Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2001-ig 120-as óra valamikor 2002-től 80-as óra.
Eléggé nyomáshatároló gondnak látszik lemérték hány bárnál engedi a nyomást a visszafolyóba?Szerintem nem túl magas a keverőtérben a benzinnyomás és akkor küld több benzint a hengerbe.Egy másik inyektort rá kéne tenni próbaképp hogyha nem csinálja nyet ügyed van esetlegy a zöld mágnesszelep enged túl sok benzint de ez nem jellemző.
Köszi,hogy írtál!
Ez nem lő füstbombát,csak füstöl amit ezelőtt nem csinált. Van vmi megoldás arra a kis tömítésszerű cucc orvoslására?
az egyik haveromnak ugyan ez volt és a benzincsőben van 1 kis tömités szerű cuc és az elmozdul a hejétöl és tul sok benyát kap és nem indult füstbombát lött stb.......avégén az a kis tömités szétkurta a hengert !
az enyémet még ugy igazán nem tudtam kihuzatni teljesen mert nem volt rá alkalmam.vagy a boltba megyek vagy a horgásztóra és azok kicsi távok.
de szerintem 80 robogokba irva az nagyon kevés.85-el már mentem vele de azt mondták hogy teljesen tuningmentes a gyári kipufogon kivül.
elado 2005-ös aprilia sr50 full tuningal vagy nélküle.ha érdekel irj. nem az enyélm a moci
Köszi a válaszokat, nagyon rendesek vagytok!:D
Bemérték az injektort és motort is minden gyári értékeket mutat,vagyis a nyomás megfelelő. 4900 km van benne.
A tünetek: nem indul, nagyon nehezen bikázva is/sokáig teker/ aztán füstöl egy kicsit és a kipufogóból folyik a benzin. Valami visszakormol. A gyertyánál is sok az anyag. szerintetek mi a gond?
hali
nézegetem a képes motor oldalt és nemtom eldöndeni hogy az eggyik sr 50 nek 120 ig mér az orája a másiknak meg 80 ig? hogy is van ez akkor? ja bocsi a kettes sr re gondolok.
Igen. Mielőtt az egész injektort kicseréli azelőtt egy kompresszor felújítás nem ártana. Az megvan egy 5-tösből.
hali
de azt mondtam de ha jó a gép akkor meggondolom a dolgot.
Vagy talán hogy túl nagy.

Nokia nem aszodtad ditech nem érdekel?
Szia!

nekem 220-ba van annyiért is adom el.egy ici picit engedek belölle mert azért csak használtam/kb 100km/.
ha komolyan érdekel beszélhetünk.
truckbaba@gmail.com
hali
na ez agép tetszik
mi az ára?
Okozhatja az is, hogy nincs elegendő nyomás.
"spiccfej" Porlasztócsúcs!
Ennyire kikopott volna a spiccfej? Mennyi kilóméter van a motorodba? És mik a tünetek?
Köszi,hogy írtál!:)
A szerelő mondta az a baja hogy a benzint félméterre spricceli(az ő szavaival: hugyozik),túl sok anyagot kap.
Sajna én nem értek hozzá.
Mégegyszer köszi.
Ki mondta ezt az injektor hibát? Egyébként nincs javító szett, csak komplett csere. Elég ritkán halnak meg az injektorok.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az Aprilia sr ditech motorom injektor hibás lett. Lehet-e javító készlettel megoldani vagy csere kell?
Előre is köszi
Sziasztok!

Eladóvá vált a szeretett robogóm.2003-as igényesen tartott.minden müködik rajta.2 db gyári kulcsal.oldalsztender is van hozzá csak még nem raktam fel rá.
üdv mindenkinek
szeptemberi kifizetéssel keresek sr50 et csak második kiadást és nem ditechet! karbis legyen
ajánlatokat szeretnék kapni tölletek ha valaki eladásra szánja el magát kérem irjon vay képet küldjön
bdw@freemail.hu
SZEGED KÖRNYÉKÉRÖL VÁROK VISSZAJELZÉSEKET.
ÜDV ÉS KÖSZÖNÖM..
Hát igen másik karbi :p , az lett volna a legegyszerűbb
Időközben sikerült beállítanom de azért köszi!
Helló !
Nézd meg az üresjárati fuvókát biztos az a baja ,vagy tegyél fől másik karbit .
sziasztok,

Sajnos tegnap egyik pillanatról a másikra elszállt az alapjáratom,-gáz nélkül- szinte egyből leáll...
Gondoltam,hogy esetleg egy lerakódás-dugulás miatt lehet ezért egy karburátor takarítással kezdtem.
Ezután sem volt alapjáratom..
Ezután a levegőcsavart teljesen betekertem majd elkezdtem kifelé,hogy mi lesz a reakciója.(járó motornál)
Semmi változás nem történt 2 és kb 4 fordulat között már kezdett javulni valamit, pár másodpercekig már járt.
Majd kitekertem nem tom mennyire, szintén semmi.
Magyarán nem sikerült megtalálnom azt az állást ahol van az alapjárat.

Eddig maxra volt tekerve az alapjárati csavar és kb 2-2,5 fordulatra a levegő és ezzel a beállítással stabil normális alapjáratom volt..
Van valami ötletetek?
A gyertya színképe is OK ,tipikus "őzbarna"...Kiprobáltam másik gyertyát is , szintén nincs alapjárat..
Hát először olyat ellenőrizzetek ami könnyebb mint szétkapni és szimeringezni mondjuk nyomáshatároló,kompresszor,inyektor porlaszt e,hőgomba jó e,pillangó szelep is műkszik ilyenek.