Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább mondjuk úgy hogy toltam neki
Mert toltad azért!!!!!!
2 éjszaka mentem azóta vele 50km-es viszonylatban, senki nem villogott rám még.
2 -ő jetforce érkezik javításra
Nekem is xenon van benne, de kicseréltem a gyári projectort, mert műanyag volt. De a másikon is kellett alakítanom, hogy bedőlve se világítson a külső íven túl magasra.
Gondolod te mert még nem jöttél saját magaddal szembe
Élőben nem olyan vész :D
Nekem eddig nem volt bajom velük.
Végülis fojtószelepből a Diteché is jó.
mumtaz tőlük vettem a gyújtásalaplapom. Ami azt illeti inkább olyantól vennék aki tutira jót ad el mert az alaplap carabb állapotban volt mint ami benne volt.
Jobbos kanyarban bedőlve a szembe jövők szerintem ki fognak herélni. :)
Világítás probléma pipa :)
http://www.motorix.hu/webaruha...

Tőlük érdemes rendelni. Megy a 14 nap visszavásárlás is. Vettem már onnan pár dolgot.
Kimérted?
Bontott használható folytószelepet vennék ha van valakinek elfekvőben ekadó.
Megoldottam rendeltem ebayról chipet 700 ft-èrt azt csókolom egy kulcs gyári vahy nem gyári ugyanmindegy működjön azt kèsz
De gyári !!!!!Nem ez a lényeg eddig ezt szajkóztátok mi az és mi nem hát tessék ez gyári ! Az ár az már más kérdés , én sem venném meg!!!
Olcsó?!?!? 4e-èrt a hondám-hoz nyers kulcs chip, kulcs másolás chip prigramozás cakk pakk volt 10e ahhoz kèpest eza 31e egy vicc
mumtaz köszi erre rámérek!
Szerinted a tiéd mért volt olcsó mert nincs benne a transporder!!!
Kértem árajánlatot imos kulcsra az Italmondo-tól cseppet dobtam egy hátast mikor megjött az ajánlat egy fél motor ára

A transzpondert tartalmaz gyári kulcsot 31.650,- Ft-ért tudnánk beszerezni, leghamarabb kb. 2-3 hét múlva. (nincs utángyártott belőle)
http://www.apriliaforum.com/fo...

Ez egy jó rajz. Eszerint már ki lehet mérni.
Figyu. Sok minden már nem okozhatja a hibát. Neten van fent lábkiosztás a fojtószelep csatijához. Fent vannak az ellenállás értékek is. Egy multiméterrel szépen ki lehet mérni. Ha ott a hiba, akkor bontottan 5-10 ezer Ft-ért kapsz fojtószelepet.
Vagy még egy esélyt adok neki lecserélem a folytószelepet. Ha azután is valami elbacódik akkor nincs kegyelem! Átépítem, vagy eladom!
Nem, mert azért van olajpumpa (karbison is), hogy a megfelelő mennyiségű olajat kapja. Ha állandóan folyna, olajat enne, nem benzint. Meg álló helyzetben elfolyna az egész.

Maradhat még a benzinbe keverés.
Miofan ment pü!