Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is!
Nekem joooo...
Törlöm magam az oldalról. A folyamatosan romló színvonal mellé most egy végképp elba...ott design kapcsolódik, semmit sem találok, még a belépéssel is szo.....am vagy 15-20 percet. Szóval további jó szórakozást Nektek Ditech-esek.
Nyél gázon olyan volt, mintha nem lett volna robbanás a hengerben. Én nem engedtem vissza, nyél gázon tartottam folyamatosan és utána "elkapta" és ment tovább. Ezt ötletszerűen csinálta akár 85 km/órás sebességnél előzés közben is. Így nem lehet és életveszélyes motorozni, ezért szelepet cseréltem. Ugyan 15000 ft-ba (+ posta) fájt, de megérte mert most olyan mint újkorában!!! Szerintem tökéletes benzinnyomás nélkül nem fog a ditech működni.
Nyèl gázon befulladt,mint ha vissza vetted volna a gyujtást??
Nem bírok a règi felhasznàló nevemmel belèpni!!!
Èn felújítattam! Èn is láttam a jóf...áson!!!
Te hol vetted, mert én a jóf..áson találtam és ezzel tökéletes.
Már cserèltem!!!
Na itt vagyok..... Túl sokat voltam a határon....azèrt voltam itt keveset!!!!
Nekem is fulladozott amíg nem cseréltem nyomástartó szelepet. Azóta ezek a kihagyások megszűntek és tökéletes a motor. Talán neked is ez okozza a kihagyásokat.
Mert ritkán jársz ide
Bejelentkeztem rendesen!! Mèrt vagyok itt vendèg??? Zsaru vagyok!!
Akkor a ment közbeni befulladásra van valakinek ötlete??
Ha kèt èvig rohadt benn a benzin egy injektor tisztítás lehet nen ártana neki
Sziasztok!Van egy 2008 as Aprilia sr50 factorym.Ami 2 ève nem volt be indítva!Most kapott ùj üzemanyag pumpàt ès szüröt.Elsö gomb nyomàsra be is indult alapjàrat is van Szèpen ketyeg,viszont Mikor hùzom a gàzt nem akar pörögni meg be dadog!De van mikor elkapja ès megy rendesen!Valakinek valami ötlete???Elöre is köszi
Nem
Sziasztok!

Árt a főtengelynek vagy a csapágynak az ,ha nincs terhelés a töltő és a világítás tekercseken? Vagy ha nem is lenne benne..
Neked is ditech vaj,vagy volt?
Vadi új nyomástartó van benne!
Kezdodo kompresszor halal.
Tudom, hogy Ditech de akkor is ha egy motor nyélgázon fullad akkor kevés az üzemanyag esetleg üzemanyag nyomás ellenőrzés 2,5 bárnál enged-e vissza a nyomástartó vagy előbb csak azt tudom elképzelni, hogy nincs meg a megfelelő nyomás és így adott idő alatt kevesebbet tud befecskendezni
Azt elfelejtettem írni, hogy Ditech! Amúgy pöcc- röff hidegen melegen gyönyörű egyenletes az alapjárat,csak nèha befullad!
Kevès üzemanyag vagy koszos levegőszűrő esetleg
Az èn factorym nyèlgázon befullad,vissza kell engedni a gázt. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm!