Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lesz majd meglátod !
miofan valamikor hívlak és egyeztetnék veled egy kompúter átnézés céljábú.
Ha mán egyenletesen veszi a levegőt az nekem mán fél siker akkó zabot dobok elibe
Nyah jóestét népek! Régen vótam eme hón lapon jelentem meggyütt végre a vízleválasztóm. Már csak csatlakozót kell vennem hozzá oszt összerakom a lovam. Kíváncsi vagyok hogy nyerít majd.
Na meg a szét barmoltakról nem is beszélve szétszaggatva ki furkálva stb !! Ilyenkor nem gondol bele mennyibe kerül csak ha már elcseszte !!!
Meg ott van még az eltörő "hajtókar". :-D
Na kérem 3db szelep van benne a beömlőnél egy visszacsapó légtelenítő középen egy tehermentesítő az alsó egy nyomástartó vissza csapó. Az első kettő szelep meghibásodása esetében nincs benzinnyomás! Ha a harmadikszelep hibásodik meg leég a pumpamotorja . Ha egyszer megy egyszer nem kommutátor hibás elkopott az érintkező ennek a javítását csak abban az esetben javaslom ha van esztergád vagy van hozzá motorod.
De azt nem szerelőnek hívják ha nem alkatrész cserélőnek!!!
Ha megoldod 10 ezerből küldök egy párat !!!!
Légyszi,írd körbe ennek a szerkezetnek a működési elvét mert én buta vagyok hozzá. Mivel több mint egy éve volt a kezemben ilyen pumpa,így ködösek már az emlékeim,de a hiba adott volt,csak a megoldás nem. Te mondtál 2 olyan lehetőséget,amit általánosságba el lehet mondani a "szerelőkről." Nem megoldja hibát,hanem kikerüli az alkatrészek csereberélgetésével,az ügyfél zsebére. :))
Lehet hogy jobb is. :) Te örülj annak hogy vehetsz újat méreg drágán,vagy van profi felújítós ember.(aki szétszedni,és kijavítja a kontakt hibát) és fal van újítva 10e ből.
Általánosságba írtam,hogy többnyire elektronikus hibája szokott lenni,ilyent már javítottam. De amiről én beszélek,annak nem ez a baja.
Ha a müködési elvét sem ismered hogy akarod meh javítani !??
Sok sikert !!!
Erre talán nem válaszolnék !!!!
Szia. Lentebb azt írtad, a motorja jó. Most meg hogy sokszor meg sem nyikkan! Akkor tuti eloktronikai baj lehet. Esetleg motor???
Hozzáteszem azt is,hogy sokszor meg sem nyikkan a szivattyú,tehát elektronikai problémája van.
Ne legyünk csőlátásúak. Ebben a szivattyúban kb semmi nincs. A nyomást fel tudja állítani de csak néha amikor a szelepek hajlandóak működni.
Namost ha két új szelepet csinál hozzá a "felújítós" ember,akkor azt én is meg tudom csinálni.(bár ezt kétlem. )Csak ügye a szívó oldalit nem lehet szét szedni,bár már nem emlékszem hogy is áll össze.
Új vagy felújitott ! Örülni kell hogy van aki felujítja!
Én is inkább arra hajlok. Köszönöm.
Estét. benzin pumpa "felújítós" emberek tulajdonképpen mit is csinálnak? A motorja jó,benzint nyomná ha a két golyós szelep jól nyitna-zárna.. !?
Új pumpa esélytelen,használt meg lutri,tehát maradnék a felújításnál. Próbáltam alternatív pumpákat keresni,de 3-4-5 bárosnál nagyobbat nem találtam. Esetleg ha tudtok valami megoldást?
Malossi Multivar egyenletes fokozatmentes gyorsítás gyári esetében feltétlen ezt választanám !
Feltenném kérdésemet: Ha minden gyári, akkor Polini HighSpeed, vagy inkább Malossi Multivar?
Kösz miofan