktam. de kérdeztem a szerelőtől hogy nem lesz nehéz neki? de azt mondta hogy nem mert a görgőpálya is más. akkor megpróbálom a kisebb súlyt köszi
Balzs!
Valószinű,hogy a görrgö sullya nem jó.Amit a malossi vario-hoz adnak görgöt az a széria mocihoz való,mivel neked fent van egy leo zx cső ezért legalább 1 gr-al könnyebb görgő kell hozzá.Ha jól emlékszem 7,2-est adtak hozzá,neked meg 6,5 vagy inkább 6,0 gr görgő kell.Azt azért gondolom,hogy a fehér toló rugót is bele raktad!
Sziasztok!
Defektes lett az Aprilia Leonardom és ki szeretném szedni a kereket, de sehogyse akar kijönni... természetesen leszedtük a csavart a tengelyről féknyerget a tárcsáról és ami útban lehetne (kipufogó, egyik teleszkóp) és a tárcsafék előtt van egy fém "távtartó" amelyiken rajta van a féknyereg és amibe fel van fogatva a teleszkóp alja (akinek van Leonardója remélem tudja mire gondolok ) na ezt nem tudjuk sehogyse leimádkozni a tengelyről:S ha esetleg valaki tudja, hogy mi a dolog nyitja vagy tud valahol robbantott rajzot róla azt megköszönném!
tudnátok segíteni mert már nincs ötletem hogy miért ragaszkodik a gép a 78-as végsebességhez mert már van rajta egy zx,malossi vario,red filter de így is ugyanannyi a vége mint a gyárinak volt. ötletek
igazából nincs vele gond,jól megy nagyon+minden új rajta (2db michelin gumi,henger, főtengej,variátor+szíj fékbetétek,ülés) csak gyanus volt a 99-es gyártási idő. lehet hogy balhéznom kéne egy kicsit hogy a lelkem lenyugodjon. Átverve érzem magam 170-ezerért vettem.