Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tank, és ami volt benne,,és a mostani gyertya sztm jó,ez nem kormos,
Jó napot mindenkinek,,leirok egy tőrténetet,,,a ditech-ről,,,sok állástól vagy valami ilyesmi játszott közre,ősszel elővettem de nem indult,,,jó nem is erőltettem,március elején megint,,de akkor se,,,akkor,javitás lesz belőle,benzin pumpa megy,marad a gyertya,,kiégettem ,semmi,,akkor maradtak a mérések,,kompresszor ok,benzinpumpa nem ,tankról leszedtem,és televan ragadós nyúlós trutyival,meg egy kis apróval,,,szűrő lemálva,,kimostam mindent , bioetanollal,,kompresszort,tankot,benzinpumpát,,újszűrö,összerak,maradt még a nyomástartó,ott minimális kosz benzin nincs a pohárba,,,ha már benne vagyok,o-gyűrű csere,mindenhova,csak a hengerfejből nem vettem ki a levegő injektort,a teflon gyűrű végett,,öszeraktam,és kis idő kellett neki az indulásig de indul,,,igaz a Miofan forumtárs ajánlását,vizleválasztó az kell bele mert bizony hogy a kompresszor termeli rendesen a trutyit,
más csatlakozóval még nem próbáltam.
Bármelyik csatit húzod le akkor sem villog ha gyújtásra teszed ?
Nem villog semmit
És ha elengedtem 10 percig is vártam de a lámpa folyamatosan világít.
Nyél gáz gyújtás chek világít elalszik világít gáz elenged
Privben beszéljünk kicsit
Igen azt is megpróbáltam a leírtak alapján és nála is semmi villogás, de ezt már írtam régebben is.
?
Ecu reset megy
Kontaktokat is megcsináltam mégsem csinál semmit
így van
Nem villog ha lehúzod a csatlakozót a tpsről és gyújtásra teszed ?
Miofan igen a leírások alapján csináltam. És semmit nem csinál.
Irdbe a keresőbe tps reset ne irjam már le még egyszer
Mumtaz nem! Nem az. Ami a tetején van az csak egy műanyag kupak.
Pont ezért kellene átnézni elektronikusan.
Ha rávan dugva a csatlakozó,akkor se meg akkor se ha lehúzom...
megpróbáltam de semmilyen villogás nincs.
Szia miofan! Azt hogyan kell csinálni?
Fojtószelep resetet csinálj!!!
nah most legyek okos.....kipucolva sz injektor, vízleválasztó bekötve, de az alapjárat továbbra is ingadozik......és nehezen indúl csak gázadásra.
Sziasztok! Nincs valakinek sr 50 első teleszkóp eladó? A szárak nem fontosak.Váll és nyak kéne. Köszönöm.