Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

czzs ! Ment a válasz ismét !
Ha tudok segítek !
Miofan! Te ilyen nagyon rendes ember vagy???
Na hát ki gondolná......... mondjuk èn is.......
Úúúú!
Köszönöm, ez nagyon jól jött, nagyon rendes ember vagy, rengeteget segített nekem ez most!
Válaszoltam a privát üzenetedre !!!
Hello kérdezném hogy meg van még az injector/befecskendező szelep?
Rövid kérdésem: Főtengely szimerínget lehet cserélni a blokk széthúzása nélkül ? "purejet"
Csináltam egy pár képet valahogy így !
De abból meg én csak a HGT nyomásszabályzóját találtam. Anno morfondíroztam az ebayen kapható, eredetileg autóba való szabályzón, de letettem róla azután, miután szétkaptam az injektort és láttam a megoldást. Mármint azt, hogy az üzemanyag nyomást a kompresszor nyomása is szabályozza. A levegőnyomás meg nem állandó.

Azt nem is figyeltem, hogy a Pilini cuccban vannak hézagolók is. Az úgy már valami.
Ennyire emeli!
Ha emlékem nem csal 4 - 4,5 bar.
Bocsi,
gyors és egyszerű kérdés, most rakom össze a fejidomot a festés után (és a tél eleje óta) de nem vagyok biztos, hogy jól emlékezem arra, hogy melyik idom hogyan áll. Van valakinek több emléke, hogy hogyan is van ez, pontosabban az alábbi képeken látható módon összerakott idomok jól állnak? Amúgy érzetre jól forog a kormányom az idomokkal, ha így van összerakva.
Mennyivel vagy mennyire emeli meg a nyomást?
Akkor inkább vennék egy külső állítható üzemanyagszabályzót!
A gyárinál nagyobb 60-70-80 köbcentis hengerek esetében kell alkalmazni az teljesen mindegy hogy polini a henger vagy sem . A finom hangolásra ott vannak az alátétek ,azért adja hozzá. Csak folyamatos mérésekkel lehet tökéletesen behangolni ! Teljesítmênymérés stb
Ha már szóba került, ez vajon inkább csak a Polini hengerekhez passzol, vagy máshoz is.? Nyilván jó, csak nem tudom, mekkora eltérések lehetnek. Rakhatott volna bele a Polini egy rugófeszítő csavart finomhangoláshoz. Az jó lett volna. :)
Sziasztok. Egy aprilia area 51 es gépállatot vásároltam.Teljes felújítást csináltunk. Hengerszett tömítésekkel ,benzinpumpa,komplett levegőszűrő,főtengely szimering,vákumcső,gyertya,kuplung és szíj csere,7 g görgőket kapott,70-es fúvókát kicseréltük 88-asra mert a régivel keveset kapott.A motor pöccre indul hidegen melegen egyaránt. bár nevetséges 38-at ment.A fojtások eltávolítása után(távtartó a varióba+ kipufogó fojtás) a motor már 55-öt megy és sokkal dinamikusabb,de ezt is kevesellem.Régebbi teszteken mindenki 70-80 at ír...Hogyan tudnék belőle kihozni többet?
Az nem javításra való, hanem nyomásemelésre 70-es hengerhez.
Szép estétt érdeklődnék hogy valaki javítót már Aprilia SR 50 DITECH robogó nyomásszabályozó szelepet a polini javító készlettel? Egy kis segítség kéne! Előre is köszönöm
Sziasztok !
2004-es léghűtéses, karbis Aprilia SR 50 sport robogóhoz milyen gyertya a legjobb ?
Szia. oem-parts.hu injektor benzincső csqtlakozó 45, illetve 90 fokos csatlakozó : 10.304-ft
Üdv sr50 factory ditech 2006-hoz neten hol tudok rendelni csatlakozót vagy mi a neve, ami az injektor a benzincsővel csatlakozik?
A vezeték probléma mag oldódott,vagy eltaláltam,vagy mind egy :)
A lendkerékről egy kép,több milliméter vastag kötött rátapadt por rajta..beindult,remélem ez volt a probléma.
Ezt most hogy érted? Szinre szint vagy másik csatlakozót akarsz tenni rá és azon nem olyanok a színek? Amúgy mivel elektromágnes működteti az injektort szerintem mindegy neki melyik a + meg a - de majdcsak valaki mondd még okosat