Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így igaz vagy Denso U24ESR-N de azért nem vegyél mérget
Talán a Denso U24ESR, de nem vennék rá mérget.
Szia!

Van egy oldal ahol helyettesíteni lehet gyertyákat http://hu.sparkplug-crossrefer...
Azt hiszem iridium volt......csak a azámára nem emlèkszem.
Helló. Erdeklődnèk hogy ditechbe az ngk,ès a shampion gyertyakon kívül milyen gyertya jó mèg bele? Volt már erről itt szó,csak elvesztettem a papiros amire fölírtam. Kinter mester ajánlotta azthiszem. Denso melyik tipusa? Köszönöm a választ előre is!
Naaa, van még azon anyag, "jó még a". Mikor a hideg vas csúszik a hideg vason, az olyan szexi és izgató.
Ne viccelődjünk már kérem. A mai gazdasági helyzetben?! Magyarországon?!
Lassan és is feladom a motorjavítást kezdek belefáradni ma is hoztak egy robogót hogy fura hangja van a teleszkópnak ránézek a tárcsára toltam 2 méter mondom az ürgének szét kell szedni a féket azt mondja nekem áááá ne mondjam már a teleszkóp szar azzal foglalkozzak az csikorog nagy veszekedések közepette csak kivettem belőle a betétet
Azt hogy a motor nem kap olajat azt az elektronika nem tudja max ha alacsony a szint de ha jól emlékszem említetted hogy a kijelzőre kiírta hogy nincs olaj az max úgy fordulhat elő mivel az elektronika az adott perifériák áramfelvételével tud tájékozódni ha ez az olajpumpa megszorult valami oknál fogva és a kelleténél nagyobb áramot venne fel azt az elektronika le is tilthatja

Aprilia-n ha jól emlékszem teljes gázt kell húzni úgy tartani és ráadni a gyújtást akkor lehet hallani a kattogást
Az olajpumpát hogy tudom leellenörizni hogy elromlott-e vagy más lehet a baj?Lehetséges az hogy eldugult és csak ki kell pucolni?
1 méterből nem jön ki 85 cm?
Ha elsőre kitalál a kipufogónyíláson akkor nem biztos
De ne írj ilyet mert még a végén valaki komolyan vesz
A gyertya helyén beszórt, pár 6-os anya durva kompresszió javulást okoz.
Gyertya helyére kell betekerni és jó állapotú akkuval teljes gázt húzva önindítózni
Vízcső-t 18mm belsö átméröjüt hol lehet kapni méretre vághatót?
Vizes aprilia rally robogóhoz kellene 85cm hosszú és egumotors-on néztem ott meg csak 1méteres vizcsö van az nekem rövid.
Kompresszió mérövel meg lehet mérni.
Köszönöm a választ. Kompressziót hogy lehet mèrni? Mi annak a menete?
Ha nem működik az olajpumpa akkor a motor kenès nèlkül jár ès megszorúl lehet hogy ezt már meg is tette azèrt nincs benn erő merr a henger dugó vagy mindkettő sèrűlt azèrt mondtam kellene egy kompressziót mèrni mingyárt fèny derűlne mindenre
Köszönöm.És ennek a hibája okozhatja a múlt héten említett problémákat?
Olajpumpa
Sziasztok.Peugeot elystar robogó javításában kérnék tanácsot.Totál amatőr vagyok mint már írtam lejeb.A kijelző kiirj hogy nincs olaj de teli van a tank viszont van egy alkatrész amibe az olajcső bele van kötve,de ebből nem megy tovább az olaj.Mi ez az alkatrész?Minden segitséget előre is köszönök.
Akartam már kérdezni, de soha nem jutottam el odáig, hogy meg is tegyem: Mi a különdség a különböző színű levegő injektorok között? Más hengerfejbe valók? Netán más a befecskendwzés "szórása"? Vagy más az átmérő és adott idő alatt több keveréket képes befecskendezni?
Mert szeretném elküldeni ultrahangos tisztitásra és az nyitott álapotban lehet tisztitani és megtudjam mondani hogy hány voltos