Szia!
Köszi! Ezt kérlek úgy oldottam meg hogy láttam hasznaltauton egy hirdetést amiben a srác úgy árulta a motorját hogy ez volt venne. Felhívtam hogy hogy oldotta meg és akkor mondta hogy ha érdekel akkor eladó. Így megvettem tőle. Egyébként autó adaptív ledes lámpája van befaragva a gyári projektor helyére ventis hűtéssel.
Üdv, Balázs
Szia!
Nagyon jó és szép lett a világításod! Hogyan oldottad meg? Mi kell hozzá? (izzó? foglalat? anyagköltség?)
Az enyém is elég karcsún világít sajnos. (SR 50 szintén)
Üdv:
yapci
srácok van valakinek tapasztalata yamaha aerox 100 asról? Érdekelne a véleményetek róla, érdemes e lecserélnem rá avagy sem,és minden infó érdekelne. Csak az a gond hogy hétvégén jönnének vinni a járgányt, de folytószelep gondokkal szívok. És szerintem péntekíg tuti nem érkezik meg a másik.....gyors megoldás javaslat?
Köszi! Ezt kérlek úgy oldottam meg hogy láttam hasznaltauton egy hirdetést amiben a srác úgy árulta a motorját hogy ez volt venne. Felhívtam hogy hogy oldotta meg és akkor mondta hogy ha érdekel akkor eladó. Így megvettem tőle. Egyébként autó adaptív ledes lámpája van befaragva a gyári projektor helyére ventis hűtéssel.
Üdv, Balázs
Nagyon jó és szép lett a világításod! Hogyan oldottad meg? Mi kell hozzá? (izzó? foglalat? anyagköltség?)
Az enyém is elég karcsún világít sajnos. (SR 50 szintén)
Üdv:
yapci