Nyah jóestét népek! Régen vótam eme hón lapon jelentem meggyütt végre a vízleválasztóm. Már csak csatlakozót kell vennem hozzá oszt összerakom a lovam. Kíváncsi vagyok hogy nyerít majd.
Na kérem 3db szelep van benne a beömlőnél egy visszacsapó légtelenítő középen egy tehermentesítő az alsó egy nyomástartó vissza csapó. Az első kettő szelep meghibásodása esetében nincs benzinnyomás! Ha a harmadikszelep hibásodik meg leég a pumpamotorja . Ha egyszer megy egyszer nem kommutátor hibás elkopott az érintkező ennek a javítását csak abban az esetben javaslom ha van esztergád vagy van hozzá motorod.
Légyszi,írd körbe ennek a szerkezetnek a működési elvét mert én buta vagyok hozzá. Mivel több mint egy éve volt a kezemben ilyen pumpa,így ködösek már az emlékeim,de a hiba adott volt,csak a megoldás nem. Te mondtál 2 olyan lehetőséget,amit általánosságba el lehet mondani a "szerelőkről." Nem megoldja hibát,hanem kikerüli az alkatrészek csereberélgetésével,az ügyfél zsebére. :))
Lehet hogy jobb is. :) Te örülj annak hogy vehetsz újat méreg drágán,vagy van profi felújítós ember.(aki szétszedni,és kijavítja a kontakt hibát) és fal van újítva 10e ből.
Ne legyünk csőlátásúak. Ebben a szivattyúban kb semmi nincs. A nyomást fel tudja állítani de csak néha amikor a szelepek hajlandóak működni.
Namost ha két új szelepet csinál hozzá a "felújítós" ember,akkor azt én is meg tudom csinálni.(bár ezt kétlem. )Csak ügye a szívó oldalit nem lehet szét szedni,bár már nem emlékszem hogy is áll össze.
Estét. benzin pumpa "felújítós" emberek tulajdonképpen mit is csinálnak? A motorja jó,benzint nyomná ha a két golyós szelep jól nyitna-zárna.. !?
Új pumpa esélytelen,használt meg lutri,tehát maradnék a felújításnál. Próbáltam alternatív pumpákat keresni,de 3-4-5 bárosnál nagyobbat nem találtam. Esetleg ha tudtok valami megoldást?
Namost ha két új szelepet csinál hozzá a "felújítós" ember,akkor azt én is meg tudom csinálni.(bár ezt kétlem. )Csak ügye a szívó oldalit nem lehet szét szedni,bár már nem emlékszem hogy is áll össze.
Új pumpa esélytelen,használt meg lutri,tehát maradnék a felújításnál. Próbáltam alternatív pumpákat keresni,de 3-4-5 bárosnál nagyobbat nem találtam. Esetleg ha tudtok valami megoldást?