Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a kezemben lesz,okosabb leszek hogy melyik része is ellett meg. De amúgy a motor ment vele,csak 4-5 bár körüli értéket volt képes fel állítani átlagba. Amikor helyesen működtek a szelepek-ez minimálisan halható is volt- akkor tudta a gyári értéket és gond nélkül ment.
Ha nincs terhelés persze hogy pörög többet látsz mint a valós érték !
Ha meg van nyitva az ecu pörög mint az állat !
Hát az egy dolog hogy üresen 9e pörög gondolom terhelés alatt nincs annyi motorerő és azért csak 8e-ig forog de nekem ha jól rémlik sztenderen az SR-em leforogja a 12e-t, terhelés alatt is 80 körül már 10e környékén jár és ott nagyjából vége is nagyon max 83 a vége ráhasalva de ott már 10 felett pörög
Jahh. Az már csak technikai észrevétel, hogy gondolom, ezt nem fordulatszám jelre lőtték be, mert akkor üresen sem pörögne ki 9000-ig. Esetleg a map van úgy kiszámolva, hogy ott fent már kevesebb üzemanyagot ad? Ez csak kíváncsiság. :)
Akkor még mi maradhatna a megoldás? Valami ötlet esetleg?
Nincsen peugeothoz ! A rendszerét ismerem valahol még meg van az ecu lábkiosztása is /mi hova megy / a csatlakozó azonos de nem ugyan azt adja ki mint az aprilia .
nah ez nekem is gondot okoz miofan 8000 a plafon.
Akkor jól sejtettem. Van rá valami gyógyszered? Gameboy úgy tudom Neked nincsen Peugeothoz.
A fordulat korlátozott .
És az valamennyire ismert, miért nem lehet terheletlenül 9000, terhelten gyakorlatilag 8000 fölé pörgetni?
A motorja !!!!
matej69 Piaggio ditech !
Hát igen Ditech factory
Hali fórum társak és a gilera runner purajet az mijen ???
Szia Miofan! De a nyerő nálam,ès nálad is amiről dèlután beszèltünk az a " ditech" aprilia factory. Nem azèrt mint ha a kör rosszabb lenne, de azèrt nekünk factory van! Ès mint mondtam karbis sosem kellene!!!!!
Aki használta már viszonylag probléma mentesen nem akarja eladni ,ilyen emberekből egyre többet ismerek!!
Nem rossz a jetforce sem , csak kevés a hozzáértő !
Nagyon sok időt energiát fektettem a ditech technológia teljes ismeretére,
Amúgy elég erőteljessen érik bennem hogy ha összeáll végre a mocim, túladok rajta s beruházok egy remek apriliára. Ahoz könnyebben veszek alkatrészt ha kellene (de ne kelljen )
Mumtaz látod csak kérdezni kell, jó helyen :-)
Abból is a ditech!!
Járt már nálam jetforce , de az aprilia a fő profil
Menne a Jetforce?
Azt hittem, csak a Ditec megy.
Rendben beszélünk