Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasnám de még nem jött meg!
Miofan! Ha olvasod,írtam emailt,van egy kis gond,nem kevés. :)
Tetszés szerint amilyenre pénzed van
Halihoo milyen sportkiput vegyek?
Suzuki blokkos
Hát éltó helyében nem igen van szakadás,bár kitudja.
Inkább a relé mehetett gajra.
Akkor meg nem jut el az önindítóig az áram valahol kábel szakadás van vagy be van égve a relé és nem adja át az áramit az önindítónak
Már rájöttem,hogy a relé kattog.
Az aksi jó,fel van töltve..
Az a kattanás az önindító reléje és valószínű annyira le van merülve az akku, hogy már csak arra volt ereje hogy azt a relét behúzza de az önindító ,ás nem hajtotta meg a motort
Hö?
Helló!
Olyan kérdésem lenne,hogy az sr-em lc 50-es,hogy aksiról akartam indítani,de csak a feszabájzó kattan egyet és ennyi.
Ez mi okból lehet??
Rúgásra indul minden működik.....
Szia. Beszèltem Janival. Hiba olvosolva,de amúgy köszi!!
Csapágy és csapágycsésze???
Üdv. Èrdeklődnèk. Van most nálam egy mina blokkos sr henger szettet cserèltem rajta. Szuper lett. Kipróbáltam a gazdija is mondta úgy hogy a kormánnyal van valami. Nagyon húz jobbra- illetve balra is.Olyan mint ha ki akarna csavarodni a kezemből. Mi lehet a baj??
Nah, nem akarok dicsekedni, de 3 hónap állás után így indult az SR:
berúgókarral egyfordulatonként 7-8 tekerés a főtengőn, szívató, gyújtás, és a következő mozdulatra egyből, szó szerint pöccre beindult és nem is állt le a motor. Kész a kúpgörgősre átalakítás, a teljes idomfestés, még pár dolog visszaszerelése van hátra, de akkor is.
A télen egyszer sem indítottam be, nem engedtem le a benzint, egyedül kis WD40-et spriccoltam a hengerbe is meg a forgattyúsházba is.
Na akkor király. :-)
másrészt ezt helyben betudm szerezni,így biztos ,tudok méretet venni,és ha valami nem stimmel, visszatudom vinni.
Pontosan ezaz, hogy a gyárinak mondott, olcsóbb ,izé cart se ért. A vertex-et pedíg sok motorba gyártyák így abban bízom....
Korábban nem azt írtad, hogy gyári dugót szereztél?

A Vertex mérete stimmel. A dobozon is Peugeot van. Igaz, ott Buxy-t írtak, de a hengerük gyárilag egyezik.
Vertex 22313a értem hogy ezt a dugót tette bele az illető, de stimmel a mérete a gyárihoz?, nah azért kérdem mert akkor én is ilyesmi után nézek, mert amit én rendeltem egy no name, utángyártott car, ami már most 12,km után csörög.
Jaja. Tegnap 2 órát pöfögtettem. Néha emelt fordulaton (3000rpm), hogy rendesen keringjen a víz, különben túl melegedett volna. Ma azzal mentem szépen lassan dolgozni.
Alakul
Nos. Itt van most az alapjárat.

http://youtu.be/hxRDonJmWD8
Összerakva. Pöfög. Megtaláltam a gyűrű maradványait is. A kipufogó könyökben.

Nem kellett sokat indítani. 2-3 fordulat és azonnal bepöccent. Most járatom.
Tudom.
Minden esetre a blokkot összeraktam. Most vágok talptömítést és rakom össze a cuccot. Aztán meglátjuk, mi lesz.