Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért érdekelne mit jelet a 6-os 7-es 8-as hibakód?
így volt bekötve az áramkörbe.....és mióta kivettem sokkal egyenletesebben jár a gép
valaki mondja meg nekem ez itt mija sz.r és mi a szerepe egy robogón? Mert ezmiatt nem villogott nekem semmit ki a motorom! Amint kiiktatam a kompúúúúúter áramkörébű egybő megjelent a villogás.....újra indítottam a rendszert. Első körben vagy 10 féle hibát kiadott 4szer mire kialudt a lámpa,, másodjára már csak 3at a 6 ost 7est 8ast. Bár nemtudom melyik melyik, de ezt is hagytam lefutni. Utánna már semmilyen hiba nem jelet meg.
Ha leveszed és megrázod, akkor kiderül, de ha pattog, akkor valszleg "katalizátoros" és az hűl ki, mert borzalmasan felmelegszik, pláne ha a benzin egy része ott ég el belül, mert valamilyen okból kifolyólag jut oda is. És a zörgés is onnét jöhet - gondolom ezt így távolbalátással, ami azért nem az erősségem. Van benne a "katalizátor", és van benne egy perforált lemez, ami a kúp belső oldalára szorít egy hangcsillapító anyagot, az is elválhatott. Amikor melegszik, kitágul és megszorul kissé, azért változik melegen a hangja.
Sziasztok! SR50 kipufogóval kapcsolatban szeretnék kérdezni.Gyári kipufogó,a motorban 4000 km van az a problémám,hogy csörög,meg rezonál a kipufogó.Nem a díszlemez,senem a rögzítés,belülröl jön a hang.Kiseb fordulaton indulásnál hallatszik leginkább.Ha bemelegszik a cső hoszabb út után másabb lesz ez a hang.Katalizátoros ez a kipufogó azt sem tudom? Meg amikor kihűl akkor borzasztóan pattog a cső,ez még nem lenne probléma de a csörgés nagyon zavar.Mi lehet ez szerintetek?
Sziasztok volna egy gond ,és valami segítség kellene ,morini blokkos a motor,az a jelenség ha gázt húzok durrog ,,,indul egy gombra ,alapjáton is jár sokáig,,de ha gázt húzok durog a kipufogó,,,gyertya ngk cpr8e,,,cr8eb,,,az első az új,volt
A lendkerék gond kiküszöbőlve..ugyan olyan maradt.
Ahogy elnéztem kicsit kormos, de szűrke a végén. Viszont az alapjáratom továbbra is ingadozik és a sejtésem az, hogy valami gon a lendkeréknél lehet, mert mintha enyhén nyekergést,súrlódást hallanék arról az oldalról. Valószinűsíthető, hogy azmiatt ingadozhat az alapjárat?
Most néztem nekem NGK cr7eka van benne....
Sziasztok old sr lc hez nincs valakinek müszerfala?
Most olvastam, a szervízkönyvet a jetforce-hoz NGK cpr8e -t ír hozzá. .......hmmmm érdekes.....
Mumtaz Champion rg6yca ot rendeltem álítólag ez a leg jobb bele, mert ez nem olyan érzékeny a koromra.
miofan nem kerűl pénzembe a dosch épp ezért kellene valami ami közel azonos hatásfokú mint a champion és amég megnem érkezik amitt megrendeltem.
Milyen Champion lesz? Én gyári NGK-t raktam bele. CR7EKA.
Mi lenne jobb?
Felesleges pénz kidobás ,várd meg a Championt !
most elkezdett kihagyogatni a gyújtásom. Gondolom az ngk gyertya végett. A kérdés a következő: bosch gyertyából melyik a jó bele? Ideiglenessen még megnem jön a champion, beletennék azt, mert abból van vagy 15 fajta a cégemnél.
Ha nem szorul vagy akadt fenn a bovden akkor a levegőcsavar nagyon ki van tekerve vagy valahol falsot szív
Heló! Tudnál segíteni a karburátor űgyben? Nincs alapjárat! Kb 3000 fsz tól nem áll le a karbit szét szedtem de nem láttam állitási lehetőséget csak 1 csavar van az alap járati de arra sem reagál!
Ok. Most nem jó az alapjárat, de mi nem jó még?
úgy vagyok veke ha hamrosan nem áll össze, és minden jól nem működik, akkor nem lesz más választásom.....
Má lassan többet foglalkozom vele, mint az asszonnyal megy fiaimmal........
mumtaz nekem mondod?.... Má nagyon érik neki hogy lecserélem egy apriliára
Ha összefutunk valahol biztos kifogom használni a fel ajánlásod!!
Jövök egy sörrel
Igen!