Köszönöm szépen akkor ha jól értem a működő kulccsal gyújtást ráadom belépkedek ahová kell és amikor kiírja hogy 2-es kulcs akkor kiveszem a működőt beteszem azt amit meg akarok tanítani és azzal ráadom a gyújtást aztán happy end
Ne úgy add rá a gyújtást, hogy le van húzva a csati. Gyújtást rá, tekerd meg 2-3 alkalommal kopptól koppig. Vedd le a gyújtást. Add rá a gyújtást, várj a demo után pár másodpercet, majd húzd le a csatit és várj legalább 5mp-et, majd vedd le a gyújtást. Dugd vissza a csatit, add rá a gyújtást és tekerd meg a gázkart 2-3 alkalommal kopptól koppig lassan, majd vedd le a gyújtást.
Utána próbáld a hibakódot: Gáz koppra, gyújtás ráad, K világít, K elalszik, K újra kigyullad, gáz azonnal elenged.
nah srácok erre varjatok gombot. Szerettem volna a szelepet újra bútoltatni az ecu val. Levettem a légszűrőt hogy hozzáférjek a szelephez és kézzel tekertem koppanásig. Ráadtam a gyújtást "k" lámpa világít elalszik világít visszaengedem a gázt . Majd a lámpa folyamatosn világít. Lehúztam a csatlakozót, gyújtást ráadtam, "k" lámpa folyamatosan világít de villogás semmi. Beindítottam így a motort, alapjára össze vissza járt de a lámpa nem világított semmi hibát.menet közben rádugtam vissza a csatlakozót, a motor alapjárata kisimúlt azonnal, de továbbra is a lámpa nem jelezte hogy gond lenne. Nah most akkor mi a vihart csináljak vele? Azon gondolkoztam ecu t kéne bootolnom megen, de hiába is akarom, semmi nem történik. Nem villog ki semmilyen hibát.
A műszerfal csere nem ilyen egyszerű hogy rádobok egy másikat és kész is !!! Mivel az immot is a műszerfal kezeli cserélni csak a kulcsával együtt lehetséges . Ha veszel másikat kell a gyújtás kapcsoló is vagyis az immó karika és a kulcsa ha meg van rá tanitható a saját kulcsod is .
Sziasztok! Segítséget kérnék! Van egy Factory Ditech 2007 digitális műszerfalon eltünt az összes digitális kijelzés, csak világít de semmilyen adat nincs, túltöltés után történt. Mi lehet a hiba oka? Köszönettel! Tibor.
Kocka lámpás vízhűtéses SR-be milyen főtengely csapágy kell?Köszönöm!
Utána próbáld a hibakódot: Gáz koppra, gyújtás ráad, K világít, K elalszik, K újra kigyullad, gáz azonnal elenged.