Ott bizony. Nekem válaszolt a Dunakeszi srác, hogy van 2-3 szoftver verziója, de nem tudja, melyik milyen. Ezért majd az lesz, hogy felprogramoz egy ECU-t és azzal próbáljuk ki, melyik az, ami tiltásmentes. Bár macerás Neki, ezért mondta, hogy jobb lenne találni egy ecu-t, aminbiztosan nincs tiltás és annak lementené a tartalmát és felrakná az enyémre.
Ma adok pár km-t a bringának. Megyek Telkibe. 35 perc Újpestről Budakeszire jó? :)
Most itt állok a benzinkúton, kortyolok egy kv-t c\_/. :)
Azthiszem utánna járok. Van egy ismerősöm, aki eléggé profi ezen a téren.hát ha megtudja oldni ezt a kérdést. Amúgy is szereti az ilyen kihívásokat. Ha sikerűl beszámolok róla. Igaz addíg nemtudom használni a motoromat. Jobb lenne szerezni egy ecu-t amin dolgozhat.
Na jahh. Meg ugye a kommunikációs protokoll. K-Line a cucc, de a lementett fájlt visszafejteni...
Külföldi Aprilia fórumon be voltak indulva rá, de aztán megszakadt a project. :(
nah más téma. Ma bekötöttem végre a vízleválasztót. Minden csövet lecseréltem, de az injektort nem mostam ki, így most még kinem dolgozza magából a szmutyit, addíg még ugyan az a fordulatszám ingadozás. Reméllem hamarosan beáll mint a szög.
Egyszerűen úgy gondolom valahogy csak rá lehet kötni egy pc re a cuccot, és kelelátni az agyába. Hisz a gyárban is valahogy progamozzák. Másrészt ezeket is emberek alkották, nem fán termett.
Hát nem tudom Magyarországon vásárolt idősebb első tulajtól vettem, hogy mit csináltak vele vagy mit se de jól megy ha nyélgázon közlekedek vele akkor is beéri 3 literrel
Hacsak az a Dunakeszin lévő srác - aki azt a programot csinálta, amivel a map-et is értékenként lehet módosítani - nem rendelkezik egy tiltásmentes szoftverrel. Már üzentem Neki, hátha.
Jajj. Én a technikai részét mondtam csak, hogy ha valani csak a fordulatszám szerint korlátoz, akkor az akkor is 9000-nél tiltana, ha megyek vele. Míg, ha azt programozták be, hogy 8000-től felfelé ugyanannyi benyamennyiséget nyomjon, akkor valóban pöröghet üresen 9000-et, míg terhelten csak 8000-at. Én erre csak kíváncsi coltam, hogy így van-e.
Ma adok pár km-t a bringának. Megyek Telkibe. 35 perc Újpestről Budakeszire jó? :)
Most itt állok a benzinkúton, kortyolok egy kv-t c\_/. :)
Külföldi Aprilia fórumon be voltak indulva rá, de aztán megszakadt a project. :(