Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Igen, 2002-es évjárat,morini blokkos,eredetileg injektoros,vízhűtéses kiadás. Aztán át lett alakítva karburátorosra. Most meg elég kicsi benne a kompresszió,és nem tudunk alapjáratot állítani.
Morini blokkos?
Üdv!

Egy olyan jellegű problémám adódott,hogy aktuális lenne egy henger dugattyú csere az SR 50-emen. Viszont az gyárilag Di-tech átmókolva karbisra. Ha valaki cserélt már henger dugattyút,milyen típust,és honnan vette?! Mert neten nézegetem őket mindenféle magyar boltban,de tanácstalan vagyok...
Előre is köszönöm a segítséget!
Autónál még át is folyk rajta. Alul szívja be és a "motoron" keresztül nyomva a tetjén jön ki.

Ekkora butaságot. :-D
Ebből kiindulva a világ 99%-a egy bombán utazna, ha ez gond lenne.
Sziasztok! Robogóm hibajelensége a következő reggel szépen elindul megy majd olyan 500- 600 méter után elkezd fulladni gyorsításkor, egy idő után felpörög és megint megy szépen, majd mikor visszaesik a fordulatszám megint alig akar felpörögni. Karbit tisztítottam, automata szivatót kicseréltem. Aki tud tanácsot adni kérem segítsen. köszi.
Igen az a hütése !
Konkrétan a benzinpumpa elektromos motorja is benzinben úszkál.
mindenkinek kellemes húsvétot, és józanúl üljetek a járgányokra ha azzal locsoltok!
Hát pedig így van még az autóknál is ha hiszed ha nem
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Minden kedves barátomnak fórumtársamnak kellemes ünnepeket !
SzelÍd_motoros jobb ha nem vitatkozol olyan témával kapcsolatba amiről fogalmad sincs és most nem csak a motorra gondolok a kocsiknál sincs másképp ;)
Zoli ! Van!!!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Jók ezek a beszólások!!!!!
Látom te is tudod, hogy kinek szólj be itt a fórumon. Szerintem Te még a csattogós lepkét tologattad, amikor Miofan kolléga már ditech-et szerelt. Gratulálok!
vAn új motorod is benzinpumpához?
A második képen a felsőfurat a légtelenítő !!!
---
Te biztos jobban ismered a Ditechet mint én de ne zavarjon hogy a benzinpumpa hűtése a benzin !!! Mivel a pumpa felújítását is végzem de te ha jobban tudod legyen így !!!
Itt most egy nagy butaságot írtál...
Nagy baj lenne, ha bármilyen folyadékot szállító eszközben az elektromos rendszer érintkezésben lenne a szállított folyadékkal!!
Kocka sr 50 vízhűtéses minareli blokosba főtengelyt tudtok eladót?
Tudod néha jobb ha egy kicsit érdeklődik az ember, nha meg még ilyennel nem találkoztam.
Zoz11 még is lepődtem egy kicsit a kérdéseken hisz öregróka vagy már a Ditech szakmában !!!!!
Értem erre tudok gondolni de nem kizárt az anyag hiba sem !
Köszönöm a választ. Meglesem amit mondtál, mondjuk szkópot tudok a vezetékére tenni, az úgy elárulja. Nem rossz ötlet ez a buborékos megoldás sem, megnézem h adagol a szelep rendesen.
Mondjuk a membránnál is volt olaj. A hengeren, kompresszoron nem láttam nyomát olaj hiánynak.
Pedig nem is olcsó holmi volt, mert 15körül volt csak a hajtókar szett.....