Az a kattanás az önindító reléje és valószínű annyira le van merülve az akku, hogy már csak arra volt ereje hogy azt a relét behúzza de az önindító ,ás nem hajtotta meg a motort
Helló!
Olyan kérdésem lenne,hogy az sr-em lc 50-es,hogy aksiról akartam indítani,de csak a feszabájzó kattan egyet és ennyi.
Ez mi okból lehet??
Rúgásra indul minden működik.....
Üdv. Èrdeklődnèk. Van most nálam egy mina blokkos sr henger szettet cserèltem rajta. Szuper lett. Kipróbáltam a gazdija is mondta úgy hogy a kormánnyal van valami. Nagyon húz jobbra- illetve balra is.Olyan mint ha ki akarna csavarodni a kezemből. Mi lehet a baj??
Nah, nem akarok dicsekedni, de 3 hónap állás után így indult az SR:
berúgókarral egyfordulatonként 7-8 tekerés a főtengőn, szívató, gyújtás, és a következő mozdulatra egyből, szó szerint pöccre beindult és nem is állt le a motor. Kész a kúpgörgősre átalakítás, a teljes idomfestés, még pár dolog visszaszerelése van hátra, de akkor is.
A télen egyszer sem indítottam be, nem engedtem le a benzint, egyedül kis WD40-et spriccoltam a hengerbe is meg a forgattyúsházba is.
Vertex 22313a értem hogy ezt a dugót tette bele az illető, de stimmel a mérete a gyárihoz?, nah azért kérdem mert akkor én is ilyesmi után nézek, mert amit én rendeltem egy no name, utángyártott car, ami már most 12,km után csörög.
Jaja. Tegnap 2 órát pöfögtettem. Néha emelt fordulaton (3000rpm), hogy rendesen keringjen a víz, különben túl melegedett volna. Ma azzal mentem szépen lassan dolgozni.
Suzuki blokkos
Inkább a relé mehetett gajra.
Az aksi jó,fel van töltve..
Olyan kérdésem lenne,hogy az sr-em lc 50-es,hogy aksiról akartam indítani,de csak a feszabájzó kattan egyet és ennyi.
Ez mi okból lehet??
Rúgásra indul minden működik.....
berúgókarral egyfordulatonként 7-8 tekerés a főtengőn, szívató, gyújtás, és a következő mozdulatra egyből, szó szerint pöccre beindult és nem is állt le a motor. Kész a kúpgörgősre átalakítás, a teljes idomfestés, még pár dolog visszaszerelése van hátra, de akkor is.
A télen egyszer sem indítottam be, nem engedtem le a benzint, egyedül kis WD40-et spriccoltam a hengerbe is meg a forgattyúsházba is.
A Vertex mérete stimmel. A dobozon is Peugeot van. Igaz, ott Buxy-t írtak, de a hengerük gyárilag egyezik.
http://youtu.be/hxRDonJmWD8
Nem kellett sokat indítani. 2-3 fordulat és azonnal bepöccent. Most járatom.
Minden esetre a blokkot összeraktam. Most vágok talptömítést és rakom össze a cuccot. Aztán meglátjuk, mi lesz.