Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igazán nincs mit
Köszi szépen!
Ja az én vagyok !!!!
Meg jó a mester aki csinálja !!!!!
Jobban gyorsul végre is jobb meghát csak factory
Csak vedd alapul az enyémet oda vér a tiédnek gyorsulás van !!
Ferrariból trabantba !!!
Rakéta sr csere?
Azt mondta hogy valami ismerősük törött autókkal foglalkozik alkatrészek miatt és onnan volt.
Eladó ez is !!
Olcsó !!!!!
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Elado_vagy_cserelheto_Aprilia_Sr_Factory_47621881.htm?first=1
Na azt meg honnan szedhette? Kiesett egy autóból? :-)
Elölről oldalról mindenhonnan
Szia!
Köszi! Ezt kérlek úgy oldottam meg hogy láttam hasznaltauton egy hirdetést amiben a srác úgy árulta a motorját hogy ez volt venne. Felhívtam hogy hogy oldotta meg és akkor mondta hogy ha érdekel akkor eladó. Így megvettem tőle. Egyébként autó adaptív ledes lámpája van befaragva a gyári projektor helyére ventis hűtéssel.
Üdv, Balázs
Szia!
Nagyon jó és szép lett a világításod! Hogyan oldottad meg? Mi kell hozzá? (izzó? foglalat? anyagköltség?)
Az enyém is elég karcsún világít sajnos. (SR 50 szintén)
Üdv:
yapci
Elkopott szegény.
Mumtaz mértem én minden félét. Ahány féleképpen mértem ésannyiféleképpen össze vissza mutatta az értékeket. Szóval valóban vacak az egész.
srácok van valakinek tapasztalata yamaha aerox 100 asról? Érdekelne a véleményetek róla, érdemes e lecserélnem rá avagy sem,és minden infó érdekelne. Csak az a gond hogy hétvégén jönnének vinni a járgányt, de folytószelep gondokkal szívok. És szerintem péntekíg tuti nem érkezik meg a másik.....gyors megoldás javaslat?
nah 3-8 ig hibakódok gazdagon.....csak tudnám mi a frásztól romlott el.....
Sziasztok,SR50 morini blokkosokba mennyi lenne a normál kompresszió? 8,5 mértem szerintem az kevés.
Hátulról???!!!!
Őőőő. Hmmmm. :D